parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
Sad ću i ja da napišem šta mi prvo privuče pažnju, samo da prestanem da se smejemkupidonia:Uh gospodin Tadic je definitivno primer pravog muskarca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ću i ja da napišem šta mi prvo privuče pažnju, samo da prestanem da se smejemkupidonia:Uh gospodin Tadic je definitivno primer pravog muskarca.
shaddow:Pa ti si se zaljubila u Tadića?
PS: A zašto je bitno da te "uopšte ne primećuje"?
CakiCoka:Uh, promasila sam temu
Privlaci paznju krupan, bezobrazan, glasan, dubokog glasa, gorostasnog stasa
Predsednik mu nije ni do pasa
Sve u svemu
Svaka bi s njim u sexy semu
uu devojke moje pa ja mogu da prodjem kod vas..sudeci po postovima
a vamo vodate grbave chupavce ili celavce ma daaaaaaaj dooooke vishe???? barem vodu povucite!
A ja, a ja, a ja, a ja???Hellen:Можеш да прођеш, ал нећеш привући пажњу....
marina.c:Visok, prosed, dobro obučen,da ima "žvaku" i da me uopšte ne primećuje...
A, da, i stručan u svom poslu...
Eto, takav privlači moju pažnju! :shock: :?
muvalo:Moju pažnju privuče inteligentan pogled.
Ako se još ispostavi da je čovek fin, pametan i nekako u svom svetu i ok sa samim sobom ... divota![]()
A još ako mi se obraća normalno, bez ikakvog foliranja (muško-ženskog, profesionalnog, generacijskog itd.)... to je to.
Takav čovek je svakako lep i čist![]()
ZvezdanKa:Ama samo da privuce paznju....
Zar ne???
JA cu da odgovorim onako kako sam shvatila.
UKROCENA GOROPAD...civilizovani divljak, sto bi se reklo... fin, odmeren, hoda kao macka... ali kladim se da ispod ustirkane kosulje ima tetovazu djavola!!1
![]()
A šta se događa kada taj koji nije obraćao pažnju, počne da obraća pažnju. Da li onda izgubiš interesovanje?marina.c:E, vidiš, to je ključno! Može "dasa" da ima sve performanse napred navedene ali ako imalo pokaže "normalnog muškog interesovanja" za mene- taj mi ne može skrenuti pažnju.
No, ako ima sve napred navedeno a ne obraća pažnju na mene kao ženu( što je malo verovatno, jelte!ops: ) - ja na takvog otkinem....Takvu tvrđavu (samo) poželim da osvojim!
P.S. Uvrnuto,znam, al' šta ću kad volim "izazove"...
P.S.p.s. A Boris Tadić..??! Ne znam, nismo se upoznali!![]()
Jel moze "JNA Doboj 1981" ?ZvezdanKa:ali kladim se da ispod ustirkane kosulje ima tetovazu djavola!!1
![]()
Privlači te kada je neko bezobrazan?CakiCoka:....Privlaci paznju krupan, bezobrazan, glasan, dubokog glasa, gorostasnog stasa.....
Banshee:visoki,plavi,ostrijih crta lica.
takvi mi prvi upadaju u oci - po nekim fizickim karakteristikama koje volim![]()
Jeste, zato što piše o meni.Betty:Muvalo kao i uvek, u pravu 101 %![]()
i debelu i debelu!!!!Doors of Perception:Zaboravila si kitu...da ima dugu kitu !