Kako biti frajer

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lol nego sta! Ovaj igrice? Pa ne igram ja puno igrice, pogotovo zato sto nemam vremena, wow igram oko pola sata na dan ostatak dana visim na ne2 (kada sam kuci, a cesto sam zbog vremenskih uslova) i slusam ziku. Pa sad recite da nisam frajer? 8)

nisi.

nemas touchable sreen :lol::lol::lol:

ma ne igram ni ja mnogo... 6-11h dnevno wow i ako stignem ja malo spavam, jedem, i ponekad idem u skolu...i tako... sta ce mi zivot kad imam wow :lol::lol::lol:

posto sam primetio da veliki deo foruma ne shvata sta je zezanje, sta je ironija a sta je ozbiljno samo da dodam ovo ovde ako me budu prozivali...verujte mi bilo je i toga...:shock::lol:

icy veins:arrow:frostbolt:arrow:frostbolt:arrow:frostbolt :lol::lol:

nisi.

nemas touchable sreen :lol::lol::lol:

ma ne igram ni ja mnogo... 6-11h dnevno wow i ako stignem ja malo spavam, jedem, i ponekad idem u skolu...i tako... sta ce mi zivot kad imam wow :lol::lol::lol:

posto sam primetio da veliki deo foruma ne shvata sta je zezanje, sta je ironija a sta je ozbiljno samo da dodam ovo ovde ako me budu prozivali...verujte mi bilo je i toga...:shock::lol:

icy veins:arrow:frostbolt:arrow:frostbolt:arrow:frostbolt :lol::lol:

U *** koji si ti wow freak druuuuze. :shock:

U *** koji si ti wow freak druuuuze. :shock:

ma jok cini ti se... ja sam uvek ono sto hocu da budem...:lol:

A Wizard is never late, nor is he early.

naravno misli se da povrati rl :lol:

opet onaj pasus o zezanju...nadam se da niste bukvalisti...malo dobrog zezanja i da pokazem ovom klincu da kada je otkrio excel [ako jeste uopste] nije otkrio sve tajne univerzuma kompova i da misli da zna nesto o njima uopste...

Aha, i ocete da kazete da nisam faca i ako imam iPhone, i sto igram Crysis na medium podesavanjima (:P :P :P).To sto znam vise o racunarima nego 9/10 clanova ovde? Ohh well, usvinjio sam i ovaj acc.Idem da napravim novi, posto su jedno 7-8 ovde banovana (moja naravno)

A joj. 94 godiste a toliko seres. Ti nisi frajer, ti si snob, koji se qrci jer ima kintu. To je najveci problem kod svih. A to sto imas IPhone, boli me ****. Imam i ja sony ericsson, pa sta. Neki bedni, jadni. A to da znas mnogo o compu, znas ****. Znas samo da igras smorne igre poput WoW-a i tako kampujes ceo dam. :wink:

@tricky lepo si mu rekao, jer ono za "rep" balade :roll::lol:

A joj. 94 godiste a toliko seres. Ti nisi frajer, ti si snob, koji se qrci jer ima kintu. To je najveci problem kod svih. A to sto imas IPhone, boli me ****. Imam i ja sony ericsson, pa sta. Neki bedni, jadni. A to da znas mnogo o compu, znas ****. Znas samo da igras smorne igre poput WoW-a i tako kampujes ceo dam. :wink:

sve mi diraj [i otadzbinu] ne diraj mi wow :razz::razz:... vi pirati sto ne zelite da date blizzardu dusu, pare i kucu pod hipoteku pa sada kao vam i nije neka igra wow...ma nemam reci hvale :lol::lol:

Lol ja imam NOKIA 6020, krs od phona, nadji na google pa ces videti. A i Wow je cool igra, samo nije toliko zarazna koliko svi pricaju i igram kad svi moji drugovi igraju. Inace vozim skate ceo dan (osim kad ucim, jedem ili spavam... Ili sam negde).

Posto vecina ljudi sa ovog foruma ne spada u visu klasu (frajeri, ubacotke, paljevine...) resih na napravimo kako bi izgledao pravi frajef.Po meni:

-da je odlican (sa ponekom cetvorkom)
-da je drustven i da se mnogo ne q.rci
-da poznaje sve o racunarima, internetu, igrama, mobilnim telefonima... (verujte, mnoOogo je bitno)
-da se ne pravi da zna, a u stvari nema pojma.
-da ima neki touchscreen telefon (veoma kul)

ti verovatno nisi frajer

ne ne ne i ne i ama ne

e ovo je frajer:

ne drogira se osim radnim danom i ponekad vikendom
pusi [drugarima iz kraja]
proguta :lol::lol::lol:

lol...dajte okanite se klinca kao ne drogiraj se ne pusi ovo ono ako je normalan sam ce skontati ako nije necete ga vi zastiti na forumu ionako je naveo da nas sve ode smatra mrtvim bolidima...

Naime, sada ozbiljno,... naveo si gamera a ne frajera...

frajer prvo i prvo ne mora da bude odlican djak nego su uglavnom vrlo dobri djaci [ali to ces shvatiti kada odes iz osnovne skole kada vam ukinu tehnicko i te gluposti sto vam vade prosek :lol::lol:]...jer je to odlika ljudi koji rade onoliko koliko moraju a imaju potencijala... a li ovo je nebitno potpuno

frajer mora da bude opusten. Ovo je prva i osnovna stavka svakog frajera... Mora da se ponasa opusteno i da se tako oblaci, govori, da su mu takvi stavovi itd...

Mora da bude samouveren jer bez toga moze da otpise da je frajer...

Ne sme se tripovati sa martinkama [sto neko rece izvinjavam se onima koji nose], starkama i ostalim tripovima...

Nije pozeljno nosenje roze odevnih predmeta :shock:

Mora da ima love dovoljno [dovoljno za pice sebi i da povremeno casti uze drustvo]... a ako ima vise od toga da se ne qrci...

Mora da zna sta je dobro a sta lose, sta se jede, sta se pije, gde se izlazi... Uvek da odabere pravu stvar...

itd itd...ima mnogo stvari a vise su me smorile teme "kako da postanem riba" "kako da postanem frajer"...nijedan nije ovako postao veruj mi...

i sad bih ti za kraj nesto socno bacio za ono na pocetku da smo mi ovde niza klasa ali sta da ti radim kad ima modova :lol::lol:

апсолутно се слажем

мајке ми сад да га питам шта је магистрала или шта значи SISD, SIMD, MISD, MIMD и ако би знао тачно бих попио онако јаје право из љуске

Aha, i ocete da kazete da nisam faca i ako imam iPhone, i sto igram Crysis na medium podesavanjima (:P :P :P).To sto znam vise o racunarima nego 9/10 clanova ovde? Ohh well, usvinjio sam i ovaj acc.Idem da napravim novi, posto su jedno 7-8 ovde banovana (moja naravno)

ti si jedan nezreli klinac.....tako mozes da navatas neku sponzorusu...mada ni one nebi mogle da budu s nekim ko bi stalno pricao o skoli,a da ne pominjem racunare......stvarno si glup....i mislis da si frajer........znas sta veca sam riba od pojedinih bogatasica i to sa mojim unistenim soni eriksonom.......

a posto si toliko pametan nemoj da si se usudio da mi ispravljas gramaticke greske:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

rich bitch sta ces ako bude smak sveta i prezivite samo vas 2 a ti njega iznapusava...ni novi acc ga nece izvaditi..

jao nemoj da mi pricas o tome......imacu nocne more......sanjacu ja hodam pustinjom i nailazim na neku strebercinu sa coroskopima i onda taj neko pocinje da mi prica vidis ovde se nalazi moja kolekcija mobilnih telefona...itd itb itd itb ..e a zadnja recenica ce biti AJ SAD RECI DA NISAM FRAJER

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back