Kakav je to taxi Wiki?

Grdoje:
Cuo sam neke price da taj taxi voze "prostitutke", koliko ima istine u tome, jer ne mogu da verujem da tako nesto u NS-u postoji (mislim na taj nacin prostitucije)?
jeste vidim je ja svaki dan, to je jedan auto beli suzuki swift sav izlepljen nekim slovima nesecam se sta pise, i vozi ga neka sa 8kg sminke na sebi :lol: i 20kg viska na sebi :wink: . odvratna je i tako... 8)

auu pa viki ima 50+ god,zivela je ulaz pored mog i nama klincima uvek davala slatkise i razne igracke,ne znam samo odakle joj.a voleli smo da dodjemo do nje uvek je bila samo u donjem vesu ili gola pa smo se lozili. p.s. Neeee,moj cale se druzio sa njom a i profesor Vilovac(neki ga sigurno znaju) iz osnovne skole,samo tad nisam kontao kako je znaju.ako hoces iskusnu i sigurno samo nadji viki neko je vec napomenuo uvek je kod hotela putnik u belom suzuki swiftu

Баш сам се јуче возио са дотичном дамом, наплатила ми је дуплу тарифу и причала како је у срећном браку. А уместо освеживача на ретровизору виси њена гола слика

Ja sam imao bliske kontake sa tom gospojom...:rumenko: vozio sam se pijan, nisam ja nista bre znao ko je ona..kad kaze ona meni zelim li da me obradi..prvo nisak konto o cemu ona to i samo sam onako pijan klimo glavom:lol: a kad sam video sta oce..pa nisam se bunio. Onako pijanom, pogotovo nakon odbijenice tu vecer od jedne curke..super mi doslo :D

Ja sam imao bliske kontake sa tom gospojom...:rumenko: vozio sam se pijan, nisam ja nista bre znao ko je ona..kad kaze ona meni zelim li da me obradi..prvo nisak konto o cemu ona to i samo sam onako pijan klimo glavom:lol: a kad sam video sta oce..pa nisam se bunio. Onako pijanom, pogotovo nakon odbijenice tu vecer od jedne curke..super mi doslo :D

kad si seljacina burke :mrgreen:

Back