Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
]A gde su takvi kao ti bili celog mog života? Prosto sam čekala da se neki pojavi i obori me s nogu..[/B].AAh to mora da je zato što su svi jaki na rečima, tj. kad se ne vide, kao ovde npr.! Sindrom Sirana, šta li je?
A da li si probao da izbegneš pristup: "LEZI, ČINI MI SE DA TE VOLIM!"? Znaš, iako neće da priznaju, žene to pali! Svaka misli da će takvog Don Juana uspeti da veže za sebe , pa se jadne prime!

Pa to ti kazem...pustis ih da odrade svoje i posle opet pocnes da trujes sa mamom...idi bre, ti bas ne znas da se zabavljas...poigravati se sa zenskim osecanjima je umetnost ali i zabava....
e, os na privatne casove...?

Ako daješ nešto gratis, ja sam tek skromni službenik![]()
....

)
Dragi moji....muka me natera da otvorim ovu temu.
Prepun je forum onih koji pitaju kako da se ženama svide, kako da im budu privlačni, kako da ih poseduju što više...a ja......
Ne mogu da se odbranim od žena
Gde god odem udvaraju mi se...nude mi se, žele me divlje posedovati.
Ne obraćaju pažnju na to što sam oženjen, domaćin čovek, otac i službenik.
Pri tome, ja ništa ne činim da to izazivam, ponašam se karajnje uobičajeno
Kako da se rešim te pošasti, kako da me primećuju i žele manje....kako da se to ah, ponašam ne bi li me izbegavale i ne bih li im bio neprivlačan i neyebozovan.
Savete da pribegnem osakaćivanju, neokupanosti, zapuštenosti i da širim loš zadah, neću prihvatiti.
Temu postavljam kao poslenji vapaj moje napaćene duše (i tela) pred ovom neizdrživom pošašću....
Molim i druge sapatnike, koje ova boljka nije zaobišla, da se jave i podrže me
Pričaj ko Aleksej, razmišljaj ko Sinnke i kukumavči ko Aca....i bežaće od tebe ko Ptica Trkačica....
Za ovaj savet, zaslužujem chees cake....
I svi oni manje vise navatali forumasice.....
Losa ti procena.....
Hej, nisam ja rekla da će baš sve da uteknu. Ali će bar taj silni stampedo žena da se smanji...
....ima i u tome necega....

Dragi moji....muka me natera da otvorim ovu temu.
Prepun je forum onih koji pitaju kako da se ženama svide, kako da im budu privlačni, kako da ih poseduju što više...a ja......
Ne mogu da se odbranim od žena
Gde god odem udvaraju mi se...nude mi se, žele me divlje posedovati.
Ne obraćaju pažnju na to što sam oženjen, domaćin čovek, otac i službenik.
Pri tome, ja ništa ne činim da to izazivam, ponašam se karajnje uobičajeno
Kako da se rešim te pošasti, kako da me primećuju i žele manje....kako da se to ah, ponašam ne bi li me izbegavale i ne bih li im bio neprivlačan i neyebozovan.
Savete da pribegnem osakaćivanju, neokupanosti, zapuštenosti i da širim loš zadah, neću prihvatiti.
Temu postavljam kao poslenji vapaj moje napaćene duše (i tela) pred ovom neizdrživom pošašću....
Molim i druge sapatnike, koje ova boljka nije zaobišla, da se jave i podrže me
))))btw, ja stvarno imam problem...
mene jedan frajer, opasan dasa sa sve plocicama na stomaku startovao na plazi proslog vikenda
bio je sa dvoje svoje dece, a ja sa muzem i sinom
mislila sam da ce me bar kada sam sa porodicom ostaviti na miru... ali sam se prevarila
ontopic: ja mislim da ljudi koji toliko sede na forumu ko ti nisu normalni

d sreće.......to bi bilo super kad bi to tako u zivotu funkcionisaloajde nam bar reci gde je ta plaža da pošaljemo neke onako top forumašice
da ga zavedu...a tebe jadnu ne zaštićenu...pored živog muža ostave na miru....aaaa,
šta kažeš............:???:
mora da živiš u Kaliforniji ili tako negde....u ovo doba plaža...
i što reče Cheersy......uuu jeeeeeeee..........![]()

meni muz zabranio da idem na plazu bez njega... a sada je na posluFajeri sa poličicama nahrupili na plaže pa bezočno muvaju, a vi ovde gubite vreme na mojoj temi.
Pih....![]()