Ja sam pre tacno 22 dana raskinula sa deckom koga sam mnogo volela ( ili ga jos uvek volim ). To je decko zbog koga je i zapoceta ova tema jer sam mislila da me on prevario ali se na kraju ispostavilo da je sve to bila izmisljotina.. Nakon toga sto sam mu ja oprostila , ako sam imala sta da mu oprastam, i bili smo zajedno mesec dana.. Mene je u nasoj vezi najvise pogadjalo to sto se on otprilike ponasao kao da mu nije stalo do mene. Kad smo zajedno sve je super ali posle kad treba da posalje poruku ili da me zovne, e pa tu nastaje problem.. TAko smo se jedno vece zestoko posvadjali i raskinuli.. Nije samo to bio problem ali ajde..! Jos uvek ga volim! Jos uvek ne mogu da prihvatim to da smo 2 veceri pre raskida bili zajedno, tj videli se, i tad sam pomislila da je moj ceo svet.. Ljubili smo se mazili se sve je bilo predivno.. Ali posle lepog dolazi ruzno zar ne? Taj dan kad smo raskidali odlucila sam da ga izbrisem iz mogu zivota. To naravno nece biti lako ali cu ipak pokusati... ! Sta mislite kako se ja osecam?
Nema dana kada ne pomislim na njega, i nema dana da se ne setim nekih nasih zajednickih trenutaka.. Za njega me veze sve najlepse! ALi sam odlucila zaboravljam ga, nikad vise!!!!