ne ne ne i ne i ama ne
e ovo je frajer:
ne drogira se osim radnim danom i ponekad vikendom
pusi [drugarima iz kraja]
proguta

lol...dajte okanite se klinca kao ne drogiraj se ne pusi ovo ono ako je normalan sam ce skontati ako nije necete ga vi zastiti na forumu ionako je naveo da nas sve ode smatra mrtvim bolidima...
Naime, sada ozbiljno,... naveo si gamera a ne frajera...
frajer prvo i prvo ne mora da bude odlican djak nego su uglavnom vrlo dobri djaci [ali to ces shvatiti kada odes iz osnovne skole kada vam ukinu tehnicko i te gluposti sto vam vade prosek

]...jer je to odlika ljudi koji rade onoliko koliko moraju a imaju potencijala... a li ovo je nebitno potpuno
frajer mora da bude opusten. Ovo je prva i osnovna stavka svakog frajera... Mora da se ponasa opusteno i da se tako oblaci, govori, da su mu takvi stavovi itd...
Mora da bude samouveren jer bez toga moze da otpise da je frajer...
Ne sme se tripovati sa martinkama [sto neko rece izvinjavam se onima koji nose], starkama i ostalim tripovima...
Nije pozeljno nosenje roze odevnih predmeta :shock:
Mora da ima love
dovoljno [dovoljno za pice sebi i da povremeno casti uze drustvo]... a ako ima vise od toga da se ne qrci...
Mora da zna sta je dobro a sta lose, sta se jede, sta se pije, gde se izlazi... Uvek da odabere pravu stvar...
itd itd...ima mnogo stvari a vise su me smorile teme "kako da postanem riba" "kako da postanem frajer"...nijedan nije ovako postao veruj mi...
i sad bih ti za kraj nesto socno bacio za ono na pocetku da smo mi ovde niza klasa ali sta da ti radim kad ima modova