Kako da pridjem devojci u teretani?

A šta ako izvadi BusPlus karticu jer misli da sam ridža ? :zima2:

Nisu ti Beograđanke komunikativne na taj način, ali priznajem de bi bilo slatko.
Amerikanke su tu najgotivnije, opuštene su i ništa ne glume, sa njima može da se uđe u priču uvek i na svakom mestu

Mađarice su za taj javni prevoz naj... i kada nemaš temu naći će je. Obožavao sam da idem vozom iz Budimpešte do Berlina samo zbog toga. Žena mi posle zabranila,sada samo avionom direktno :(

Zdravo svima,danas sam u teretani video jednu devojku koja mi je se dopala,ali ne znam na koji nacin da joj pridjem,sta da kazem?
Imam 176 skoro 18 godina...I lepo sam gradjen,cesto privlacim paznju devojaka svojim izgledom,ali to je ne bitno kada ne znam kako da pridjem xD
Primetio sam da me je posmatrala dok je trcala i dok sam radio neke vezbe.Verovatno je ocekivala da joj pridjem.Zeleo bih da cujem vasa misljenja i da dobijem odgovor na ovo pitanje. Hvala unapred :))
prvo se pravi da je ne primecujes, tako jedno mesec-meseciop dana.
sledeci korak je jako bitan, pocni da dolazis sa drugarom i pokazujte jedan drugome misice. postaraj se da to radite dok ona gleda, ako ne gleda onda privucite njenu paznju tako sto ce te se glasno diviti jedan drugome.
sledeca bitna stavka je garderoba, pocni da nosis uske majice i helanke, da se brale vidi svi misici. ako ti je panis mali ubaci chajnu u gace ( al s prdnje strane da ne misli da sise usro)
roze je boja ljubavi, imaj to na umu :heart: onda bele slusalice na usi i pravi se da ne cujes nista sta se desava okolo ( nemoj da pustas muziku, bitno je da znas sta se desava)
nakon jedno godinu dana kad se dobro nabildujes ona ti nece ni biti bitna, bice ti dovoljan drugar <3

Meni jedan tako prisao u avionu: Tænk:..I to koji : Cool: tip...Umalo me moji roditelji nisu po prvi put u zivotu istukli zbog njega. Da napomenem, da mi je tada bilo samo 16 ili 17 godina:)

P.S. Zasto meni smajlovi strajkuju?

pa jednostavno, ako se devojci svidish u 90% sluchajeva prolazish sa cao... ako ne, koliko god kreativan pristup da imash i dobru zvaku da bacish u 90% sluchajeva ne prolazish.

chak sam gledao neka istrazivanja gde su dokazali da preko 90% zena odluchi shta ce odgovoriti liku koji im prilazi josh pre prve izgovorene rechi.

[Ne_Vazim_Se];27250703:
pa jednostavno, ako se devojci svidish u 90% sluchajeva prolazish sa cao... ako ne, koliko god kreativan pristup da imash i dobru zvaku da bacish u 90% sluchajeva ne prolazish.

chak sam gledao neka istrazivanja gde su dokazali da preko 90% zena odluchi shta ce odgovoriti liku koji im prilazi josh pre prve izgovorene rechi.

Da u pravu si, verovatno je u igri i neka hemija koja je vazan faktor privlacnosti.

1. Tražiš savet kako da joj priđeš a kao adut daješ svoj fizički izgled/wrong - Burazeru u teretani su manje više svi ili većina likova lepo građeni a njihov plus je što su u proseku viši od 176cm
2. Svi sve posmatraju u teretani i logično je da će te posmatrati dok radiš neke vežbe , pogotovo dok trči na traci...pa šta drugo da radi nego da zvera naokolo
3. Fizički izgled ti može pomoći samo inicijalno a to inicijalno je toliko malo da se može najbolje opisati ovako: Fizički izgled ti pomaže kod devojke dok ne progovoriš :lol:

Sad, pre nego što napišem bilo šta moram da ti posvetim jedno izvinjenje za sve što sam napisao i što ću napisati ali avaj, stvarno mislim da je za tebe proiduktivnije da ti ovo kažem.

Dakle da sumiram moje utiske....pod a) reč je o teretani, ...pod b) ne znaš kako da priđeš a kažeš da si lepo gradjen,cesto privlaciš paznju devojaka svojim izgledom....

Prijatelju ma koliko ti sada ovo bilo čudno mislim da si samom sebi dao odgovor u čemu je problem tj. zašto ne znaš kako da priđeš

Naravučenije: malo manje bildanja, malo više čitanja i rešen problem.

Back