Kakav vam je potreban...

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
... partner.

To jest šta biste voleli, kakve su vam osobine bitne.
Pošto je najbitnije u životu definisati se, definišite svoje potrebe.
Ako biste mogli da zaobidjete doope i sise, kao i kujce, pa da vidimo šta je to što tražite. Jer obično se i nadje ono što se traži.

Sad ja moram prva, šjeee. :)
Hm hm
Meni je potreban neko ko će da se upiški od sreće što sam uspešna i što me ljudi vole. (Pod uslovom da je to tako, mehehe)
I neko s kim mogu u dve, tri reči i poneki pogled da se sporazumem.
Emocionalna inteligencija kod partnera mi je čak i bitnija od logičke.
I ne sme da pije osim u društveno prihvatljivim okvirima. (Ovo mi je najnovije)
...
Ajde, izrazite se.
Izvol'te.

Poslednja izmena:
... partner.

To jest šta biste voleli, kakve su vam osobine bitne.
Pošto je najbitnije u životu definisati se, definišite svoje potrebe.
Ako biste mogli da zaobidjete doope i sise, kao i kujce, pa da vidimo šta je to što tražite. Jer obično se i nadje ono što se traži.

Sad ja moram prva, šjeee. :)
Hm hm
Meni treba neko ko će da se upiški od sreće što sam uspešna i što me ljudi vole. (Pod uslovom da je to tako, mehehe)
I neko s kim mogu u dve, tri reči i poneki pogled da se sporazumem.
Emocionalna inteligencija kod partnera mi je čak i bitnija od logičke.
I ne sme da pije osim u društveno prihvatljivim okvirima. (Ovo mi je najnovije)
...
Ajde, izrazite se.
Izvol'te.
treba mi neka japanka tradicionalno vaspitana da me gleda ko cara,ne ove napredne nadzak babe

Dakle

ovo mi je takođe jako važno, nema mi ničega lepšeg i naloživijeg (ako ne postoji reč, sad sam je izmislila) nego kad muškarac hajpuje svoju ženu, i njen potencijal i ostvarivanje uspeha

Meni je potreban neko ko će da se upiški od sreće što sam uspešna i što me ljudi vole. (Pod uslovom da je to tako, mehehe)

I ne razumem zašto neko ne bi želeo to, tj zašto bi neko pored sebe želeo nekoga ko se oseća lošije od njega, ili je manje od njega.

I treba mi da bude kontemplativan tip, želim da razume stvari kojima se bavim, i da ima tu crtu, ali da je lepo i struktuirano, a ne neke rendom neutemeljene baljezgarije za ubijanje vremena dok nam dnk nepovratno degradira

Da ne priča tako u tim terminima podela: vi žene, žene ovo, ženska stvar, jer je to odvratno i stvara jaz i dehumanizuje i turn off je, nego da ih gleda kao ljudske stvari, stvari svih nas, jer to jesu

Da ume da stane na ulici kad vidi da se pas zakašljao od prehlade, i da se zabrine

I da razume da se palim na mermerne kuhinje i da me podrži kad se aploadujem na cloud, naravno

Poslednja izmena:

Back