gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
To je zato sto si 24h svez. Zaprljaj se malo, probudi animalno u sebi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primaju se. Mnoge. Nazalost.
To je jedini nacin da ih setate![]()
mhm... a posle koliko pedala si došla do te mudrosti?![]()
A ne mogu, ne moze od pitomoga divlji.![]()
Nisam jos dobila pedalu. Obicno odma zele da me zene.![]()
ma to dutjqo mulja da bi te malo šetao
Znam da bi i ti voleo, ali ne umete.
ipak ne bih. žao mi je ako si stekla takav utisak
vis ja ne mogu biti pitom jbg , odma divljina iz mene progovara![]()
Bolje je biti zestok, ja sam se oformio kao tunjavko, ono od detinjstva setnje, curica simpatija, vernost, i generalno postenje, nezlobivost, tako ta naiva, pa se to nastavilo i kasnije, samo par finih curica na duze staze, eto nije imao ko da me zajebava na vreme, da me natera da podivljam, i zato me sad pod stare dane ubijaju tetke u pojam, ja ostao barsunast, svilen, sto bi rekla moja bivsa zena pichkast, a tetke su danas kao ajkuletine.![]()
jašta more, vidi kanudlera, čim pomisli da je muvaš odma ideš na nekakvu crnu listu. ko zna šta je to ali ne može biti ništa dobro![]()
Bolje je biti zestok, ja sam se oformio kao tunjavko, ono od detinjstva setnje, curica simpatija, vernost, i generalno postenje, nezlobivost, tako ta naiva, pa se to nastavilo i kasnije, samo par finih curica na duze staze, eto nije imao ko da me zajebava na vreme, da me natera da podivljam, i zato me sad pod stare dane ubijaju tetke u pojam, ja ostao barsunast, svilen, sto bi rekla moja bivsa zena pichkast, a tetke su danas kao ajkuletine.![]()
Mene jos kao mladog pokvarile
Sustina je da stvarno za bezmozgave ( a jesam ovo iskopao) klinke ne mogu da se nateram da nesto bilo sta ozbiljno i porazmislim , i tako se i ponasam ...uzmi sta ti se svidja ko sa stola ono jbg
I tako to ide ...kad treba skromno suzbijem na momenat divljaka u sebi , al ga onda odvezem vrlo brzo cisto da ne zaboravi![]()
I kod tetki, ono cetiri banke, pa navise, nema svrhe razmisljati o necemu ozbiljnom, tek njima nije do necega takvog, znaci korisno je na vreme malo podivljati, da bi se covek uklopio u takvo okruzenje i bio spreman za takvu vrstu odnosa.![]()
Uhvatio me virus