kakav vam je sex u braku

• Začetnik teme Začetnik teme meja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja bih našoj ucveljenoj i razošaranoj sagovornici savetovao: "UDRI BRIGU NA VESELJE!" Nemoj da pamtiš to što ti je rekao, zapravo pokušaj da ispraviš ono što se ispraviti može. Negde sam pročitao da žene najlepše svršavaju kada su jako umorne. Po mojim iskustvima, nije dalekood istine. Saveti koje ti je (napred) dala jedna, kako sama reče, mlađa, ali iskusnija sagovornica su perfektni. Nemoj slučajno da se ugojiš i da redovno ne pereš kosu. Ako imaš para otidi koji put kod kozmetičarke, neka ti sredi bubuljice i malje. (Moja ih je imala i po grudima u vreme dojenja, posle su same iščezle). To je dovoljno, i nemoj mnogo da mu titraš. Opušteno, ali u pravom smislu. To što ti je rekao i što te toliko povredilo zaboravi. "Pas laje, vetar nosi!" Kad ožedni (zagori) doći će on na "pojilo"

vd:
trubo2 druže
nadam se da se šališ
ali ako se ne šališ
1. ovo ono se ne daje, uzima, traži, moli ili dobija. sex je valjda samo posledica obostrane ljubavi i želje ili je svet otišao u pm.
2. zašto si sa nekim sa kime imaš takav odnos u kome verujem nije lepo ni tebi ni njoj?
3. novac, kola, kule i brodovi su uslov za kvalitetnu vezu samo u mislima tinejdžera
4. zar bi zaista voleo da tvoja nadam se lepša polovina glumi da te želi?

pozdrav
Zaista ti zahvaljujem na iskrenosti! MEĐUTIM, ne znam koliko ti je ljeta. da li si u braku i koliko dugo. Sve u svoje vreme, pa i bojkot od "rođene" žene. Puno bi mi trebalo papira da ti sve objasnim. Ali tako je, kako je i, na žalost, ne može da se menja. MORAM DA TRPIM!

I ja sam imala takve krize u vezi i braku. Zajedno smo 10 godina, od toga 2 god. u braku. Beba je na putu i sada mi je sex bolji nego ranije. Valjda sam ja osetljivija (tako kažu za trudnoću) i spremnija za sex. A kako će da izgleda kad dođe beba, to ne znam.
Sa jedne strane mislim da treba uvek dobro da izgledaš, ali ne zbog njega već da bi sama sebi bila privlačna i sigurna u sebe. Mislim da to ipak podiže neko samopouzdanje. Sa druge strane ne mislim da treba da se nešto posebno žrtvuješ za njega, jer to već dovoljno radiš tako što sređuješ kuću, kuvaš, pereš, peglaš, odgajaš decu. Kada bi nam muževi pola od toga pomogli, svima bi bilo lakše. Mogle bi smo da nađemo malo vremena za sebe a i za muža.
I još nešto, kladim se da kada bi bila sa nekim drugim ko bi te privukao, bila bi prava tigrica u krevetu. Znači i tvoj muž treba da se potrudi da probudi to u tebi.

Od kako sam nabavio ovu čudotvornu spravu, nije loše........

daljinskizazene-1.jpg

topmodelsica:
Sta ti mislis da ja nisam postavljala Igoru testove nego samo on meni? U tome i jeste fazon. Nije se upeca. Ozenio je Mirjanu preko papira, nije ga nikad videla. Ovaj drugi decko kome sam postavila Miru, on se upecao. Kao prvo, ona je gola ko pistolj, nema para, a kao drugo, nece se nikad ona razvesti od Igora, necu ja dati, necu da Igora ponovo jure udavace, ovako je na sigurnom, sad se vodi da je ozenjen, nema udavaca.
A jel to nesto zbog papira?Ako nije,nista mi nije jasno.

Procitala sam do polovine i nisam mogla vise.A hocu da dam svoj komentar.
Mislim da je gosca u svemu u pravu.Zene ne vredi da se opravdavate,morate raditi na sebi.Razloge,ove ili one,bacite u vodu.Nemojte kasnije da vam bude kasno.Moj moto u zivotu je:
1)Dama u drustvu.
2)Domacica u kuhinji.
3)K**** u krevetu!!!

natrif:
1)Dama u drustvu.
2)Domacica u kuhinji.
3)K**** u krevetu!!!

Delimično se slažem sa ovim, ali smatram da takva treba da budeš ne zbog muškarca već zbog sebe. Šta oni rade na sebi da bi se nama svideli? NIŠTA. U braku se samo još više opuste, odnosno takvi su još od trenutka kada shvate da su vas osvojili i pridobili za sebe. Onda prestaju da se trude u svakom pogledu. Retki su oni koji nisu takvi.

ja stvarno ne znam zasto smo uvek mi krive ako nesto ne valja?! jos uvek nisam srela zenu, kojoj je do sexa svaki put kada on to pozeli, a da pri tom ima malu bebu, jer meni sex nije bio ni na kraj pameti posle porodjaja. a kojoj zeni pa jeste???? a i da nije porodjaj u pitanju, mislim da muskarci stvarno zive u iluzijama, jer ocekuju da svake veceri dozivljavaju scene iz niskih strasti ili ne znam ni ja kog filma, i da nikada nece shvatiti da je to prosto NEMOGUCE!!!! gresim li???????

ne znam kako je moguc toliki raskorak m-z mislim i njihovo je dete zar ne...? kao da je dete samo vase cesto mi se tako cini... a oni su nekako pasivni pogledaju ga i odu da gledaju tv... kao zene se ubijaju od posla a muzevi kao da nisu toga svesni i samo hoce divlji seks

el se previse vezete za bebu gonjeni raznim zivotnim nesrecama i neostvarenjima... iskljucite njih nesvesno... ovo je sve ko neki vrli novi svet...

no imagination:
A ja se delimichno slazem sa tobom! :) U pravu si, zena prvo zbog sebe treba da se trudi, ali i to je zbog toga da bi se svidela njemu. Ja se nekako vise trudim kad je on tu, chim smo razdvojeni na neko vreme, ja se opustim.

daj on ko da je neka zestoka tuka kao ti ga sad animirash... sta kao zamerio bi te da te vidi razgacenu sa pivom ispred televizora tako zamishljam ovu poruku..

da pa valjda je to razlog sto su danas svi vise sami i meni dodje... ili ne samo meni?

Back