Kakav treba biti sa devojkama u Beogradu

Ali ne mozemo reci da mozes da mislis swoji mmozgom dok se nisi sukobila sa drugim misljenjem
tek onda kada se sukobis sa drugima otkrijes swoje slabosti
Borba je nase ogledalo. Tek u borbi uwidjamo nase slabosti mane, i mogucnost napredowanja, kao i trenutno stanje

za razvoj je bolja diskusija, razmena - ne sukob..
ljudi koji se prvo sete borbe i rasprave,imaju u sebi manji potencijal za neke stvari..

ja jesam iz Beograda
al opet ne razumem
ko su ti drugi koji zive u Beogradu, a nisu Beogradjani?
stvarno mi nije jasno...:roll:

E to varira od gradova. Generalno, svi su u Parizu Parizani ali.. Alzirci su Alzirci, Turci su Turci..
E sad, Srbi nemaju taj priliv stranaca, pa su morali resiti nekako to pitanje. Ni manje ni vise pojam metropole je doveden u pitanje tim nedostatkom..

I zato su Srbi uveli pojam domaci stranac..
I Beograd je postao metropola..

:D Nemam nameru nikoga da uvredim, time sto sam naveo niske, celave i debele tipove ali cinjenica je da oni, nazalost, nisu na ceni kod riba, osim ako nemaju mnogo kesa.

Sto se tice pozivanja, kada bi ih pozvao i pitao ih u cemu je stvar uvek bi mi krenule sa pricom, ti si previse ozbiljan, mislim da ovo nece ici, razliciti smo itd...

pa biras pogresne, moras da nadjes neku kojoj je tvoja ozbiljnost vrlina a ne mana...
najcesce to jesu zene koje su same neozbiljne...pa da im dajes ravnotezu...
te koje te zato odbijaju najcesce su same stegnute pa im trebaju neozbiljni da ih razmrdaju..
barem je tako bilo sa mnom uvek, ja volim ozbiljne jer sam neuroticna i lebdim..:lol:

pa biras pogresne, moras da nadjes neku kojoj je tvoja ozbiljnost vrlina a ne mana...
najcesce to jesu zene koje su same neozbiljne...pa da im dajes ravnotezu...
te koje te zato odbijaju najcesce su same stegnute pa im trebaju neozbiljni da ih razmrdaju..
barem je tako bilo sa mnom uvek, ja volim ozbiljne jer sam neuroticna i lebdim..:lol:

A sta to znaci ozbiljnost? z:D
meni to ima prizwuk smaranja :rotf:
ono kao bas je ozbiljan, u prewodu bas je dosadan, glup, i smara sa normalnim i dosadnim pricama z:D

reci da u Beogradu ima najmanje Beogradjana
je bezveze...da ne kazem glupo...
al to je danas fazon: omalovazavati sve dosljake,
a pri tom se gubi iz vida cinjenica
da smo svi dosli od nekud u taj grad...sad neko pre, neko kasnije,
al to ne menja cinjenicu...
i po cemu sam ja sad veca beogradjanka, jer sam rodjena u Beogradu
od nekog ko je dosao u Beograd
pre pet ili deset godina?
mislim, stvarno...:roll:

reci da u Beogradu ima najmanje Beogradjana
je bezveze...da ne kazem glupo...
al to je danas fazon: omalovazavati sve dosljake,
a pri tom se gubi iz vida cinjenica
da smo svi dosli od nekud u taj grad...sad neko pre, neko kasnije,
al to ne menja cinjenicu...
i po cemu sam ja sad veca beogradjanka
od nekog ko je dosao u Beograd
pre pet ili deset godina?
mislim, stvarno...:roll:

Pa ne cinjenica je da je neko ko je starosedelac u bg-u ima wish eprawa od nekoga sa strane
Zasto bi mi starosedeoci odjednom pod najezdom huna iz prowincije morali da smanjujemo standarde. Mi smo ugrozeni u nasem sopstwenom gradu ?!
a swe je wetji i wetji priliw plebejstwa u nas lep grad

A sta to znaci ozbiljnost? z:D
meni to ima prizwuk smaranja :rotf:
ono kao bas je ozbiljan, u prewodu bas je dosadan, glup, i smara sa normalnim i dosadnim pricama z:D

ma ja volim takve, znas kako su zanimljivi da ih cackas i da im rovaris po psihi,
bas zato sto su ustogljeni volim ih...super su...
pa se sve kao nesto zgrazavaju i ljutkaju, milina,
samo da dignes u vazduh zidove kojima su se opasali, uh, kakva tu potisnuta strast se skriva,
a uvek su tu da nas zastite i daju sigurnost, kad mi neuroticne imamo svoju zutu minutu :D
nego ne znaju zene kakvo su oni skriveno blago,
bas me briga, za nas koje znamo da jesu, ostaje ih vise :zplez: :lol:

Poslednja izmena:
U Beograd sam dosao iz jednog manjeg grada u centralnoj Srbiji, gde nisam imao skoro nikakvih problema u odnosima sa devojkama, imao sam i krace i duze veze i imam stvarno lepih iskustava, verovatno iz razloga sto se tamo ljudi uglavnom znaju. Medjutim, prelaskom u Beograd, ja vec vise od godinu dana ne mogu da upoznam neku normalnu devojku i ostvarim normalnu vezu cak i sa devojkama koje nisu rodjene Beogradjanke. Kada upoznam neku devojku u gradu ili preko Facebook-a i kada izadjemo, pricamo o svemu, budem i duhovit i utvrdimo da imamo zajednicka interesovanja., na kraju se i poljubimo a kada ih sutradan nazovem i predlozim im da se opet vidimo, one iznalaze razne izgovore i izbegavaju susret sa mnom. Napominjem da nisam ruzan tip, visok sam preko 180cm, nisam celav i debeo, uredan sam i lepo se oblacim, pametan sam i mogu da pricam o svemu i svacemu i znam da deo toga iskoristim i za zavodjenje. Ipak i pored svega toga, uspeh mi uvek izostane, jer dobijam utisak da treba da budem nesto sto ja nisam, tipa nekog muvatora i zezatora sa dobrom zvakom ,,koji skida zvezde s neba i obecava kule i gradove”. Neke devojke su mi rekle da sam previse ozbiljan i da ne bi imale o cemu sa mnom da pricaju. Pitam se o cemu bi to devojke iz Beograda pricale sa deckom i sta ocekuju od tipova sa kojima su a da im ne bude dosadno. Molim vas pomozite mi jer ne znam vise kako treba da se postavim, dali da budem ono sto jesam i da glumim ono sto prirodno nisam i budem los momak koji ih tera u p…. m……. u startu.

Izvini sto sam iskren, ali ja mislim da si ti smarac... Davis mnogo o sebi... Ja nisam iz BG-a i ne mogu ti reci mnogo o tome, ali sam, kada povremeno dodjem u BG, vidjao mnoge celavce i debele, pa cak i niske kako setaju extra devojke... Ti mislis da si zanimljiv... Ti mislis da imas dobru pricu... Ti mislis da dobro izgledas... A one beze od tebe ko djavo od krsta... Nesto tu ne stima... Ili nesto njima fali, ili tebi...

Prestani da razmisljas o tome sta vole "beogradjanke"... Ako pocnes tako da delis stanovnike Beograda na "beogradjane" i "nebeogradjane", opet si na krivom putu... Koliko je to Beograd imao stanovnika pre sto, dvesta ili trista godina... Koliko ima danas... Koliko ima pravih starosedelaca u Beogradu... Ako bolje razmislis, videces da je u stvari Beograd grad "dodjosa"... Mada, to nije moj nacin razmisljanja, pokusavam samo da se spustim na tvoj nivo... Ne gledaj u te devojke da li im na celu pise "beogradjanka" ili ne... Gledaj joj u oci, dude, guzu... Sta god da te pali... I opusti se...

I ne trazi devojke po Fejsu... Nije to normalno... Pretpostavljam da ih ne znas, cim im ne pridjes na klasican nacin... A, onda se postavlja pitanje, kako ih nalazis na Fejsu... Sta... Ukucas neko ima, pa vidis koja ima golisavu sliku, pa joj trazis da te doda za prijatelja... Ili si izmislio neki drugi nacin "fejsovanja"... Batali te gluposti... Fejs je i izmisljen za lenje ljude... Jedina njegova smisao je da okupis PRIJATELJE i rodbinu po belom svetu i da se po nekad cujes sa njima... A, sve to mozes da uradis i mailom, ako ih se ikad setis... Znaci, pogledaj malo bolje oko sebe... Grad je prepun devojaka... Malo vise samopouzdanja i napred...

Razmišljaš kao klasično žensko..:D

Pa kako bi trebao da razmisljam?
Kao a super je cuti i smara me i jos ocekuje nesto od mene z:D?
Sta trebalo bi da se osetjam super zbog toga? l o l
To samo stwara bezweze pritisak i sranje je z:D
Mada cutanje moze biti dobor, ali kada fura neki fazon, kao cuti prawi se mudar ili tako nesto :D. ali narawno samo ako je zezaje xD

Pa ne cinjenica je da je neko ko je starosedelac u bg-u ima wish eprawa od nekoga sa strane
Zasto bi mi starosedeoci odjednom pod najezdom huna iz prowincije morali da smanjujemo standarde. Mi smo ugrozeni u nasem sopstwenom gradu ?!
a swe je wetji i wetji priliw plebejstwa u nas lep grad

o cemu ti pricas...pa ti zivis u provinciji.
cukarica...od kad je to Beograd?
:lol:
kosa mi se na glavi dize od takvih kao ti
koji nemaju postovanja ni prema cemu i ni prema kome.

Back