kakav vam je bio prvi put???????

Kaio i kod Helen, nisam bas sigurna kada je bio prvi put, samo sto nije bilo 3 nego 10 puta. Bilo je iz ljubavi, oboma prvi put, on je bio extra pažljiv i brižan prema meni, ja sam malkice vrištala kako me boli i odgurivala ga kolenima...... Plašili smo se oboje, ja bola on krvi (koje je bilo svaki put) i svaki put je prestajao bez prave penetracije, dok mu jednom nije dopi***lo. Smešno mi je i slatko kada se toga setim. Još smo zajedno i verili smo se pre par meseci. Ne želim ni jednog drugog

e dobro dosla u klub. mene su svi ovdje napali kako to da sam se udala za onog sa kim sam i prvi put spavala, i to nece trajati kad tad ce pozeliti da probam drugog, da cu ga pocet varati i bla bla.niko nemoze da povjeruje da je meni i nakon 5 godina dobro sa njim i da nezelim drugog. al evo sad sam i ja konacno dobila podrsku.SVAKA CAST,

Мислим, да ли је довољно САДА рећи ''ја НИКАДА нећу пожелети неког другог'', или мора да се то ''никада'' и потврди кроз неки одређени број година?

Hellen:
Мислим, да ли је довољно САДА рећи ''ја НИКАДА нећу пожелети неког другог'', или мора да се то ''никада'' и потврди кроз неки одређени број година?
...ja sada ne zzelim drugog, a ovaj moj mi nije prvi, ali kao da jeste....
....mislim da rech nikada ne treba gajiti u rechniku....
@tema
prvi prvi put sam se yebala mnogo rano....
zato...
drugi prvi put sam se yebala mnogo kasno....
eto.

Hellen:
Hoces da kazes da si ti od pocetka zelela i druge muskarce?
Ili si samo znala da ces ih zeleti i to tacno kroz koliko godina ?

Jaoo, e meni je bilo tako zanimljivo. Ustvari bolelo je, ali ja sam rekla sebi ``izdrzaces ma koliko da boli``. Inace to je bilo prosle godine, a imala sam 17 (kao i sad). Jos uvek smo zajedno. Volimo se i zato nam je bilo opusteno. Smejali smo se, znaci ljudi, umirali smo od smeha. On kao:,, Jao, pa nece``. A ja :)))) Sutradan smo ponovo probali i bilo je bolje jer nije bilo krvi i lakse je ulazio. Simpaticno, ali sad je sve lepse i lepse...

A, devojke, da li mi mozete reci koja poza vama najvise prija?

Hoces da kazes da si ti od pocetka zelela i druge muskarce?
Ili si samo znala da ces ih zeleti i to tacno kroz koliko godina ?

Не, нисам хтела да кажем да сам од почетка ''знала'' да ћу желети друге мушкарце, као што нисам ''знала'' ни да их нећу желети!

Чак, уопште нисам говорила о себи.

Питам се само колико година посвећености једном мушкарцу треба да прође да би се ушло у клуб.

А можда и имам потребне квалификације, шта знаш!

Ako si makar jednom i makar na 15 minuta pomislila da nikad nikog drugog neces pozeleti onda si kvalifikovana.Po meni je to sastavni deo zaljubljenosti,rasvescivanje dolazi kasnije,na zalost,ali meni su ipak najsrecniji trenutci bili dok sam to mislila.
Zato ne treba popovati nekom ko je srecan a to je ono sto joj vi radite ovde.
Ne znam zasto vam je toliko stalo da joj stavite do znanja kako je "mlada i luda",iskreno,ja sam ljubomorna na nju sto se tako oseca.

Nisam rekla da nikada necu pozeleti nekog drugog, vec za sada to ne zelim i ne vidim da ce se to u skorije vreme promeniti. I kada bi pozelela nekog, ne verujem da bi to zaista uradila jer ono sto nas veze nije samo sex i ne verujem da bih mogla to da mu uradim. Ali opet, ne mogu da pricam o buducnosti sa sigurnoscu, kao sto to ni bilo ko drugi ne moze

Doors of Perception:
Ako si makar jednom i makar na 15 minuta pomislila da nikad nikog drugog neces pozeleti onda si kvalifikovana.Po meni je to sastavni deo zaljubljenosti,rasvescivanje dolazi kasnije,na zalost,ali meni su ipak najsrecniji trenutci bili dok sam to mislila.
Zato ne treba popovati nekom ko je srecan a to je ono sto joj vi radite ovde.
Ne znam zasto vam je toliko stalo da joj stavite do znanja kako je "mlada i luda",iskreno,ja sam ljubomorna na nju sto se tako oseca.

Па онда смо сви квалификовани за чланство у клубу!
Сви смо бар једном у животу помислили: ''Е, ово је то! Само он и нико други!''

Хоћеш да кажеш да су срећне само оне жене које су са првим мушкарцем, а ми остале - несрећнице које попују?
Ја нисам љубоморна и не видим разлог зашто бих била љубоморна на то што се она удала за првог, а ја за трећег. У чему је њена предност да би требало да будем љубоморна?
А срећа? Па жена може бити истински срећна и са 51. мушкарцем
у животу, зар не? И помислити и рећи:''Никада нећу пожелети ни једног другог!'' (Што опет није гаранција да ће тако и бити!)

Мислим, чему бусање, то се питам?

Hellen:
Па онда смо сви квалификовани за чланство у клубу!
Сви смо бар једном у животу помислили: ''Е, ово је то! Само он и нико други!''

Хоћеш да кажеш да су срећне само оне жене које су са првим мушкарцем, а ми остале - несрећнице које попују?
Ја нисам љубоморна и не видим разлог зашто бих била љубоморна на то што се она удала за првог, а ја за трећег. У чему је њена предност да би требало да будем љубоморна?
А срећа? Па жена може бити истински срећна и са 51. мушкарцем
у животу, зар не? И помислити и рећи:''Никада нећу пожелети ни једног другог!'' (Што опет није гаранција да ће тако и бити!)

Мислим, чему бусање, то се питам?

A u cemu je tvoja prednost sto se nisi udala za prvog nego za treceg?
A ja sam pitala : zasto toliko zelite da joj dokazete kako je u zabludi?

Hellen:
Благо вама, баш вам завидимо!

Колико година посвећености једном мушкарцу треба да прође да би се ушло у ваш клуб?

Ne razumem. Ovo mi zvuci kao nicim isprovociran i krajnje bezrazlozan maliciozan komentar?!
Pa devojka je samo opisala da je ona s tim srecna, zadovoljna, ispunjena...sta li vec, i cemu sad zluradost?

Moj prvi put...extra...bilo je spontano, totalno neplanirano, kod njega kuci, i nisam se plasila, niti je bolelo, imao je mnogo strpljenja jer nije zeleo da me povredi...a meni posle nije ni krvarilo...i 10 meseci kasnije posle prvog puta, tj. sada on i dalje ima strpljenja i ni na sta me ne tera...sve je bilo kao u snu...i DA vredi pamtiti prvi put, neces ga pamtiti samo ako je bio ruzan... :)

Back