KAKAV MUSKARAC PRIVLACI VASU PAZNJU?

shaddow:
Pa ti si se zaljubila u Tadića? :)

PS: A zašto je bitno da te "uopšte ne primećuje"?

E, vidiš, to je ključno! Može "dasa" da ima sve performanse napred navedene ali ako imalo pokaže "normalnog muškog interesovanja" za mene- taj mi ne može skrenuti pažnju.
No, ako ima sve napred navedeno a ne obraća pažnju na mene kao ženu( što je malo verovatno, jelte! :oops: ) - ja na takvog otkinem....Takvu tvrđavu (samo) poželim da osvojim!
P.S. Uvrnuto,znam, al' šta ću kad volim "izazove"...

P.S.p.s. A Boris Tadić..??! Ne znam, nismo se upoznali! :lol:

Moju pažnju privuče inteligentan pogled.
Ako se još ispostavi da je čovek fin, pametan i nekako u svom svetu i ok sa samim sobom ... divota :)
A još ako mi se obraća normalno, bez ikakvog foliranja (muško-ženskog, profesionalnog, generacijskog itd.)... to je to.
Takav čovek je svakako lep i čist :)

marina.c:
E, vidiš, to je ključno! Može "dasa" da ima sve performanse napred navedene ali ako imalo pokaže "normalnog muškog interesovanja" za mene- taj mi ne može skrenuti pažnju.
No, ako ima sve napred navedeno a ne obraća pažnju na mene kao ženu( što je malo verovatno, jelte! :oops: ) - ja na takvog otkinem....Takvu tvrđavu (samo) poželim da osvojim!
P.S. Uvrnuto,znam, al' šta ću kad volim "izazove"...

P.S.p.s. A Boris Tadić..??! Ne znam, nismo se upoznali! :lol:
A šta se događa kada taj koji nije obraćao pažnju, počne da obraća pažnju. Da li onda izgubiš interesovanje?

Back