- Poruka
- 126
pa....ne znam...mozda kad budem ima 200 godina da.......da........da........da tada putujem svemirom i da se izgubim negdje u svemir

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
voleo bih da umrem od izliva mokrace u levu pretkomoru![]()
Da u svojoj vili umrem od overdoziranja kokainom koji sam smrkao sa zenskih sisa, u stilu velikih rok zvezda :-D
Pa ne moraš. Mora samo da se ide u WC.Ako bas moram da umrem...
Kada je stvoren naš organizam, svi organi poželeli su da budu šefovi.
Mozak je rekao: "Pošto ja upravljam svim delovima tela, ja ću biti šef."
Noge su rekle: "Mi nosimo organizam kuda Mozak želi i bez nas on ne može da uradi ono što je naumio. Mi treba da budemo šef.
Oči su rekle: "Bez nas mozak ne bi video šta se događa, a noge ne bi znale kuda da idu. Mi treba da budemo šef."
...
Svi organi su hteli da budu šef, pa je i Dupe izjavilo da hoće da bude šef. Svi su se nasmejali i rekli da je apsurdno da jedno Dupe bude šef. Dupe se uvredilo, skupilo i odbilo da obavlja svoj zadatak. Niko na to nije obraćao pažnju, ali samo kroz nekoliko dana, Mozak se pomutio, Oči izbečile, Noge počele da klecaju, Ruke da drhte, a Srce da preskače.
Na izmaku snaga, svi organi su počeli da preklinju Mozak da, dok još može, razmisli i dozvoli da Dupe bude šef.
Tako je i bilo. Dupe je postalo šef ..."
Definitivno bih ovako zelela da umrem, i to cu i uraditi.voljela bih da se bacim sa nekog visokog napustenog mjesta u more,
obozavam visine
i more
a onda bi trebala bit kremirana i prosuta jednog finog dana kada duva jugo,
na suncanoj strani nekog napustenog otoka
i niko ne bi smio da place jer cu da ga progonim u suprotom!![]()
eeeeeeeeee pa cao ljudovi, dugo me nije bilo, ali nadam se da mi oprastate, znate kako je, kraj godine, poprevljanje ocena i tako........
aj sad sam u inspiraciji......... volela bih da umrem od alkohola, onako srokam jedno 2,3 litra vinjaka i dusu ispovracam i nema me vise....... ma ne to je glupo....... volela bih da umrem od smeha........ xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa crkoh ja
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa
ma mrtva sam