Kakav treba biti sa devojkama u Beogradu

Za koje to prestonice, živ ti ja...?

...vim ja da se otvorilo pitanje beogradizacije i centralizacije...

.............obozavam bg i zivim u njemu ,nikad nisam omalovazavao ljude koji zive u drugim gradovima ,chesto idem kod prijatelja po celoj srbiji i uvek tezim da se uklopim u njihov nachin zivota i zezanja ........................nishta vishe i manje ne trazim od ljudi koji dodju u moj rodni grad .............

......kao naprimer u bg mozesh u svakom delu grada da popijesh kafu u bilo kojem delu dana ,probaj to u londonu ,parizu ,belfastu,briselu,berlinu ,amsterdamu ,milanu .......................;)

A, to merilo :D..
Prvo, Berlin je za Beograd grad snova. Danasnji Berlin je i vise nego super..
Amsterdam, Pariz nisu najsjajniji ali u odnosu na Beograd su i dalje gradovi..
Brisel, ne znam..
London je vise scary..
Belfast ne znam..
Milano je u industrijskoj zoni Italije. Tamo se zna samo za jedno..
Pricaj o juznom delu bolje :per:..

Dokle god 70% prihoda koje ostvari moj grad idu u Bg, dotle neću voleti Bg...misim...gledaću s prezirom...pa sad...:rumenko:

...........problem je to shto se politichari i biznismeni iz tvog (ne znam iz kog si grada ) grada doseljavaju u bg i tu onda placaju poreze uvecavaju svoj kapital itd ............kad to budu radili u svojim rodnim gradovima bice svima bolje ............................s tim da volim svoj a ne mrzim tudje ,nije mi u mozdanom sklopu .................

A, to merilo :D..
Prvo, Berlin je za Beograd grad snova. Danasnji Berlin je i vise nego super..
Amsterdam, Pariz nisu najsjajniji ali u odnosu na Beograd su i dalje gradovi..
Brisel, ne znam..
London je vise scary..
Belfast ne znam..
Milano je u industrijskoj zoni Italije. Tamo se zna samo za jedno..
Pricaj o juznom delu bolje :per:..

........zadji u berlin sa turskom vecinom pa onda prichaj o mogucnosti da slobodno shetash ................

Naravno, stranci kad se ovde uvale neće da odu, mislim na mlade naročito.
Problem je jedino bezvlašće i nesigurnost za finansijske transakcije..

:lol: nece da odu jee.. Moras ih terati da odu..
M da, bajke, bajke i bajke..
Ne znam odakle ti mitovi kako ljudi tamo ne znaju za provod, pa sad moraju bas doci do Beograda da se dobroo napiju..
A je, provod kao provod, s tim sto kad dodju ovde imaju vise novca za isti..
A sta sve dobiju za isti :lol:..

Beograd
Izvinite gde se nalazi to , i to. Prvo prodju njih pet, ne znaju, ili se prave ludi, dok nadjes jednog koji ti kaze. Dok on prica- ides pravo, pa skrenes desno kod semafora kao da ce dusu da ispusti kolko mu mrsko sto ti kaze. A onda pitas sledeceg prolaznika,da proveris , potvrdis, a on kaze , pa nije desno kod semafora, nego levo. Nije samo da nece da ti kaze nego te i slaze
Novi Sad
Gde se nalazi .... Idete pravo prodjete tri semafora kod cvecare na uglu skrenite desno.
Hvala. molim.

.............obozavam bg i zivim u njemu ,nikad nisam omalovazavao ljude koji zive u drugim gradovima ,chesto idem kod prijatelja po celoj srbiji i uvek tezim da se uklopim u njihov nachin zivota i zezanja........................nishta vishe i manje ne trazim od ljudi koji dodju u moj rodni grad .............

Haha nacin zivota..
Pa nije Srbija toliko velika i raznovrsna da se svuda razlicitno zivi.Sta kao odem u Nis ili Novi Sad i da tamo sve drugacije?ma dajte molim vas prazne price. Vole deca(drugacije ih ne mogu nazvati koliko god godina da imaju) da potenciraju da su iz Bg-a,valjda se tako osecaju mocnije-bas se naglasavaju te razlike.Zapravo ima jedna stvar koju neki Beogradjani (rodjeni ili nerodjeni),ne mogu da svare..Kada krenu da ih sistematski poseduju oni primitivci iz unutrasnjosti..Onda im se dize kosa na glavi, vidjao sam to toliko puta.To se posebno moze videti na politickoj i na ekonomskoj sceni..
Over and out.
Premda ovo sto rekoh nema veze sa samim topikom.

Back