Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
chika_doktor:samo dvoje?![]()
da da, shvatila sam,...ali bilo kasno vec sam poslala poruku, a posle nisam htela da se demantujem...bilo mi simpaticno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chika_doktor:samo dvoje?![]()
...ja sada ne zzelim drugog, a ovaj moj mi nije prvi, ali kao da jeste....Hellen:Мислим, да ли је довољно САДА рећи ''ја НИКАДА нећу пожелети неког другог'', или мора да се то ''никада'' и потврди кроз неки одређени број година?
Hoces da kazes da si ti od pocetka zelela i druge muskarce?Hellen:Мислим, да ли је довољно САДА рећи ''ја НИКАДА нећу пожелети неког другог'', или мора да се то ''никада'' и потврди кроз неки одређени број година?
Hoces da kazes da si ti od pocetka zelela i druge muskarce?
Ili si samo znala da ces ih zeleti i to tacno kroz koliko godina ?
Doors of Perception:Ako si makar jednom i makar na 15 minuta pomislila da nikad nikog drugog neces pozeleti onda si kvalifikovana.Po meni je to sastavni deo zaljubljenosti,rasvescivanje dolazi kasnije,na zalost,ali meni su ipak najsrecniji trenutci bili dok sam to mislila.
Zato ne treba popovati nekom ko je srecan a to je ono sto joj vi radite ovde.
Ne znam zasto vam je toliko stalo da joj stavite do znanja kako je "mlada i luda",iskreno,ja sam ljubomorna na nju sto se tako oseca.
chika_doktor:ma simpaticna si ti meni sva![]()
Hellen:Па онда смо сви квалификовани за чланство у клубу!
Сви смо бар једном у животу помислили: ''Е, ово је то! Само он и нико други!''
Хоћеш да кажеш да су срећне само оне жене које су са првим мушкарцем, а ми остале - несрећнице које попују?
Ја нисам љубоморна и не видим разлог зашто бих била љубоморна на то што се она удала за првог, а ја за трећег. У чему је њена предност да би требало да будем љубоморна?
А срећа? Па жена може бити истински срећна и са 51. мушкарцем
у животу, зар не? И помислити и рећи:''Никада нећу пожелети ни једног другог!'' (Што опет није гаранција да ће тако и бити!)
Мислим, чему бусање, то се питам?
nie to busanje.Hellen:Мислим, чему бусање, то се питам?
chika_doktor:cim dodje do toga odma cu ti javiti![]()
Hellen:Благо вама, баш вам завидимо!
Колико година посвећености једном мушкарцу треба да прође да би се ушло у ваш клуб?
chika_doktor:a tek na drugi![]()