Svaka opština da bude mala država, kao Andora, to je najbolji predlog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Evo kako bih ja uredio Jugoslaviju da se mene pita![]()
Nisu to nacionalisti, to su fašisti. Davidovićeva organizacija... Mladi majmuni se lože na te stvari. Nisu se dosetili da svemir proglase srpskim, bolje bi prošli, s obzirom na prosečnu inteligenciju i političku pismenost našeg naroda.Btw, nije mi jasno kako ovi velikosrpski nacionalisti iskljucise Makedoniju iz zize interesovanja![]()
Nisu to nacionalisti, to su fašisti. Davidovićeva organizacija... Mladi majmuni se lože na te stvari. Nisu se dosetili da svemir proglase srpskim, bolje bi prošli, s obzirom na prosečnu inteligenciju i političku pismenost našeg naroda.
ako smo hteli novu drzavu jugoslaviju mislim da je jedini nacin bio da se pripadnost nacionalna stavi u drugi plan tj.trebali smo svi biti jugosloveni /srpskog,hrvatskog,muslimanskog,slovenackog...porekla/kako se uradilo u svim zapadnim demokratijama.
svi staju pod jednu zastavu i slede jedan nacionalni cilj bez obzira na poreklo.
jedino to je bio kljuc uspeha ovako...nismo podvukli crtu,poravnali racune ko je i koliko krvi dao za novu drzavu,proporcionalno datoj krvi toliko su pripadnici naroda nazalost i voleli i cenili tu drzavu.
Ako necemo ponovo u sukobe mora matematika da radi ko kome sta duguje koliko i kako poravnati racune tek onda mozda????ako se to ne uradi uvek ce se neko osecati iskoristenim i eto ponovo sukoba,a veliki ce ponovo sve pokusati da sve bude u njihovom interesu.
dok mu je se ulizivao.
a ima i u clanku,tadasnji slobin ministar necega (nemogu se sjetit cega),je to ponovio u intervjuu za neke bosanske novine.ako nadjem stavit cu
Nerazumem kako mozes da objedinis narode Pravoslavne Katolicke i muslimanske veroispovesti u jednu naciju![]()
Pa hajde onda...![]()
Ili da je Yu napravljena na stabilnim odrzivim osnovama ka moderno antirasisticko drustvo, dje je politicka korektnost zakon a svaki vid sovinizma (koji je jednak obicnom balkanskom nacionalizmu) kaznjava ka u normalnim evropskim drzavama
Ili alternativastaljinistickom gvozdenom sakom izpremjestati narode da se ne zna dje je ko i stvoriti 15 republika ! (plus albance premjestiti iza albanskih granica)
Nesto tipa ovako...![]()