gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
Brak nije imenica, on je glagol. On nije nesto sto dobijate, nego nesto sto cinite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vanilaorange:Svi ste vi BOGOHULNICI !! Brak je sveta tajna, nije glagol, ni imenica, ni nista drugo nego ono sto jeste. Zajebite knjige.Vidis i ovo je greska... Nas divni iguman manastira Slanci, otac Andrej, kao i svi, savetuje, ponavlja, prica: Citajte, citajte... Zasto? Zato sto niko od nas nije toliko pametan da mu ne trebaju knjige. Nepismeni su ucili samo iz svog iskustva. Ja sam za to da zivimo u skladu s nasim vremenom, znaci i informacije i iskustvo. :wink:
gossca:@Sashac
A jeli fini muzicu?????????? Hahahahahahha Sa'cemo da vidimo ko je *****![]()
...
Na temi JA STARIJA - TI MLADJI doticni fini muzic je rekao nasoj Veseloj citiram: Ako je do sexa ispunjavam sve uslove, sem bracnog stanja, da bih prevario zenu moras imati vise od 170 cm, manje od 57 kg... itd.
Nasa Vesela mu je odgovorila DUVAJ.![]()
![]()
![]()
Bravo za Veselu.
![]()
![]()
Takodje je posetio teme kao sto su VESELA UZICANKA
Zatim temu NAPALJENI MOMCI JAVITE SE PLAVUSI 86 GODISTE
STA TRAZIS TI UOPSTE NA PODFORUMU ONA TRAZI NJEGA? :shock: :shock: :shock:
sashac:gosco sa malim slovom,veze vi sa bogom nemate.Upravo ste ucinili ono sto nijedno normalno bice ne bi trebalo da cini-nasli ste se uvredjeni pa ste odmah krenuli u osvetu,gledali gde sam bio,i to odmah brze bolje napisali.Ja ovo sve pisem sa suprugom iza ledja,i slatko se smejemo,komentari koje ste citirali su saljive prirode,i neuvredljive.A vi ste jadna zena,i molim vas da religiju ne mesate u ovakve rasprave.Pa ovo je mesto da se malo pomognemo nekim savetima,a ne da se omalovazavamo,ja sam vas okarakterisao kroz ono sto pisete,ne poznajem vas,ali verujte ne bih nikad ni zeleo da vas upoznam.I stvarno jeste *****.Ova rec u mom recniku oznacava nekog ko nije dobra osoba,a vi ste to upravo dokazali svojim klasicno zenskim padanjem u nizine.I nemojte pokusavati da budete inteligentni.Pozdravljam vas sve,i prava ljubav se uci,ona se ne dobija.
samantu za predsednika!!Samantha Jouns:Nisam sve citala, ali ja mislim da je Zena uvek zaduzena za odnos sexa u braku.
Muskarac je mozda glava KUCE ali je zena VRAT i ona ga pomera kako hoce,...jbg ako ona ne pruza muskarcu ono sto mu treba onda dolazi do zahladjenja u vezama....