- Poruka
- 65.128
Nije brate nego je koncept drust inzinjeringa neispunjiva ideja da se zivotinjice u coveku civilizuju.Бесно цивилно друштво...
Концепт друшт.инжењеринга је да нико нема мира...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije brate nego je koncept drust inzinjeringa neispunjiva ideja da se zivotinjice u coveku civilizuju.Бесно цивилно друштво...
Концепт друшт.инжењеринга је да нико нема мира...
Nismo iz istog koša, ali ovo je tačno, ako misliš "nas" kao tebe i mene.pa da,nema ništa od nas
mislim mogu da navijam za tebe ako ti značiNismo iz istog koša, ali ovo je tačno, ako misliš "nas" kao tebe i mene.
Ustvari, od tebe ima. Od mene nema.
Ni slučajno!mislim mogu da navijam za tebe ako ti znači
dobro uplašio sam seNi slučajno!
Da li želiš da ja navijam za tebe?
Spremila sam olovku.
dobro uplašio sam se
samo nemoj sebi da pišeš porukeMama mi je branila da žvrljam po zidu.
Nema više mame, ižvrljaću sve zidove svoje sobe.
Iza mene, ostaće žvrljotine.
samo nemoj sebi da pišeš poruke
Pa, neiko ih osim mene svakako ne bi razumeo.
Javi Redditu rešenje :maznuto sa Reddita
. Kako se vi nosite sa besom i kako da prestanem slati besne poruke?
uh kako hormoni prze, ne mogu da odlucim dal u toku trudnoce ili poslepa da,jer to što je ona trudna,njemu stresno
Da šalje mami i tati?Teško je odgajati malu decu . Svi treba da imaju strpljenja.
Savet. Možda da nađe još nekog za besne poruke, da diversifikuje bes
maznuto sa Reddita
Muz (43) i ja (30) smo zajedno nekih 5 godina, imamo lep, skladan i funkcionalan brak pun smeha, zagrljaja, seksa, lepih trenutaka. U sustini i nemamo nekih problema, osim sto ja saljem besne poruke. I plasim se da nas svaka ta besna poruka pomalo udalji i volela bih to promeniti, ali je nekako jace od mene. Naime, radim od kuce, a u kuci su i deca. Ovih dana ne spavam jer je jedno bolesno i nervozna sam, neispavana, dosta mi je plakanja, ciscenja nosa, ociju, inhaliranja, a sve to moram jer sam ja ta koja je kod kuce. I onda saljem besne poruke i zameram mu sve i svasta. Zasto je toliko vruce u kuci, zasto moram da praznim masinu, zasto je kantu premestio, itd. Bukvalno me obuzme plamen besa i to moram da usmerim na njega. U sustini on to prihvati, isprazni masinu svako jutro, ili sta god da mu kazem, ali plasim se da ce me zamrzeti ako ovo ne prestane. Pre smo se svadjali preko poruka, sada me iskulira, ali ne znam kako da se zaustavim, kako da ne posaljem besnu poruku. Verujem da bi bilo lakse da se i ja ujutru obucem i odem na posao, da deca i kuca (ruckovi, sudovi, ves) ne postoje, ali to bi nas mnogo kostalo (zakup kancelarije, dadilja), a ovo nas kosta mojih zivaca i naseg odnosa. Kako se vi nosite sa besom i kako da prestanem slati besne poruke?
Izvor
Ne vidim razliku između upotrebe Reddita od bilo koje druge društvene mreže poput Tvitera ili portala za vesti i slično...