teserakt
Domaćin
- Poruka
- 3.994
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tipkam iz podruma a Puk je naš mačak.
Sad se sjetih !
)
(luda ja i zaboravnaSad se sjetih !
)
Meni otišlo na ključ za otključavanje PINa![]()
Ne znam odakle mojm damicama to ime, nego kako je susida?
Nešto mislim , možda ipak to ne izađe baš na tako tragično?
hmmm. Puno sam razmišljala.
Izići će (po mom mišljenju) tragično...u to sam sigurna bar 98 %. (2 % ostavljam šansu čudu, ali pravom čudu-da su svi ti liječnici pogriješili i da se curica rodi zdrava. ) A ovako mišljenja sam ili će se beba roditi mrtva prije vremena, ili na vrijeme ali umrijeti nakon par sat ( i to je sve bolja opcija, tragična ali bolja) ili da ostane na životu, vegetirati. Jer izgleda da ni s mozgom nešto nije ok.
Ona je kako kad-danas dobro. Navodno ju je jedan svećenik blagoslovio i ona se sad nada čudu (onom od 2 posto).
Što ti misliš ?
Tako nekako su prošli i ovo dvoje mojih poznanika svojevremeno.
Tada nije bilo ultrazvuka, bili su mladi, doduše preko 22. Za majku je to bio šok posle porođaja. Beba je živela dva dana, tokom kojih je mali Grad brujao glasinama. Ni crkva nije naravno, ostajala po strani.
Posle nekih tri godine dobili su sina, a posle i ćerku. potpuno zdrave. Zašto im se to dogodilo sa prvim detetom, nikad nije ustanovljeno iako su oboje veoma bliski lekarskim krugovima, polazili razne prtrage.
Njihova deca sudiraju koliko znam, a njih dvoje žive sasvim normalno kao i pre.
Kako je njoj samo ona zna.
Može čovek da se nada za drugog, ali ne može biti pametan za drugog kao za sebe.
Možda je i bolje tako.
Voleo bih da pregura, tako da joj se ne ponovi.
da i meni bi bilo najdraže da odradi što treba-bježanje nije rješenje, jer pobjeć se ne može. Sad što ona treba tu odraditi samo ona zna. Moja pozicija je tu totalno čudna. Tim više što sam joj jasno rekla što mislim o religiji, Bogu kako ga ona zamišlja...više puta, prije svega ovoga. Dobre smo. Pričale smo i o takvim stvarima....a ondasad vidim da od mene traži tu neku religijsku podršku... kad vidim koliko joj znači, lako bacim par rkt. fraza tipa treba nositi svoj križ., Gadim se sama sebi kad to izgovaram na taj način, ali nakon par trenutaka shvatim da je to gađenje prema frazi...a istina je treba se nositi s svojom karmom, zovi ju križ ili već kako. Nije bitno.
Pitam se i zašto je sad ovo došlo na moj put ? Zar nemam dovoljno svojih briga ?
Voli se šaliti Univerzum...
ova mi je slika prejaka
http://3.***************/-Gdk8Vctw9Tk/Tk02GDLnFoI/AAAAAAAAAZI/BpUDA2ktOVk/s1600/karma.jpeg
"Bog je katkad pravi šeret,
na strmini doda teret
i potura nedohvatno da se dovati"
Đ B
Tada se menjaju uobičajne predsave o svetu, pravdi, bogu isl.
Ona traži utehu, onakvu kakva bi joj pomogla.
Dobro je da ima od koga i to je važnije od toga kako ta uteha zvuči.
Idem spavat, ako mi uspe, projicirat ću se pred zoru kod Grgura.
šifra: bela ruža
Bonna Notte

Tibetanci to zovu točak života

Ne spava mi se. 
Uvijek kažem :bit će dobro, kako god bude- bit će dobro.
Onda kod Grgura
A zašto čekati jutro, samo ti zaspi![]()
Ah,Biki, kako je ovo slatko!

Ih bre Biki, baš mi žao, verovatno zbog obaveza ne možeš da odležiš, nadam se da ne moraš sutra na posao.
P.S. Imaš ukusa mora se priznati!!! (za ono ''dobro jutro'')

(juče si pomenuo one injekcije za deblokadu ušinuća, umrla sam od smeha)