KAKAV JE OSECAJ PREVARE??

odgovor dechaku : ala si ti bre glup ,pa ukapiraj nesto sam :roll:
Nemam nista protiv,verovatno bih znao u kakvu vezu ulazim nista ozbiljno ne mora da je d.r.o.t.z.a ali da je lujka eee to je sigurica kao i bayern :D:D nepredvidivosu takve devojke i pomalo teshke ne mora da su loshe ali teshke.:roll:..veruj mi ne znam kako ni dan danas da ih okarakterishem ...bludnice teshke.Od sirotice do kuchke i obratno ..:roll:
Get away from that ....te su dobre za sex jer daju svima aa kad se daju one se bash daju i postoji sigurnost da suochuvane da senisu mnogo droljalke ali ...sa njima nista nije na chisto,opicheno je to.
Znachi ,sazeto sad....avanturica nista ozbiljno to su devojke za sebe ...ili znash sa njima ili bezi !!! kad se navade :lol: nisu sve takve ,ali ogroman broj jeste

:confused::roll::lol::shock:

Ja mogu i da lazhem :lol:
Mada mi je to sranje. Uvek se shugavo osetim kad se setim da sam prevarila svakog dechka (osim sadashnjeg). Ne da ih je bilo mnogo, ali... :? debil.
I nijedan ne zna. Mada... znate ono kad pozhelite nekom da kazhete 'E prevarila sam te, dvaput, jednom tu-i-tu tad-i-tad, a drugi put tu-i-tu i tad-i-tad, kad si mislio da pishem istrazhivachki rad.' ? :mrgreen: E pa dodje mi :mrgreen:
Varao je i on mene.... :lol:

Ja mogu i da lazhem :lol:
Mada mi je to sranje. Uvek se shugavo osetim kad se setim da sam prevarila svakog dechka (osim sadashnjeg). Ne da ih je bilo mnogo, ali... :? debil.
I nijedan ne zna. Mada... znate ono kad pozhelite nekom da kazhete 'E prevarila sam te, dvaput, jednom tu-i-tu tad-i-tad, a drugi put tu-i-tu i tad-i-tad, kad si mislio da pishem istrazhivachki rad.' ? :mrgreen: E pa dodje mi :mrgreen:
Varao je i on mene.... :lol:

Ti k'o ja.
I varala i lagala.
I jeste shugavo
I ne znaju.
Zna u stvari jedan. Il eventualno 2.
Samo ja nisam pisala istrazivachki rad :p
I jesu oni mene.
Kush

I sad kontam, nisam u stvari sve varala.
Koje sam zlato.

E, ljudi, a shta je za vas prevara?

Poljubac? Vatanje? Sex? Dopisivanje?
Je l gore bez ili sa emocijama?

E, tu ne mogu nikako da se skontam sama sa sobom. Shto vishe razmishljam, to sam gluplja. Meni je SVE prevara (ustvari potreban mi je fizichki kontakt), a nekad mi nishta nije prevara. Ne'm pojma. :|

E, tu ne mogu nikako da se skontam sama sa sobom. Shto vishe razmishljam, to sam gluplja. Meni je SVE prevara (ustvari potreban mi je fizichki kontakt), a nekad mi nishta nije prevara. Ne'm pojma. :|

poljubac jedan kratak nije...vatenje to ako se desi samo jednom mogu da oprostim...sex DA...dopisivanje ne...gore je sa emocijama...eto ne morash da razmisljas vise :D

pazi, i ja sam o tome razmishljala-i nisam nishta pametno smislila. Kad bi se moj dechko makar poljubio sa drugom - meni je to prevara. Bio pijan, trezan, nadrogiran, zaljubljen, sve jedno mi. To je prevara. Al opet kad gledam sebe- ja ne rachunam u prevaru kad se JA ljubim sa bivshim (to mi tako drugarski ;p), pa ako se napijem (shta sam ja znala shta radim), pa ako razmishljam o drugom (ipak samo razmishljam ;p)... i ako je realno to sve prevara. i nishta od toga ne bih oprostila dechku. A sve to sam radila dok sam bila u vezama.
I meni ne znam shta je gore... ako je prevario bez emocija-shto je onda varao, a ako je sa emocijama-opet mi nekako krivo.
Al u iducoj godini ne varam. To je jedna od mojih New Year's Resolution.

poljubac jedan kratak nije...vatenje to ako se desi samo jednom mogu da oprostim...sex DA...dopisivanje ne...gore je sa emocijama...eto ne morash da razmisljas vise :D

Nenene, nisam to pitala da ne bih morala vishe da razmishljam nego da vidim shta drugi misle o tome.

shushu:
pazi, i ja sam o tome razmishljala-i nisam nishta pametno smislila. Kad bi se moj dechko makar poljubio sa drugom - meni je to prevara. Bio pijan, trezan, nadrogiran, zaljubljen, sve jedno mi. To je prevara. Al opet kad gledam sebe- ja ne rachunam u prevaru kad se JA ljubim sa bivshim (to mi tako drugarski ;p), pa ako se napijem (shta sam ja znala shta radim), pa ako razmishljam o drugom (ipak samo razmishljam ;p)... i ako je realno to sve prevara. i nishta od toga ne bih oprostila dechku. A sve to sam radila dok sam bila u vezama.

Znachi ne verujem :lol:
:*****
Isto, ali isto. Zato mi i nije bilo najjasnije. Dvostruki standardi.
Mislim, kad je jedan moj dechko npr. poljubio drugaricu, ustvari ona je njega spopala koliko sam skontala, bila je pijana, oboje su mi se strashno izvinjavali i govorili da to nishta ne znachi.
Verovatno i nije znachilo, ali meni je to prevara. :|

Je l to znachi da smo qchke? :P

shushu:
I meni ne znam shta je gore... ako je prevario bez emocija-shto je onda varao, a ako je sa emocijama-opet mi nekako krivo.

Opet isto... :|

shushu:
Al u iducoj godini ne varam. To je jedna od mojih New Year's Resolution.
Eh, pa sad... necjemo preterivati :mrgreen:

Shalim se. Meni jednostavno ne idu nju jrz rizolushns, bez obzira na to kakve su. :)

a jest' sad najbolje, spisak 'jeste-nije'. ko zakonik, jbt.
jel iko razmishlja shta znachi rech prevara? svi znamo shta je prevara, jel da?
e pa kad si u vezi, analiziraj kakvoj. dal si zaljubljen, dal si doshao do stupnja ljubavi, ili zavisnosti od drugog, ili si u kres-varijanti, ili uopshte istinski ne znash shta radish s tom osobom i shta cje ti ona. prevara za svaku od ovih situacija podrazumeva neshto razlichito. tako da nema onog - op op u vezi smo, sad ako se poljubish kracje od 3sec s nekim, prevario si me, ako se vatash s nekim imash kredit samo jednom, zato pazi s kim cjesh to da uradish, a ako se poyebesh gotovo je.

Electra:
Znachi ne verujem :lol:
:*****
Isto, ali isto. Zato mi i nije bilo najjasnije. Dvostruki standardi.
Mislim, kad je jedan moj dechko npr. poljubio drugaricu, ustvari ona je njega spopala koliko sam skontala, bila je pijana, oboje su mi se strashno izvinjavali i govorili da to nishta ne znachi.
Verovatno i nije znachilo, ali meni je to prevara. :|

Je l to znachi da smo qchke? :P
daleko bilo. tipichno za vashu vrstu devojaka - vi ste zapravo u vezi same sa sobom, i sve shto se ne tiche vas, znachi prevaru. :P

Хех... види ја овде нисам одговорио ништа :D

Не знам какав је осећај преваре. Ни за једну девојку (још увек) нисам сазнао да ме је варала. А како бих реаговао не знам, али знам да бисмо аутоматски завршили без икаквог поговора и оправдања. Ипак поштујем себе.

Што се мене тиче, нисам никада преварио девојку нити икада имао намеру или жељу за тим. Једино сам имао (и још увек имам) жељу да будем са неколико њих одједном, али не да бих их фолирао него да видим какав је осећај :mrgreen: али некако не могу да се смувам са било којом девојком само из такве побуде а када се смувам са неком из неких ''виших'' побуда онда ми је глупо да тражим још других да бих испунио свој хир... :?

Meni je to bash glupo.... SoRrY, ali to je moje mishljenje... jer, kada si sa nekim dugo u vezi, i ako te ta osoba prevari, nikako joj ne treba oprostiti, jer, chim je mogla da uradi tako neshto posle tako duge veze (a verovatno se tu krije i ljubav), onda ta osoba nije chovek (mislim u pravom smislu te rechi)

Превара је пољубац, ватање, секс чак и дописивање са тенденцијама да прерасте у нешто више!
Никада у животу нисам био преварен па не знам како бих се понео у тој ситуацији, а исто тако ни не варам (скоро) никад тако да оно.

Back