KAKAV JE OSECAJ PREVARE??

Znate kako.. Ja sam ovu temu zapocela pod utiskom, da se tako izrazim.. Mislila sam da me je decko prevario, ustvari rekli su mi tako.. Posle dva ipo meseca ubedjenja u to da sam prevarena (nakon sto sam raskinula sa njim naravno i oterala ga u tri lepe ...pm) saznala sam da je sve to bila laz.. A da stvar bude jos gora, tu laz je smislila njegova rodjena sestra koja je moje god (a on je stariji od nje)...

Hmmmm....sa deckom sam bas dugo u vezi i znam da me je varao ali on nece da prizna! Dobro,nisam ni ja bas toliko jadna...Sve sam vratila :p Ali kad pomislim kako je mogao.....ipak to su muskarci!!!!! :cry:
:lol:
A kako si ti mogla? :lol:
I posle svega kazhesh 'to su mushkarci' :| :| :|
A shta treba da kazhe dechko kad vidi da devojka, umesto da raskine s dechkom kad je prevari, njemu vrati? 'Sve su one qchke'? :?
Sramotish zhenski rod.

ja shvatam prevaru ali mrzim kukavicluk.

Ja mislim da ako hocesh vezu da u vezi trebash da se izrazish onako kako se osecash. Ako imash potrebu za drugom izjasni se.

Ljudi definitivno ne preipsituju dovoljno svoja osecanja pre nego sto upadnu u kolaps istih. Bolje spreciti nego leciti moglo bi da se upotrebi.

:lol:
A kako si ti mogla? :lol:
I posle svega kazhesh 'to su mushkarci' :| :| :|
A shta treba da kazhe dechko kad vidi da devojka, umesto da raskine s dechkom kad je prevari, njemu vrati? 'Sve su one qchke'? :?
Sramotish zhenski rod.
Ja ne razumem kako je on mogao mene da vara svake subote(bar sam za to znala) a koliko me je voleo... Dok su se meni smejali svi ja sam sve trpela... A ja sam njega prevarila kada su se moja osecanja promenila a da sam ga volela, kao sto je on mene navodno, ne bih to nikad uradila!!! E da, sramotim zenski rod samo zato sto sam bila glupa i preko svega prelazila... Eto, samo da znas...kako sam se ja osecala dok je on... :sad:

Prevare....:evil:..sad znam kakav je osecjaj..Prevarila sam svog dechka iz osvete,jer znam da je i on mene ranije prevario(tri puta smo se pomirili):),Osecjala sam se extra...nije bash neko objashnjenje ali tako je.A josh kad pomislim shta cje on na to sve recji kad mu kazem....ajoj
Kako kazu PROBAJ...
I da..SVE SE PLACA,SVE SE VRACJA(Justin Timberlake).:D:D:D
U svakom PROBAJ pa cjesh znati....;)

Prevarila sam bivseg sa sadasnjim. Nije meni bilo stalo do njega, a ni njemu do mene, plus on nije bio tu neko vreme, i desilo se. Posle mi je priznao da je i on mene varao. Nisam bila ni povredjena ni ljuta. Kao sto rekoh, nije mi znacio. A ne kajem se jer sam sad sa momkom koga volim nenormalno (a voli i on mene), i nikad ga ne bih mogla prevariti-cak ni u mislima... A mislim da bih umrla kad bi on mene prevario...

Boli!! Kao da je neko razbio moje srce o pod, na 1000 komadica koji se ne mogu sastaviti ponovo. Noz koji mi u trenutku probada stomak, i ostavlja ostar i tup bol. Za secanje. Za suvenir.
Razocarenje, mrznja, samoca, osecaj hladnoce. Prezir i kajanje.

Ja sam osoba koja ne prasta. Koja se ne menja. Kada odlucim da je kraj, brisem osobu iz svog zivota. Najbolniji nacin da se svetis..
Nista ne boli toliko koliko osveta. Barem kada se ja svetim.

Da li sam varala? Jesam, i time se ne ponosim. Ali sam varala u trenutku slabosti, i priznanjem sebe ostavila ravnodusnom. Nikada nisam trazila za oprostaj. Skoro uvek ga dobijem...

Ja sam imala decka koji je stvarno bio...pa,hmmm... Smrad,varao je svaku zensku,imao i po cetiri devojke u isto vreme. I ja mu se svidim,i zaljubi se u mene...zestoko. Ali ja nisam mogla da budem s njim jer mu nisam verovala,probala sam,ali nisam mogla,on je patio kad sam ga sutnula,bio je to veliki udarac na njegov ego,jer sam JA NJEGA ostavila,ali se tada jos vise zaljubio u mene. Nazalost. Nije mi dao mira... Sad smo slabo u kontaktu,ali znam da mu se jos uvek svidjam:???:

Ja sam pre tacno 22 dana raskinula sa deckom koga sam mnogo volela ( ili ga jos uvek volim ). To je decko zbog koga je i zapoceta ova tema jer sam mislila da me on prevario ali se na kraju ispostavilo da je sve to bila izmisljotina.. Nakon toga sto sam mu ja oprostila , ako sam imala sta da mu oprastam, i bili smo zajedno mesec dana.. Mene je u nasoj vezi najvise pogadjalo to sto se on otprilike ponasao kao da mu nije stalo do mene. Kad smo zajedno sve je super ali posle kad treba da posalje poruku ili da me zovne, e pa tu nastaje problem.. TAko smo se jedno vece zestoko posvadjali i raskinuli.. Nije samo to bio problem ali ajde..! Jos uvek ga volim! Jos uvek ne mogu da prihvatim to da smo 2 veceri pre raskida bili zajedno, tj videli se, i tad sam pomislila da je moj ceo svet.. Ljubili smo se mazili se sve je bilo predivno.. Ali posle lepog dolazi ruzno zar ne? Taj dan kad smo raskidali odlucila sam da ga izbrisem iz mogu zivota. To naravno nece biti lako ali cu ipak pokusati... ! Sta mislite kako se ja osecam?
Nema dana kada ne pomislim na njega, i nema dana da se ne setim nekih nasih zajednickih trenutaka.. Za njega me veze sve najlepse! ALi sam odlucila zaboravljam ga, nikad vise!!!!

Ja sam pre tacno 22 dana raskinula sa deckom koga sam mnogo volela ( ili ga jos uvek volim ). To je decko zbog koga je i zapoceta ova tema jer sam mislila da me on prevario ali se na kraju ispostavilo da je sve to bila izmisljotina.. Nakon toga sto sam mu ja oprostila , ako sam imala sta da mu oprastam, i bili smo zajedno mesec dana.. Mene je u nasoj vezi najvise pogadjalo to sto se on otprilike ponasao kao da mu nije stalo do mene. Kad smo zajedno sve je super ali posle kad treba da posalje poruku ili da me zovne, e pa tu nastaje problem.. TAko smo se jedno vece zestoko posvadjali i raskinuli.. Nije samo to bio problem ali ajde..! Jos uvek ga volim! Jos uvek ne mogu da prihvatim to da smo 2 veceri pre raskida bili zajedno, tj videli se, i tad sam pomislila da je moj ceo svet.. Ljubili smo se mazili se sve je bilo predivno.. Ali posle lepog dolazi ruzno zar ne? Taj dan kad smo raskidali odlucila sam da ga izbrisem iz mogu zivota. To naravno nece biti lako ali cu ipak pokusati... ! Sta mislite kako se ja osecam?
Nema dana kada ne pomislim na njega, i nema dana da se ne setim nekih nasih zajednickih trenutaka.. Za njega me veze sve najlepse! ALi sam odlucila zaboravljam ga, nikad vise!!!!
Nisam skontala... Sta je on tako strasno uradio?

Back