Kakav plasman predviđate Srbiji na pesmi Evrovizije?

Da bas kratak, kao pjesma. Malo rijeci a mnogo recenog. To si i uradio i hvala ti na tome. Prezadovoljan sam odgovorom.
Dakle nije presudila strucnost i objektivnost zirija po tvojim rijecima - nego je postojala agenda..(da se posalje nesto drugo).

Sad mogu na miru da nastavim da budem nezadovoljan. Kao narod..

Btw ludi Luka Blek je bio "different" pa dozivio fijasko. 😂

Evropa ipak u sustini cijeni autenticnost.
Znaš šta kažu... "rđavom curcu i dlaka smeta". Narod nek (se) zebe..ko što samo to i radi...Ti misli šta hoćeš, tako ti je to u anno domini 2024.
Eto, prilagodih se tvojim kapacitetima komprehenzije, nadam se da je stalo sve...u inbox.:lol::D:cool:
 
- Slegli su mi su utici pomalo. Super se osećam, stvarno velika čast da predstavljam baš ja Srbiju na Evroviziji ove godine. Baš polako krećemo i sa pripremama. U stvari ne polako. Baš smo krenuli zapravo sa pripremama. Ja već razmišljam o idejama za nastup, kako to da napravimo još veće za veći stejdž. I eto, bukvalno kako se završilo, prošao je jedan dan, malo smo se opustili i već su sledeće stvari došle na red - rekla je Teya Dora, te je otkrila da ne namerava da menja nastup osim jednog detalja.

- Na nastupu na Evroviziji se ništa neće promeniti u smislu priče koju smo hteli da pokažemo, koja je povezana sa pesmom. Ali će se promeniti u smislu da - evo mogu da otkrijem, pošto mislim da sam već negde to rekla - da kamen će biti mnogo veći, sve će biti mnogo veće i takođe još neke elemente ćemo ubaciti. U svakom slučaju, samo još više da dočaram tu priču koja će sada biti na tom većem prostoru. Pesmu ću pevati na srpskom - istakla je pobednica takmičenja "Pesma za Evroviziju".
 

Back
Top