Masno-TkivoInViVo
Primećen član
- Poruka
- 602
Vas je izujedao majmun.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Omiljeni crtić

Mrav ne glocka malo ovde pa ondemožda mravi, ako ste bili napolju.
neobično baš...
mene je nešto piknulo za ruku i malo je bolelo na dodir.
sad je već krastica i manje se crveni oko nje.
ne znam ni kad, ni šta.

Za sada ništa, ali kuhao sam jučer chilli con carnr, doduše junetina iz Kauflanda, javim bude li nešto.@Jugoslav Čvarak ima li i kod tebe promena?
Ja juče jeo neke carnex viršle i sad mi ovo iskočilo (vidi gornju sliku)Za sada ništa, ali kuhao sam jučer chilli con carnr, doduše junetina iz Kauflanda, javim bude li nešto.
Meni su gotova Carnex jela odlična.Ja juče jeo neke carnex viršle i sad mi ovo iskočilo (vidi gornju sliku)
Ajd mario80 je jeo onu 3€ kuga krmetinu pa i nije za čuditi se...
Poput Podravke sve što je top ide za izvozMeni su gotova Carnex jela odlična.
Ne sva, ali ima stvarno predobrih.
Za par kopalja ispred Gavrilovićevih.
Ona obična je ok ali pikant nikakoMeni je jedino Carnex punjena paprika loša, ovo ostalo što sam probao je dobro.
Čak i otrov od paštete im je ukusan, imaju neku novu, preslikana kokošja Argeta.
A sad, što je unutra, bolje ne znati.
Nedavno sam ga prvi put probao, meni je to malo prevodenasto ua te pare.@Jugoslav Čvarak
Inače, kompletno sva hrana iz limenki, zbog načina tretiranja te previše soli - NIJE ZDRAVA
paśtete i viršle su uvek bile "veselje" za mesnu industriju
od djubreta prave megaprofit
Drugo je kad mora kvalitetno
A Podravka Gulaš se teško nadje u Beogradu - razgrabi se poput Kraš Express-a (dok NesQuick niko neće što zbog ukusa śto zbog aditiva od kog se ibalergija dobije)
Pogledajte prilog 1805659

nedostaje naseckan peršunov list pa da bude blizu "kao san"Evo Stojko, chilli con carne od mljevene junetine iz Kauflanda, izgleda kao san.
Evo Stojko, chilli con carne od mljevene junetine iz Kauflanda, izgleda kao san.
![]()
Možete se osobno uvjeriti da u mojemu kuharskom podvigu ima peršinanedostaje naseckan peršunov list pa da bude blizu "kao san"
ima sušenog da se kupi ako ne gajiš uz one tvoje cvećeke![]()

nedostaje naseckan peršunov list pa da bude blizu "kao san"
ima sušenog da se kupi ako ne gajiš uz one tvoje cvećeke![]()

pa šta će ti pavlaka? da razblažiNekad i vrhnja dodam.
nigde ne dodajem pasulj.Ja ovu drugu, a i daleko je popularnija.

ja ću ovih dana napraviti svoj.Što se tiče chilli praha, radio sam svoj.
dodao ga pre fotkanja, i sav ti je sparušen od stajanja.Možete se osobno uvjeriti da u mojemu kuharskom podvigu ima peršina![]()