kakav vam je sex u braku

• Začetnik teme Začetnik teme meja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
najvise volim gospodje koje navode KNJIGE,u smislu procitaj i bices pametan-na,knjige sluze za druge stvari-ucenje,razonodu,zelju za imaginacijom,nikako za sticanje iskustava narocito ne iskustava tamo nekih debila,pa jos bracnih.Iskustvo stices ocima,mozgom,usima,nosem i kombinacijom situacija.E,tu se pojavi iskustvo.Jos jednom treba da napomenem,zivot je mnogo kratak za ova proseravanja,volite se,budite jednostavni,ne dajte da vas niko arci,ali ni vi ne arcite drugog,pazljivo birajte sa kim cete u brak,pomozite svakome bezrezervno,jednostavno volite,a ako ste normalni kao bice,sex ce vam uvek biti dobar,a ako ste *****,seks vam nece biti nikakav ni sa kim.SVE VAS POZDRAVLJAM,A VI GOSCO STE IZGLEDA VELIKA *****.

Svi ste vi BOGOHULNICI !! Brak je sveta tajna, nije glagol, ni imenica, ni nista drugo nego ono sto jeste. Zajebite knjige. Svaka chast Sashac - ***** je uvek ***** !!
Istrazujte sto vise. Mislim da mozes biti samo srecna sto ti je muz raspolozen za novotarije, a ne govedo koje te navali s' guza i zahrce. Promena = Razvoj Ili se menjajte ili propadajte !

@Sashac
A jeli fini muzicu?????????? Hahahahahahha Sa'cemo da vidimo ko je ***** :lol: :lol: ...

Na temi JA STARIJA - TI MLADJI doticni fini muzic je rekao nasoj Veseloj citiram: Ako je do sexa ispunjavam sve uslove, sem bracnog stanja, da bih prevario zenu moras imati vise od 170 cm, manje od 57 kg... itd.
Nasa Vesela mu je odgovorila DUVAJ.
:lol: :lol: :lol: :lol: Bravo za Veselu. :lol: :lol: :lol:

Takodje je posetio teme kao sto su VESELA UZICANKA

Zatim temu NAPALJENI MOMCI JAVITE SE PLAVUSI 86 GODISTE

STA TRAZIS TI UOPSTE NA PODFORUMU ONA TRAZI NJEGA?
:shock: :shock: :shock:

@Vanila
vanilaorange:
Svi ste vi BOGOHULNICI !! Brak je sveta tajna, nije glagol, ni imenica, ni nista drugo nego ono sto jeste. Zajebite knjige.
Vidis i ovo je greska... Nas divni iguman manastira Slanci, otac Andrej, kao i svi, savetuje, ponavlja, prica: Citajte, citajte... Zasto? Zato sto niko od nas nije toliko pametan da mu ne trebaju knjige. Nepismeni su ucili samo iz svog iskustva. Ja sam za to da zivimo u skladu s nasim vremenom, znaci i informacije i iskustvo. :wink:

@ sashac
ne biti ***** nije preduslov za dobar seks. odnosno i ***** mogu dobro da karaju. ali! ako si ***** nikada ti niko nece biti dobar kao osoba i ostace ti prazno i u glavi i u srcu.a tu je kvaka.
mene je nasmejalo sto si napisao da je gosca izgleda velika *****.sa ogradom prema razlogu.kao da sam te cula.
:lol:
jubav judi jubav!
manje pricajte vise radite.volite kako kazu kao da nikada niste bili povredjeni.
moja sestra je primetila da su nasi roditelji verovatno bili zesce naduvani kada su mene pravili.

jos jedan glas za ljubav.toplinu.neznost.neznost.neznost.
ne razumem kako to nestane strast.nije izvor strasti medju nogama.izvor strasti je u srcu.odvojis se od sveta, i gledas onog koga volis.dodirnes ga.budes nezan.vratis se sebi.vratis se njemu.
sve je tako jednostavno.bez straha.svaki bol se prezivi.verovati u sebe.davati. sto vise dajes vise imas.

gossca:
@Sashac
A jeli fini muzicu?????????? Hahahahahahha Sa'cemo da vidimo ko je ***** :lol: :lol: ...

Na temi JA STARIJA - TI MLADJI doticni fini muzic je rekao nasoj Veseloj citiram: Ako je do sexa ispunjavam sve uslove, sem bracnog stanja, da bih prevario zenu moras imati vise od 170 cm, manje od 57 kg... itd.
Nasa Vesela mu je odgovorila DUVAJ. :lol: :lol: :lol: :lol: Bravo za Veselu. :lol: :lol: :lol:

Takodje je posetio teme kao sto su VESELA UZICANKA

Zatim temu NAPALJENI MOMCI JAVITE SE PLAVUSI 86 GODISTE

STA TRAZIS TI UOPSTE NA PODFORUMU ONA TRAZI NJEGA? :shock: :shock: :shock:
:lol::lol::lol: obozavam forum!
a sad se vratite na temu:!:

u 21. veku, svi nadrkani na internetu,a i dalje price tipa glava-vrat.
daj neku moderniju paralelu.
zena zaduzena za zahladjivanje odnosa? vazi. a kako ce zena da ima motiv da bude sve ono po spisku sto treba da bi muskarac bio vreo non stop? ko ce njoj da pruzi ono sto joj treba?prica o vratu?
zar nije to otrcano i besmisleno?zar to nije prica za malu decu? i to losa.
pa onda su muskarci goli debili i stvarno ih treba drzati u rezervatima samo radi oplodnje i seksa i to brutalnog.
e taj rad je tako glup. kao nama data ziska da mi vrtimo muskarce, to su oni izmislili garantovano, ali od nas zavisi i njegovo davanje. pa udri sestro budi super heroj! a on ce da dize kartice sa ocenama.
e truci turci niste vi jos otisli iz Srbijice.

Meni se čini da je problem malo dublji od nedostatka vremena i umora... treba da otkriješ samo neki mali izduvni ventil; recimo da mislim (iako ćeš tada možda biti više zauzeta) da bi trebalo da se zaposliš čim budeš mogla od bebe... na prvom mestu jako je važno da se malo baviš i drugim stvarima osim kućom i poslovima majke i domaćice (može da se prolupa); ja to uvek kažem - da razgovaraš malo i sa odraslim ljudima. A na drugom mestu, verujem da bi MUŽ tada bolje razumeo koliko obaveza imaš, izgleda da muškarci uopšte ne kapiraju taj kućni posao kao posao; po njima je posao samo ako izlaziš iz kuće i IDEŠ NA posao.
Znam po tome što je moj muž bio ubeđen da se ja odmaram dok sam bila na porodiljskom:-? Pa čak i rođeni brat mi je jednom rekao kad sam ja prokomentarisala kako sam hronično neispavana - pa kako, pa NE RADIŠ:shock: A od kad sam se porodila nisam prespavala celu noć, dete mi se još budi po 3-4 puta noću.
Ali poenta je da i pored mog umora ja stvarno uvek imam želju za sexom... Zato verujem da je vaš problem malo veći... Imam drugaricu koja ima dve devojčice, malo veće od tvojih klinaca; ona se zaposlila iako nemaju baš nikakve potrebe za njenom platom. I kaže sad je više zauzeta, ručak kuva uveče, trči sa klinkama do vrtića pre posla i po njih posle posla, ali je definitivno zadovoljnija sama sobom; a to je najvažnije. oseća se da vredi nešto više, povratila je samopouzdanje; a sve to se oseća i u kući, čim je ona zadovoljnija, zadovoljniji je i muž, a samim tim i deca...
Neka ti muž pomogne da pronađeš nešto što će te ispuniti, osim dece i obaveza u kući. A videćeš da će tada i on moći da te ispunjava :mrgreen:

gosco sa malim slovom,veze vi sa bogom nemate.Upravo ste ucinili ono sto nijedno normalno bice ne bi trebalo da cini-nasli ste se uvredjeni pa ste odmah krenuli u osvetu,gledali gde sam bio,i to odmah brze bolje napisali.Ja ovo sve pisem sa suprugom iza ledja,i slatko se smejemo,komentari koje ste citirali su saljive prirode,i neuvredljive.A vi ste jadna zena,i molim vas da religiju ne mesate u ovakve rasprave.Pa ovo je mesto da se malo pomognemo nekim savetima,a ne da se omalovazavamo,ja sam vas okarakterisao kroz ono sto pisete,ne poznajem vas,ali verujte ne bih nikad ni zeleo da vas upoznam.I stvarno jeste *****.Ova rec u mom recniku oznacava nekog ko nije dobra osoba,a vi ste to upravo dokazali svojim klasicno zenskim padanjem u nizine.I nemojte pokusavati da budete inteligentni.Pozdravljam vas sve,i prava ljubav se uci,ona se ne dobija.

ajd.
priroda je muskarcima dala kitu i mozak. generalno gledano.
medjutim, desio se mali, da li slucajno, da li namerno, bem li ga, propust i nije obezbedila dovoljno krvi da u isto vreme oba funkcionisu.
dakle, ako vam se krv sjuri u pisu potentni ste,ali piglu, i obrnuto.
sta reci? hvaliti se svojom potencijom i priznati evidentnu glupost ili hvaliti se svojom inteligencijom i time priznati impotenciju.
sashac pozivas se na goscine mane, a imas iste.
"klasicno zensko padanje u nizine" ne razumem, sa sve tvojom zenom koja ti je iza ledja. drago mi je zbog vas.iskreno.
hoces biti ljubazan i objasniti na sta si konkretno mislio. uz obavezan osmeh, naravno. izdignut tipicno muski.

@sasac
Dosadan si.
... pa i meni suprug sedi ovde, kao sto i tebi zena sedi tu :lol: i kaze... pusti k.retena, vidi se iz aviona da bi taj sve dao da mazne jednu mladu, vatrenu... da moze... da ga neka hoce... :lol:

@tema

Sex je takodje nacin da pokazemo ljubav. Ako zena dugo odbacuje sex, to je aktivno odbacivanje, kao i to sto se zali drugima na njega.
Pasivno odbacivanje je varanje, nemanje vremena za partnera (stalna zauzetost poslom napr.), ne slazete se ni sa jednim njegovim misljenjem, itd.

Ljubav nas ne boli, boli nas njegovo/njeno odustajanje od ljubavi i sexa.

@struja
Jao ne bih da se previše miješam jer ću i ja dobiti po nosu, ali čovjek samo reaguje... Gošća je njegove komentare izvukla iz konteksta i prepisala nazive tema na kojima je postovao i sve to izgleda poprilično ružno, a nije baš tako.

I uopšte ne kapiram toliku raspravu i ubjeđivanje - svako ima nešto što radi za njega i to je u redu sve dok mu tako odgovara. Nema tu crno ili bijelo...

Covek moze da reaguje, al ne moze da vredja. Ne pricaj mi o njegovoj moralnoj cistoci, sta ga kopka da uopste postuje po takvim temama?

Neka citira moju recenicu s ove teme s kojom se ne slaze i ja cu ga potpuno razumeti. Ako se ni sa jednom ne slaze, nek citira onu s kojom se najvise ne slaze i neka ispod napise svoje razmisljanje, pa da uporedimo s mojim i zakljucimo sta zvuci ispravnije...

Al kad mi neko uleti s uvredom, a ne iznese svoje razmisljanje da ga uporedimo s mojim razmisljanjem, ja takve osobe dozivljam kao bezobrazne i odgovaram onako kako zasluzuju.

Inace, ja bih bas volela da bilo ko citira moje recenice, al onako kako sam ih ja izgovorila i da kaze gde gresim, ako gresim. Uvek sam za takav nacin razgovora i suceljavanja misli. Onda ispliva nesto pozitivno.

sashac:
gosco sa malim slovom,veze vi sa bogom nemate.Upravo ste ucinili ono sto nijedno normalno bice ne bi trebalo da cini-nasli ste se uvredjeni pa ste odmah krenuli u osvetu,gledali gde sam bio,i to odmah brze bolje napisali.Ja ovo sve pisem sa suprugom iza ledja,i slatko se smejemo,komentari koje ste citirali su saljive prirode,i neuvredljive.A vi ste jadna zena,i molim vas da religiju ne mesate u ovakve rasprave.Pa ovo je mesto da se malo pomognemo nekim savetima,a ne da se omalovazavamo,ja sam vas okarakterisao kroz ono sto pisete,ne poznajem vas,ali verujte ne bih nikad ni zeleo da vas upoznam.I stvarno jeste *****.Ova rec u mom recniku oznacava nekog ko nije dobra osoba,a vi ste to upravo dokazali svojim klasicno zenskim padanjem u nizine.I nemojte pokusavati da budete inteligentni.Pozdravljam vas sve,i prava ljubav se uci,ona se ne dobija.

Sto si se toliko okomio na Gosscu? Zbog predloga, da procitaju neke knjige u vezi njihove problematike? :shock: Il te mozda bocnula gde boli? :lol:

Valjda je logicno, da ljudi na razne nacine pokusaju da poboljsaju svoj seksualni zivot? Dal ce to raditi pomocu ***** filmova, citanjem knjiga....to je njihova stvar.....

Iako u ovom slucaju problem nije takav da bi mogli da ga rese bez razgovora, preispitivanja sebe, menjanja nacina zivota, prilagodjavanja itd...
Citanje raznih knjiga o samopouzdanju, seksu moze samo da pomogne..

Jadan je onaj koji misli, da sve zna ili da moze sve sam iz iskustva da nauci kad je u pitanju ljubav, seks, partnerski odnosi....Covek se uci ceo zivot! Uci se na svojim i tudjim greskama, iz knjiga....itd....
Uostalom nije bitno od koga ces nauciti, na koji nacin...bitno je STA si naucio i dali umes to na pravi nacin da primenis... :D

izvinjavam se svima koje sam uvredio,nije mi bila namera,Gosca je jedna veoma simpaticna zena,namerno sam malo bockao da vidim sta ce da ispliva,i sve je ovo isto.Neko ce da stane na moju stranu,neko na Goscinu,i to je normalno.Ali Gosco moram samo malo da se vratim na izazvani komentar o bacanju na klinke.E,to je vec glupo.Ja imam cerku koja je klinka,i svako navodjenje na tu vrstu bahalizma je primitivna.Klinke treba da se napadaju sa svojim vrsnnjacima,a mi sredovecni ljudi sa svojim zenama.I naravno ne treba da se prepucavamo,evo ja necu vise nikad,izvinjavam se jos jednom,a Gosca kao boziji covek ce mi naravno oprostiti.Mogli bi i neku kaficu da popijemo.Pozdrav svima.

Back