Како ће демократе вратити КиМ?

Ko je rekao da ce ga i vracati?? To je sada nemoguce!! Medjunarodno pravo je pogazeno i od diplomatije nema nista,to je smisljano pre 15-20 godina (kako ce nas rasparcati) i u tom planu su uzeti svi scenariji ,Srbija nema jaku vojisku i saveznika koji je spreman vojno da nas podrzi tako da mozemo samo da kukamo i nista vise!! Skorasnjeg vracanja Kosova nece biti a ako budemo pokusali ponovo silom da ga vratimo bice nam gore nego sada (to nasi neprijatelji i prizeljkuju)!!

pa nismo mi portparoli DS-a pa da razmatramo njihove postupke.

ja sam postavio temu kako ce RADIKALI vratiti kosovo, a vi se po obicaju poceli da skrece vodu na neku drugu stranu i spominjete ratove....

a tako se gube glasaci i tako cete opet izubiti na izvorima.....

u stvari, siguran sam da ce vecina mladih glasati za bilo koga a ne za radikale posto im se ne ratuje.
za radikale ce glasati ped.eri i starci koji ionako ne bi isli da ratuju.....

Па они пропагирају геј бракове.

znaci, zabranimo gej brakove i kosovo nam se vrati?

А што се тиче питања, на месту је

jos vise na mestu je isto to ali za radikale.
ionako patrijote nonstop prde da je DS izdao itd da prodaje kosovo.
zasto sad ocekivati da ga oni brane....

sa druge strane, radikali se usrase od odbrane kosova i parola.....

pitanje na ovoj temi je kako demokrate planiraju da vrate kosovo zobzirom da tadic ponavlja da je kosmet deo srbije .

jos niko da odgovori?

dellboy? alergicna? svetolice? svabov?

de ste junaci?

svi ponavljaju da je kosovo deo srbije i da srbija nikada neće priznati nezavisno kosovo.
Da ti prevedem: to znači da skupština i vlada republike srbije nikada neće priznati nezavisnost kosova.
Nisam čuo ni tadića, a boga mi ni koštunicu ni tomu da će da vrate kosovo.
gde si ti to čuo?

Ево Зокс је дао тачан одговор. ДС није ни стало до КиМ него га користе у пропагандне сврхе. Доказ томе да им није стало до КиМ јесте што ће 28. априла покушати да потпишу злогласни споразум о признавању независног КиМ

Ево Зокс је дао тачан одговор. ДС није ни стало до КиМ него га користе у пропагандне сврхе. Доказ томе да им није стало до КиМ јесте што ће 28. априла покушати да потпишу злогласни споразум о признавању независног КиМ

Ne slažem se da bilo kojem srbinu-srpkinji nije stalo do KiM. Svima nam je stalo samo se razlikujemo po tome da li se mirimo sa trenutnim stanjem stvari ili ne. Da li verujemo da političkim sredstvima možemo da vratimo KiM (u skoroj budućnosti) ili ne.

A ovo "ДС није ни стало до КиМ него га користе у пропагандне сврхе" - važi i za DSS, SRS, SPS i sve ostale političke partije po redu.

pa nismo mi portparoli DS-a pa da razmatramo njihove postupke.

ja sam postavio temu kako ce RADIKALI vratiti kosovo, a vi se po obicaju poceli da skrece vodu na neku drugu stranu i spominjete ratove....

a tako se gube glasaci i tako cete opet izubiti na izvorima.....

u stvari, siguran sam da ce vecina mladih glasati za bilo koga a ne za radikale posto im se ne ratuje.
za radikale ce glasati ped.eri i starci koji ionako ne bi isli da ratuju.....

ja sam odgovorio kako smatram da ce radikali povratiti Kosmet a ni ti niti bilo ko drugi iz demokratskog tabora nije odgovorio kako ce demokrate to pa povratiti Kosmet?

svi ponavljaju da je kosovo deo srbije i da srbija nikada neće priznati nezavisno kosovo.
Da ti prevedem: to znači da skupština i vlada republike srbije nikada neće priznati nezavisnost kosova.
Nisam čuo ni tadića, a boga mi ni koštunicu ni tomu da će da vrate kosovo.
gde si ti to čuo?

pa ako tadic ponavlja da je kosmet deo srbije i da ce tako uvek biti verovatno ima neki plan kako to da realizuje?

ili hoces da nam kazes da je tadic debil i idiot i nema nikakav plan i da ov o "kosovo je srbija" ponavlja tek tako jer su mu rekli da tako treba?

ovo je tema kako ce demokrate da ga vrate a o radikalima imas drugu temu.

znaci odgovori nam kako ce to demokrate da vrate kosovo?

E pa sad niti sam u upravnom odboru DS,ni u stranci,ni u bilo kojoj stranci uopste.Tako da ne znam sta su njihovi planovi.Ali sigurno bi imali vece sanse da ga vratimo ako bi se ekonomski razvili(a bez eu to je veoma tesko).A DS je za ulazak u EU.Eto ti odgovora.

pa ako tadic ponavlja da je kosmet deo srbije i da ce tako uvek biti verovatno ima neki plan kako to da realizuje?

ili hoces da nam kazes da je tadic debil i idiot i nema nikakav plan i da ov o "kosovo je srbija" ponavlja tek tako jer su mu rekli da tako treba?

Da . Cinimi se da svi od reda u skupstini kao papagaji ponavljaju "Kosovo je Srbija ". E , ali SVI , osim cedice !

da svi cemo da ga vracamo a nas interesuje kakav plan za vracanje kosova imaju demokrate?

ili nemaju nikakav plan?

any idea?

No Idea . Koliko znam imaju neki plan .

A po mom mishljenju trebace nam u najboljem slucaju 100 godina da ga vratimo . Mozda 50 u hiper dobrom slucaju , sto gledajuci na nasu mazohistcno-prkosni mentalitet nikad nece biti ....

Back