- Poruka
- 85.826
Nije stenica jepote pas
od nje ti ostanu pecati a ne ovo.
Ovo ti je novi mutirali komarac koji se pojavio od ove godine
od nje ti ostanu pecati a ne ovo.
Ovo ti je novi mutirali komarac koji se pojavio od ove godine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lici na mog komsiju. On tako grize ima svaki drugi zub u vilici.
ni kod nje nisu bolje vidiš da ih djavoli grizu?Јбт...дај, сликај женине ноге, не своје!!!
Gurman bubac, od svega pomalo
nije, evo @Jugoslav Čvarak će da posvedoči:
nije, evo @Jugoslav Čvarak će da posvedoči:
mario je kupovao onu njihovu konzum prasetinu 1Kg 3€
niska cena zbog svinjske kuge
lepo ja kažem - ne bih ja ono jeo
Da onda mora da bezi i on sa njima iz kuce na duze vreme.Nabavi ovu dimnu bombu u trgovini za kućne ljubimce.
Pogledajte prilog 1805164
Jedan prijatelj Konzun naziva "šupačkim trgovačkim lancem", skoro da mu je u rangu NTL-om.Naravoučenije
![]()
@mario80 je skroman čovek - zadovoljava se i malimJedan prijatelj Konzun naziva "šupačkim trgovačkim lancem", skoro da mu je u rangu NTL-om.
A eto mu sad, zbog Konzumove svinjske lopatice i buta koje je toliko slavio, pobrao je osip.@mario80 je skroman čovek - zadovoljava se i malim
Desi jel merkur u veneri treca kuca prva ulicaPogledajte prilog 1805316
,,,legenda kazhe da je @mario80 nestao i da je raspisana forumska poternica,,,
,,,za sada je iza kruzhnog ćoshka ,,,gde pingvini igraju Bechki valcer,,,Desi jel merkur u veneri treca kuca prva ulica

Jel jos upadas novim clanicama u inbox sa natalnim kartama?,,,za sada je iza kruzhnog ćoshka ,,,gde pingvini igraju Bechki valcer,,,![]()
,,,ahm,,,tebi sam poslao josh pre sedam dana,,,Jel jos upadas novim clanicama u inbox sa natalnim kartama?

Pa je, na oko 2-3 sata, ali je efikasno. Poslije toga će mu samo žena piti krv.Da onda mora da bezi i on sa njima iz kuce na duze vreme.
Pa je, na oko 2-3 sata, ali je efikasno. Poslije toga će mu samo žena piti krv.
,,,tema je ozbiljna,,,nije za podjebavanje,,,pop ima problem,,,
možda mravi, ako ste bili napolju.Linijski štepa ispod završetka farmerki. Ženu isto prošli vikend mene sada. Inače je tu puno kučića. Buve? Krpelji? Stenice? Pauk? Inače smo mislili da jede u kući ali ovaj vikend nismo ulazili u kuću.