KAKAV MUSKARAC PRIVLACI VASU PAZNJU?

Tesko pitanje...
Lepa koza, oci, fini zubi, gradja muzevna (ne mora da bude misicav , ali ni zakrzljao), lepa kosa. U principu, na prvi pogled nista posebno, ali odlicni geni :lol: :lol: :lol: Mora da ima fin miris tela. Privlace me plemeniti muskarci, koji imaju principe, imaju svoje ja, elokventni su, sa kojima moze da se razgovara o svemu. Ne podnosim laktase, beskrupulozne, ljigave muskarce. Ma ima tu puuuno da se kaze...

CakiCoka:
Tesko pitanje...
Lepa koza, oci, fini zubi, gradja muzevna (ne mora da bude misicav , ali ni zakrzljao), lepa kosa. U principu, na prvi pogled nista posebno, ali odlicni geni :lol: :lol: :lol: Mora da ima fin miris tela. Privlace me plemeniti muskarci, koji imaju principe, imaju svoje ja, elokventni su, sa kojima moze da se razgovara o svemu. Ne podnosim laktase, beskrupulozne, ljigave muskarce. Ma ima tu puuuno da se kaze...

jel ti trazish peedera ili muskarca?:)

Ух, ја написах какав ми привлачи пажњу, а овде сви написаше како треба да изгледа господин савршени....па испада да мене лако може задовољити сваки само ако је висок или елоквентан! :lol: :lol: :lol:

Najvaznije je da je pametan!

Sve ostalo mozemo da modifikujemo po zelji!
Ali, ako nema sta pametno da kaze ili da me nauci, dzaba sve i ravan stomak i dubok glas i dobro odelo....sta cu, lozim se na intelektualce! :)

A sto se tice fizickog izgleda, mora da mi bude prihvatljiv ''na oko'' ! ;)
Ne mora da bude Bred Pit!

Eto!

Back