totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.705
mario je legenda ali ga dušmani stalno baniraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spavala sam. I da, verovatno se ljudi pomeraju čak i u snu.Mora da si se mrdala dok te je grickao.
Joj Bird, šala bre.Spavala sam. I da, verovatno se ljudi pomeraju čak i u snu.
Linijski štepa ispod završetka farmerki. Ženu isto prošli vikend mene sada. Inače je tu puno kučića. Buve? Krpelji? Stenice? Pauk? Inače smo mislili da jede u kući ali ovaj vikend nismo ulazili u kuću.
Pogledajte prilog 1804991Pogledajte prilog 1804993

zatvori prozore i odvrni plinOpet najezda ovih dana ,isprskao sam juce svuda sredstvo i sad su samo po podu
a da izađe iz sobe?zatvori prozore i odvrni plin
Ne ulaze kroz prozore nego supljine u drvetu,samo mi fali plin da zapalim kucuzatvori prozore i odvrni plin
Klintonke su i dalje aktivneAmerička stjenica tkz. trumpovka. Uvijek izgmižu i sisaju krv Srbima kad su neke sankcije. Sjeti je zadnje pošasti u Srbiji sa mušicom klintonkom i sankcija devedesetih.
Google kaze da se bi moglo da se radi o „Bettwanze“, sto bi na srpskom bilo „krevetna stenica“.Linijski štepa ispod završetka farmerki. Ženu isto prošli vikend mene sada. Inače je tu puno kučića. Buve? Krpelji? Stenice? Pauk? Inače smo mislili da jede u kući ali ovaj vikend nismo ulazili u kuću.
Pogledajte prilog 1804991Pogledajte prilog 1804993
Izgleda da sam izgubila smisao za humor.Joj Bird, šala bre.
Koje su fotografije jezive? Ujedi buba ili njegove noge?Izgleda da sam izgubila smisao za humor.
Tema je na forumu Zdravlje i fotografije deluju jezivo.
Izvini na sugestiji, ali nije u redu. Sa njegove strane ako se šali ovako.
Ili sa naše ako se zajebavamo a on ima problem.
Sutra će ovde neko postaviti temu sa nekim ozbiljnim pitanjem, i šta treba da ga sačeka?
Vidiš nije. Uvredljivo je.Koje su fotografije jezive? Ujedi buba ili njegove noge?
Izujedale ga bube i pitao je šta ga je izujedalo. Ja kažem pauk, neko kaže stenica... Red odgovora, red šale, možda dođemo i do odgovora.
Šta može nekoga da sačeka? Pa mogućnost da dobije odgovor, savet i dobro raspoloženje. Ko čita temu od početka sve mu je kristalno jasno. Barem bi trebalo da bude.

Nećemo od bube praviti slona

Tako je, ti pripadaš uredjivačkom delu ovog foruma i bićeš normalno uvek u pravu.@mario80 Ima problem sa ujedima, ne šali se. Mi ga dobronamerno savetujemo uz šalu.
@bird again Nećemo od bube praviti slona.![]()