Kako biste voleli da umrete?

Kada je stvoren naš organizam, svi organi poželeli su da budu šefovi.
Mozak je rekao: "Pošto ja upravljam svim delovima tela, ja ću biti šef."
Noge su rekle: "Mi nosimo organizam kuda Mozak želi i bez nas on ne može da uradi ono što je naumio. Mi treba da budemo šef.
Oči su rekle: "Bez nas mozak ne bi video šta se događa, a noge ne bi znale kuda da idu. Mi treba da budemo šef."
...
Svi organi su hteli da budu šef, pa je i Dupe izjavilo da hoće da bude šef. Svi su se nasmejali i rekli da je apsurdno da jedno Dupe bude šef. Dupe se uvredilo, skupilo i odbilo da obavlja svoj zadatak. Niko na to nije obraćao pažnju, ali samo kroz nekoliko dana, Mozak se pomutio, Oči izbečile, Noge počele da klecaju, Ruke da drhte, a Srce da preskače.
Na izmaku snaga, svi organi su počeli da preklinju Mozak da, dok još može, razmisli i dozvoli da Dupe bude šef.
Tako je i bilo. Dupe je postalo šef ..."

:mrgreen:

eeeeeeeeee pa cao ljudovi, dugo me nije bilo, ali nadam se da mi oprastate, znate kako je, kraj godine, poprevljanje ocena i tako........

aj sad sam u inspiraciji......... volela bih da umrem od alkohola, onako srokam jedno 2,3 litra vinjaka i dusu ispovracam i nema me vise....... ma ne to je glupo....... volela bih da umrem od smeha........ xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa crkoh ja

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa
ma mrtva sam

Poslednja izmena od moderatora:
eeeeeeeeee pa cao ljudovi, dugo me nije bilo, ali nadam se da mi oprastate, znate kako je, kraj godine, poprevljanje ocena i tako........

aj sad sam u inspiraciji......... volela bih da umrem od alkohola, onako srokam jedno 2,3 litra vinjaka i dusu ispovracam i nema me vise....... ma ne to je glupo....... volela bih da umrem od smeha........ xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa crkoh ja
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa
ma mrtva sam
:lol::lol: De si BITCH covece,ja se uplasio da nisi napustila Krstu!!:D

Da vam docaram.
Ja sam nasla srodnu doosu, i tako smo bili zajedno 7 godina... Trebali smo da se vencamo krajem godine, ali jednog hepi dana, ja vidim da je on otisao. Ja od prevelike tooge & besa popijem celu bocu
r144937_506531.jpg
i polako umrem...

:cry: I want that

Back