- Poruka
- 9.306
Stavi flaster na usta,prestani da se zahebavaš sa ženama, i puf!...magija će nestati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavi flaster na usta,prestani da se zahebavaš sa ženama, i puf!...magija će nestati.
istina ziva!!!Nemoj da smrdis i prdis.Fuj.
I ja imam isti problem
Probaj da osines "od*ebi" pogledom.![]()
Veoma zanimljivo. Dakle, da se manje zayebavam, da budem tih, a kad pričam da budem seriozan i da mi lice odražava ophrvanost tegobnim životom i besmislenim bitisanjem
Veoma zanimljivo. Dakle, da se manje zayebavam, da budem tih, a kad pričam da budem seriozan i da mi lice odražava ophrvanost tegobnim životom i besmislenim bitisanjem
jel smes?posalji zenu na krstaricu da rasteruje konkurencijujel smes?

si ti normalna? tek onda ne bi mogao da se odbrani...![]()

nishta, uzmi mene za telohranitelja i sve cu da ih rasteram...![]()
Pa šta preduzeti po tEm pitanju....![]()
![]()
Puse bre....ali bar priznaje....
Macak....ti si fenomen...kod tebe nema veze sto nije februar...?
moraću da se podvrgnem nekim kurama kako si predložila. Znaš neku dobru

moraću da se podvrgnem nekim kurama kako si predložila. Znaš neku dobru

Мислиш... њу не би могао да одбрани?![]()
![]()

... Helen s obzirom da ces u ovom slucaju postati meta mnogih dama ja cu tebi da budem telohranitelj...
... za svaki slucaj...![]()
pa kad vide da je dobra riba, a pritom i pametna, tek ce da polude za njim...![]()

Dragi moji....muka me natera da otvorim ovu temu.
Prepun je forum onih koji pitaju kako da se ženama svide, kako da im budu privlačni, kako da ih poseduju što više...a ja......
Ne mogu da se odbranim od žena
Gde god odem udvaraju mi se...nude mi se, žele me divlje posedovati.
Ne obraćaju pažnju na to što sam oženjen, domaćin čovek, otac i službenik.
Pri tome, ja ništa ne činim da to izazivam, ponašam se karajnje uobičajeno
Kako da se rešim te pošasti, kako da me primećuju i žele manje....kako da se to ah, ponašam ne bi li me izbegavale i ne bih li im bio neprivlačan i neyebozovan.
Savete da pribegnem osakaćivanju, neokupanosti, zapuštenosti i da širim loš zadah, neću prihvatiti.
Temu postavljam kao poslenji vapaj moje napaćene duše (i tela) pred ovom neizdrživom pošašću....
Molim i druge sapatnike, koje ova boljka nije zaobišla, da se jave i podrže me