KAKAV JE OSECAJ PREVARE??

Tacno! Ja kad sam saznala da me je decko prevario doslo mi je da ga zgazim ali bukvalno da ga zgazim! Sto ce se jednog dana i desiti jer ja nikome ne ostajem duzna.. A rekla sam, ne daj boze da jos nekome padne na pamet da mi napravi tako nesto..............

Ja sam dugo igrala ulogu one "druge" i nisam ponosna na to,ali...
Fora je u tome sto je njegova cura to znala i pravila se prosta.Iako je doticni radije provodio vreme sa mnom-pricamo o godinu dana,a ne samo o sexu i kratkotrajnoj vezi-ipak je ostao sa njom,kad je meni na kraju pukao film.Nisam sigurna koja je od nas dve bila prevarena,ali...ona je ispala pametnija.
Zasto sam pristala na to?
Bog me ubio ako znam.
Da li bih ponovo?
Ne.
Koga ja lazem?
S obzirom na to da me ponovo juri...znam da cu popustiti.
Ali,jedino ako je ostavi.Opet...kao sto je varao nju,zar stvarno mislite da ce meni biti veran?

Jaoj....to tek mogu da zamislim....to boli zaista :cry:
Znaci toj ,,drugarici,,ne bih ma nikada u zivotu oprostila,jer ako mi je drugarica ona bi znala da sam ja zaljubljena u njega,a ipak je to uradila...a on...pa njega bih uprkost svemu volela...!!!

Nije nishta kad te prevari decko,u odnosu na to da te prevari najbolja drugarica s tvojom najvecom ljubavi ikada(ujedno i jedinom)...

Meni se nije desilo tako nesto srecom,al sam dozivela da me tadasnja naj drugarica razdvoji od decka do koga mi je bilo bas stalo(jos uvek se nadam da cemo on i ja kad-tad raspraviti sve, i videti sta je ona jednom i drugom napricala).Jako je bolelo,bila sam jako vezana za nju,a ona mi je to uradila...najgore je sto sam to kasno shvatila..

Strasno!!!!!
Moj "decko" je bio ludo zaljubljen u jednu devojku skoro 2 godine.Sve joj je ugadjao,sve je skoro radio za nju...ali ona nije htela da cuje za njega u smislu decka jer kako je ona tvrdila gledala ga je kao druga.E onda sam se ja zaljubila u njega,ali bas zaljubila...i smuvali smo se...iz nekih sada ne bitnih razloga nasu vezu nikom nismo smeli da kazemo...to nase vidjanje je trajalo i trajalo sve do jedne veceri na jednoj zurci...Otisla sam i ta devojka,inace moja drugarica,rekla mi je da su se napokon smuvali i da je shvatila da je on jako dobar,bla,bla.........Pitala sam je kad su se smuvali a ona je rekla pa ima skoro mesec dana....Tada sam se tako jadno osecala..tom decku sam svesta napricala rekla da ga mrzim....i plakala sam kao nenormalna..ali onda je on rekao pa ja tebe volim ona mi nista ne znaci i sve u tom fazon,i naravno pala sam na to.Oprostila mu sve i to sto mi nista nije rekao nego je cutao mesec dana!!!Ja njemu dodjem kao igracka,a ja samo zato sto ga i dalje volim uvek pristanem da se vidimo.......
To je tako jadno,ali jbg..........!!!!!!!!!:cry::cry::cry:

Izvini sto moram da prokomentarisem ovako ali jbg sta cu kad sam iskrena i bez dlake na jezuku! TI SI JEDNA NAJOBICNIJA CURKA I NAJVECA BUDALA NA SVETU! DEVOJKO DA LI SI TI POREMETILA UMOM??
JA SAM SE SA DECKOM KOJI ME JE PREVARIO POMIRILA PO TRECI PUT ( IAKO JE TO BILO IZ CISTE GLUPOSTI ) I NAKON TRI DANA KAD SAM SAZNALA DA ME VARA OTERALA SAM GA U TRI LEPE ***** MATERINE, SVASTA SAM MU REKLA, NE ZELIM VISE U ZIVOTU DA GA VIDIM JER AKO GA VIDIM ISUTIRACU GA KO KANTU.. MADA SAM TO I PLANIRALA DA URADIM ALI DAM PREVISE BURNO REAGOVALA NA POCETKU PA JBG... TADA SAM RAZGOVARALA SA JEDNOM OSOBOM I ON GA JE ZVAO CISTO DA POPRICAJU. BEZ BATINA ITD... TO JE BILO PRE MESEC DANA! ON KOLIKO SE USRAO NE SME DA SE JAVI TOM COVEKU.. E, A POSTO JA NIKOME U ZIVOTU NE OSTAJEM DUZNA... ZNAM DA NIJE LEPO SVETITI SE ITD JA NE MOGU OD MOG BESA I SVEGA DA IZDRZIM A DA MU NE NAPRAVIM NESTO.. TAKO DA JE ZESTOKO NAJEBAO JER DECKO OCIGLEDNO NE ZNA SA KIM SE ZAKACIO. A JA MU NA POCETKU VEZE REKLA DA NE BI OKLEVALA ZA BILO KOGA, KAD ME PREVARI DA MU NAPRAVIM PAKAO OD ZIVOTA... JA SAM PREMA SVIMA OKAY I SMATRAM SEBE MNOGO DOBROM OSOBOM KOJA BI SVOJ ZIVOT, SVOJU DUSU DALA ZA NEKOG ALI AKO ME TAJ NEKO U KOGA SAM IMALA POVERENJA I KOME SAM SVE DALA PREVARI, TAJ JE ZAVRSIO SA MNOM ZA SVA VREMENA!!!

Back