kakav vam je sex u braku

• Začetnik teme Začetnik teme meja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Megy 18:
Ovo je moj fazon,
i sve mnogo bolje funkcionise kad trosim vise od dozvoljenog.
Nema losih pudera...karmina....krema....sve mora biti skupo.... i nema turskog vesa samo italijanski i ni slucajno naocare za sunce ispod YSL(236e)....a na kucnu adresu pobrini se da ti dolaze ponude iz travel house agencije.............
i izgledaj zavodljivo.

Znam tacno u kom si problemu jer sam i ja u istom bila, i jedva sam se izvukla iz bedaka i najgore mi je bilo sto u ogledalu(tad)nisam prepoznavala sebe....

....draga imaj snage,izdrzi................
Ovaj post je malo malcice nerealan. Nemamo svi tako "jake" sponzore :wink:

meja:
Da li sam ja jedina osoba kojoj ne funkcionise seksualni zivot. Cetri god sam udata imam malo dete i bebu i muza koji me optuzuje da ga ne zadovoljavam da sam aseksualna i da sam mu razbila sve fantazije. Recite mi iskreno da li gresim. Volim sex, ali on smatra da je normalo imati seksualni zivot bogat kao u ***** filmovima.Molim iskusne i sigurne zene da mi kazu svoje misljenje u lice, hvala

Ja sam 7. godina u braku, i seksualni život nam je sjajan - nije baš tako čest kao prvih meseci zabavljanja ili početka života udvoje ( kada se otprilike čeka svaki slobodan momenat da se iskoristi ) ali ni malo se ne žalim.
:-D

Liv Tyler:
Ovaj post je malo malcice nerealan. Nemamo svi tako "jake" sponzore :wink:

E ovako stoje stvari........moj sponzor je decko s kojim sam se zabavljala 11god i udala vec 5god i zajedno smo stajali u redu u studenskoj menzi s plasticnom tacnom u ruci....i jeli i gladovali...i delili.........i svadjali i voleli............
Toliko o sponzorstvu!

A tema ove diskusije je:kakav vam je sex u braku?

I ceo moj post je na tu temu.
A ti da li si u vezi ili si udata?
Ako si u vezi iskreno ti zelim da ne dozivis ni slican problem koji se na ovim stranama razmatra.
Ako si u braku onda si presretna sto ti se slicno nije dogodilo i mislim da bi pre komentarisala temu razgovora nego neko imaginarno sponzorstvo ;)

Pozdrav :grin:

topmodelsica:
Ha ha ha ha ha ha, ti si kao Mirjana. Mozda decko nece, mozda ga hladi to sto si se ti udala za SMS manijaka zvanog Igor i za njegovih 12 dvojnika. Postavila ja jednom mom decku test, dam mu kao, anonimno, Mirjanin broj telefona, i kazem mu kao, bogata je, dobra je prilika, hoce da se udaje, i on joj napravi dete, i ona rodi dete, medjutim, u medjuvremenu on sazna da je ona potpisala da se udalla za SMS ljubav, i sad, on trazi mene da mu ja kazem gde je Igor da bi se njegova zena razvela od Igora! (Tako je Igor resio taj test sa udavacom koji sam mu postavila, bolje je resio on nego ovaj drugi ipak :-) )

Ne kapiram ,o cemu se radi ovde?

topmodelsica:
Sta ti mislis da ja nisam postavljala Igoru testove nego samo on meni? U tome i jeste fazon. Nije se upeca. Ozenio je Mirjanu preko papira, nije ga nikad videla. Ovaj drugi decko kome sam postavila Miru, on se upecao. Kao prvo, ona je gola ko pistolj, nema para, a kao drugo, nece se nikad ona razvesti od Igora, necu ja dati, necu da Igora ponovo jure udavace, ovako je na sigurnom, sad se vodi da je ozenjen, nema udavaca.

sta je ovo :confused:

OMG

topmodelsica:
Ozenio se decko sa devojkom koja je vec na papiru udata pa nema seks sa njom, nece da mu se digne, hladi ga to sto se zeznuo, sve ga to hladi.

Ona je, kao i nekoliko drugih devojaka, radila ovo: posalje joj Igor poruku, ona poruku posalje meni sa nepoznatog broja, ja prepoznam Igorovu poruku i odgovorim mu, ona moju poruku prosledi njemu sa svog broja, on odgovori njoj, ona ponovo meni, i tako sve dok je ne zaprosi ili dok, nekoj drugoj, ne napravi dete, onda dalje od mojih poruka nema pomoci jer to su vec ozbiljne stvari a ja se samo zezam.

Auuuuuuuu :shock:

koji si ti lik? :confused: :confused: :confused:

Cemu sve ovo?koja je svrha? :confused: :confused:

meja:
Da li sam ja jedina osoba kojoj ne funkcionise seksualni zivot. Cetri god sam udata imam malo dete i bebu i muza koji me optuzuje da ga ne zadovoljavam da sam aseksualna i da sam mu razbila sve fantazije. Recite mi iskreno da li gresim. Volim sex, ali on smatra da je normalo imati seksualni zivot bogat kao u ***** filmovima.Molim iskusne i sigurne zene da mi kazu svoje misljenje u lice, hvala

e ima takvih javljali su se na forumu pa ih povezi...mozhda i ja spadam u tu ekipu donekle ali mislim d ane.. kao zene su pre braka htele sedam puta po satu seksualni odnos ionda su prestale... meni se negde nametne pitanje...da li ti muzevi rade po kuci npr... kao da ste se negde razisli...ako ne rade zasto ne rade... i zasto se samo izvuce taj seksualni kontekst, kako izgleda ceo vas zivot, kako mislite da vam konzilijum krstarica & co. pomogne?

meni se cini da je tu neka okrutnost u pocetku veze... negde se niste skapirali nisu te prihvatili kako treba a zasto sam napisala mnozinu? : (((

ja u stvari volim odnos gde sumnjam...volela bih da je dobro

a, zavisish od njega finansijski....pa ok onda nemoj da se razvodish...radi kako ti prija i nemoj da jedesh neka govna da bi ga zadovoljila...jedino ako ne krene da te mlati...radi na tome da ga tu primiris..isplaniraj kako da se odvojis od njega...e mozda sledeci put kad ti sere ti slegni ramenima i kazi mu da nadje ljubavnicu posto ti nista drugo ne mozes tu da uradis... ne znam kog tipa je pacijent? ako nadje ljubavnicu potrudi se da dobro kuvas i da ga ne smaras tako da nastavi da se vraca i da izdrzava..hvali ga kako je odlican tata

Back