mammy
Poznat
- Poruka
- 8.057
****** sta je ovo./....maja i muz online rjesavaju probleme...ko koga ebe ovdje?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocigledno niko nikoga.mammy:****** sta je ovo./....maja i muz online rjesavaju probleme...ko koga ebe ovdje?????
mammy:****** sta je ovo./....maja i muz online rjesavaju probleme...ko koga ebe ovdje?????
mammy:****** sta je ovo./....maja i muz online rjesavaju probleme...ko koga ebe ovdje?????
meja:Zahvaljujuci anonimnosti i mogucnosti da se cuje misljenje i iskustvo drugih ljudi, problem je poceo da se resava. Hvala.
Zao mi je sto sto neki misle da je ovo glupo, jer je strasno kad ti je tesko a imas takav problem da ne mozes da se obratis ljudima iz svoje okoline. Anonimnost je kljucna stvar i volja ljudi na forumu da iznesu svoje misljenje i iskustvo. Verujem da bi mnogi brakovi bili spaseni kada bi se ljudi ceste usudjivali da iznesu svoj problem...jer ...izgleda da su u krizama obe strane krive. Neko manje , neko vise..a kad si nesrecan tako je tesko priznati da nisi u pravu.
ultrared:net savetovalište za parove, na to misliš, ili hrabrost da pred partnerom izneseš problem koji se tiče vas oboje?
Već vidim reklamu" virutelni kauč na Krstarici samo za vaše ljubavne probleme" "Uključite se i vi, pomozite mnogim brakovima koji su na ivici ", itd.
Kažeš anonimnost. Razumem anonimnost vas dvoje kao para, ali zar je net potreban da biste vas dvoje razgovarali? ovde se videlo toliko različitih mišljenja, kako ste uspeli da pronađete rešenje i pravi savet? Primetila sam da se tvom mužu svidelo kako razmišlja gosca, a tebi se svidelo kako razmišljanju neki koji su davali potpuno suprotne savete od goscce.
Ja bih rekla da je ovde sustina.sashac:uvek smo zajedno i bezrezervno sve radili
Cestitke i svaka cas! dobar primer.....sashac:Mi smo u braku 12 godina,zabavljali smo se 5 pre braka,i sta da vam kazem.Suprugu volim vise nego ikad pre,uvek smo zajedno i bezrezervno sve radili,imamo dvoje sad vec velike dece,sex nam je ludacki,koristimo sva raspoloziva sredstva i mesta,3-4 puta nedeljno,nekad vise nekad manje,i nije mi jasna jedna stvar.Gledam moje drugove i pitam se kako mogu da lencare po ceo dan,deca ce kao sama da se odgajaju,ne znaju sijalicu da zavrnu,ogovaraju svoje supruge,balave za maloletnicama itd.I ja pogledam lepu devojku,sto je normalno,ali dalji komentari su glupavi.Ali cim zavrsim posao trcim kuci,da se zezam sa klincima,najveca potreba u mom zivotu je da njih i suprugu uvek iznenadim nekim stvarima koje vole,zajedno kuvamo,spremamo,majstorisemo,uvek mastamo o boljem,uvek nam je tesno u kozi,setamo,izlazimo,sva komsijska deca su uvek kod nas,posto drugima mame i tate to zabranjuju.Smesno.Ne znam verovatno ce sad muskarci komentarisati-vidi ga ovaj papucar,ali slusajuci svoje drugarice,zao mi je sto takvi ljudi uopste postoje.POZDRAV SVIMA.
Slična situacija i kod mene sa mužem!Nije da nije bilo borbe oko nekih stvari,ali hvala Bogu shvatio je da pored dvoje dece,posla,obaveza oko kuće i svih njih na kraju dana ne mogu biti stalno raspoložena za razno-razne ljubavne igrarije!To se promenilo i sada pomažemo jedno drugom u svemu!sashac:Mi smo u braku 12 godina,zabavljali smo se 5 pre braka,i sta da vam kazem.Suprugu volim vise nego ikad pre,uvek smo zajedno i bezrezervno sve radili,imamo dvoje sad vec velike dece,sex nam je ludacki,koristimo sva raspoloziva sredstva i mesta,3-4 puta nedeljno,nekad vise nekad manje,i nije mi jasna jedna stvar.Gledam moje drugove i pitam se kako mogu da lencare po ceo dan,deca ce kao sama da se odgajaju,ne znaju sijalicu da zavrnu,ogovaraju svoje supruge,balave za maloletnicama itd.I ja pogledam lepu devojku,sto je normalno,ali dalji komentari su glupavi.Ali cim zavrsim posao trcim kuci,da se zezam sa klincima,najveca potreba u mom zivotu je da njih i suprugu uvek iznenadim nekim stvarima koje vole,zajedno kuvamo,spremamo,majstorisemo,uvek mastamo o boljem,uvek nam je tesno u kozi,setamo,izlazimo,sva komsijska deca su uvek kod nas,posto drugima mame i tate to zabranjuju.Smesno.Ne znam verovatno ce sad muskarci komentarisati-vidi ga ovaj papucar,ali slusajuci svoje drugarice,zao mi je sto takvi ljudi uopste postoje.POZDRAV SVIMA.
tacnogossca:Ljubav je potrebna, ali ne i dovoljna da brak opstane.
kazi kakva je Kata, je l ko devojcica,a?chika_doktor:al imas dupe i sise boli te tuki![]()