"Kako da ne šaljem besne poruke mužu?!"

maznuto sa Reddita
. Kako se vi nosite sa besom i kako da prestanem slati besne poruke?
Javi Redditu rešenje :
Najbolje da se dogovorite sa trećom osobom, npr mamom , da šalješ poruke mužu preko nje. Ti njoj, a ona njemu da prosledi. Jedno mesec, dva.
Svakako ćeš probirati reči na taj način jer znaš da će i ona čitati. Pa kad se navikneš na kulturne poruke, onda možeš i direktno mužu da šalješ. 😁
 
Besne poruke i zamEranja su sasvim ok ako ih zaslužuje.
Ako radi koliko i ti i nema opciju rada od kuće, znači da MORA raditi na radnom mjestu i samim tim ne može učestvovati sa tobom u svemu.
Nažalost.

Dobre odnose ne treba kvariti sitnicama. ( kojih si najvr. svjesna)
I da, osjećaće se kao da je kriv za sve i naći će se u situaciji koja ima samo jedan izlaz.
 
maznuto sa Reddita

Muz (43) i ja (30) smo zajedno nekih 5 godina, imamo lep, skladan i funkcionalan brak pun smeha, zagrljaja, seksa, lepih trenutaka. U sustini i nemamo nekih problema, osim sto ja saljem besne poruke. I plasim se da nas svaka ta besna poruka pomalo udalji i volela bih to promeniti, ali je nekako jace od mene. Naime, radim od kuce, a u kuci su i deca. Ovih dana ne spavam jer je jedno bolesno i nervozna sam, neispavana, dosta mi je plakanja, ciscenja nosa, ociju, inhaliranja, a sve to moram jer sam ja ta koja je kod kuce. I onda saljem besne poruke i zameram mu sve i svasta. Zasto je toliko vruce u kuci, zasto moram da praznim masinu, zasto je kantu premestio, itd. Bukvalno me obuzme plamen besa i to moram da usmerim na njega. U sustini on to prihvati, isprazni masinu svako jutro, ili sta god da mu kazem, ali plasim se da ce me zamrzeti ako ovo ne prestane. Pre smo se svadjali preko poruka, sada me iskulira, ali ne znam kako da se zaustavim, kako da ne posaljem besnu poruku. Verujem da bi bilo lakse da se i ja ujutru obucem i odem na posao, da deca i kuca (ruckovi, sudovi, ves) ne postoje, ali to bi nas mnogo kostalo (zakup kancelarije, dadilja), a ovo nas kosta mojih zivaca i naseg odnosa. Kako se vi nosite sa besom i kako da prestanem slati besne poruke?

Izvor
FB-IMG-1710532071376.jpg
 

Back
Top