- Poruka
- 82.024
Da li non stop vrtite stanice na radiju ili ste kazucani na jednoj?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš zakucani?Da li non stop vrtite stanice na radiju ili ste kazucani na jednoj?
Neverovatno! Deset puta sam pročitao i uvek sam video "šta sam ja hteo da vidim"?Misliš zakucani?
Ti uvek vidiš šta hoćešNeverovatno! Deset puta sam pročitao i uvek sam video "šta sam ja hteo da vidim"?
Ispravljeno, Hvala.
Tako sam naštelovanTi uvek vidiš šta hoćeš
Ne slusam vise radio.Imam dosta muzike i slusam na kompu na plejeru,ili na You Tube.ne mogu da nadjem pored ovih novih nista sto valja.Ovako slusam i narodnu i zabavnu,Lea Rohasa,ozbiljnu muziku.Sve zavisi kako kada sam raspolozen.Da li non stop vrtite stanice na radiju ili ste kazucani na jednoj?
Imam tu melodiju na telefonu,preko 10 godina.Volim i kantri muziku.Nekada kada san nije hteo na oci u dalekoj tudjini uvek ista stanica, nocni program koji je pocinjao instrumentalom Zlatka Manojlovica.
Genijalna stvar, uvek volim da je cujem.Imam tu melodiju na telefonu,preko 10 godina.Volim i kantri muziku.
A šta ako npr. uopšte ne slušam muziku dok vozim?Da li non stop vrtite stanice na radiju ili ste kazucani na jednoj?
radio Naxi 80-te, prikovanDa li non stop vrtite stanice na radiju ili ste kazucani na jednoj?
Šta radiš? Slušaš audio knjige?A šta ako npr. uopšte ne slušam muziku dok vozim?
Pokušavam da se skoncetrišem na vožnju, a muzika loše utiče na moju koncetracijuŠta radiš? Slušaš audio knjige?