Kako biti manje privlačan ženama

Dragi moji....muka me natera da otvorim ovu temu.
Prepun je forum onih koji pitaju kako da se ženama svide, kako da im budu privlačni, kako da ih poseduju što više...a ja......:confused:

Ne mogu da se odbranim od žena :(
Gde god odem udvaraju mi se...nude mi se, žele me divlje posedovati.
Ne obraćaju pažnju na to što sam oženjen, domaćin čovek, otac i službenik.
Pri tome, ja ništa ne činim da to izazivam, ponašam se karajnje uobičajeno
Kako da se rešim te pošasti, kako da me primećuju i žele manje....kako da se to ah, ponašam ne bi li me izbegavale i ne bih li im bio neprivlačan i neyebozovan.

Savete da pribegnem osakaćivanju, neokupanosti, zapuštenosti i da širim loš zadah, neću prihvatiti.

Temu postavljam kao poslenji vapaj moje napaćene duše (i tela :confused:) pred ovom neizdrživom pošašću....
Molim i druge sapatnike, koje ova boljka nije zaobišla, da se jave i podrže me

:whistling:

Prepun je forum onih koji pitaju kako da se ženama svide, kako da im budu privlačni, kako da ih poseduju što više...a ja......:confused:

Kako da se rešim te pošasti, kako da me primećuju i žele manje....kako da se to ah, ponašam ne bi li me izbegavale i ne bih li im bio neprivlačan i neyebozovan.

Savete da pribegnem osakaćivanju, neokupanosti, zapuštenosti i da širim loš zadah, neću prihvatiti.

Temu postavljam kao poslenji vapaj moje napaćene duše (i tela :confused:) pred ovom neizdrživom pošašću....

Počni ti njih da juriš i smaraš. Razbežaće se kao da si šugav.

a060.gif

Neka ti je Bog upomoć.

trazi im pare na zajam
jer se upravo razvodis i u gadnoj si situaciji,plus ti je potrebno za dermatologa privatno jer ti izaslo nesto a ovi iz ambulante nece da ti pridju ni u rukavicama

a ne ko sto ti radis,pises kako spavas odvojeno od zene,mamis na pp,pricas viceve ccc

:think: zvuči odlično.
Mogao bih da nadugačko pričam o mojoj mami i kako je ona uvek u pravu, jedna prosto neverovatna i neuporediva žena u svakom smislu....
Bingo

A gde su takvi kao ti bili celog mog života? Prosto sam čekala da se neki pojavi i obori me s nogu...AAh to mora da je zato što su svi jaki na rečima, tj. kad se ne vide, kao ovde npr.! Sindrom Sirana, šta li je?
A da li si probao da izbegneš pristup: "LEZI, ČINI MI SE DA TE VOLIM!"? Znaš, iako neće da priznaju, žene to pali! Svaka misli da će takvog Don Juana uspeti da veže za sebe , pa se jadne prime!

A gde su takvi kao ti bili celog mog života? Prosto sam čekala da se neki pojavi i obori me s nogu...AAh to mora da je zato što su svi jaki na rečima, tj. kad se ne vide, kao ovde npr.! Sindrom Sirana, šta li je?
A da li si probao da izbegneš pristup: "LEZI, ČINI MI SE DA TE VOLIM!"? Znaš, iako neće da priznaju, žene to pali! Svaka misli da će takvog Don Juana uspeti da veže za sebe , pa se jadne prime!

Ne misli svaka. Evo ja ne verujem u te bajke. (Ajde manje generalizacija na forumu, ako može.)

Back