DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Zaboravljash da ste ga, bash tom "opcijom" izgubili!!!![]()
ti si baš neobaveštena, pobedili su

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravljash da ste ga, bash tom "opcijom" izgubili!!!![]()

Па они пропагирају геј бракове.
А што се тиче питања, на месту је
pitanje na ovoj temi je kako demokrate planiraju da vrate kosovo zobzirom da tadic ponavlja da je kosmet deo srbije .
jos niko da odgovori?
dellboy? alergicna? svetolice? svabov?
de ste junaci?
Па мислим, да чујемо сада демократе мало како мисле да ће вратити КиМ.
Ево Зокс је дао тачан одговор. ДС није ни стало до КиМ него га користе у пропагандне сврхе. Доказ томе да им није стало до КиМ јесте што ће 28. априла покушати да потпишу злогласни споразум о признавању независног КиМ
pa nismo mi portparoli DS-a pa da razmatramo njihove postupke.
ja sam postavio temu kako ce RADIKALI vratiti kosovo, a vi se po obicaju poceli da skrece vodu na neku drugu stranu i spominjete ratove....
a tako se gube glasaci i tako cete opet izubiti na izvorima.....
u stvari, siguran sam da ce vecina mladih glasati za bilo koga a ne za radikale posto im se ne ratuje.
za radikale ce glasati ped.eri i starci koji ionako ne bi isli da ratuju.....
svi ponavljaju da je kosovo deo srbije i da srbija nikada neće priznati nezavisno kosovo.
Da ti prevedem: to znači da skupština i vlada republike srbije nikada neće priznati nezavisnost kosova.
Nisam čuo ni tadića, a boga mi ni koštunicu ni tomu da će da vrate kosovo.
gde si ti to čuo?
A kako ce Radikali da ga vrate?Jel po istom onom receptu po kome ga je Sloba odbranio?
ovo je tema kako ce demokrate da ga vrate a o radikalima imas drugu temu.
znaci odgovori nam kako ce to demokrate da vrate kosovo?
Па мислим, да чујемо сада демократе мало како мисле да ће вратити КиМ.
pa ako tadic ponavlja da je kosmet deo srbije i da ce tako uvek biti verovatno ima neki plan kako to da realizuje?
ili hoces da nam kazes da je tadic debil i idiot i nema nikakav plan i da ov o "kosovo je srbija" ponavlja tek tako jer su mu rekli da tako treba?
Nece samo oni da ga vracaju . Kako ce mo mi SVI da ga vratimo ?
Uostalom , najmanji doprinos u nasilnom poklanjanju Kosova imaju tzv. demokrate .
da svi cemo da ga vracamo a nas interesuje kakav plan za vracanje kosova imaju demokrate?
ili nemaju nikakav plan?
any idea?