Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baba-i-deda.jpg

Ovako se ide kuci nakon ogromne kolicine pojedenih sampita zalivenih staropramenom :mrgreen:

e ja vene secem ako moj drugar sad ne googla da ti adekvatno odgovori

@Tes draga.....
......- Vraćao se neki car iz ratnog pohoda sa vojskom, i dođu do nekakvog tamnog vilajeta. Krenu onu da uđu u njega, kada začuju glas: KO UĐE, KAJAĆE SE, KO NE UĐE, OPET ĆE SE KAJATI!'' I jedni odluče da uđu a drugi da ostanu i sačekaju. I ovi što su ušli, u onoj tmini napipaju neke čudne predmete i reše da ponesu neke od njih, ne znajući zapravo šta je to. I kad su se vratili na svetlost dana ugledaju prelepo drago kamenje kakvo njihove oči još nisu videle i odmah se pokaju što nisu još poneli. A oni što nisu ni ulazili su se tek kajali kad su videli silno blago koje im je bilo na dohvat ruke...
Eto, tako je i u životu...

da.
Inače, nema više dilema. Sad će se roditi.
Pošto to nije onaj rok od 12 tjedana, kad može samostalno odlučiti o abortusu majka. Nego se radi o induciranom porodu zbog deformacija djeteta za koje treba odobrenje komisije, a mora biti do 22 tjedna.
Liječnik joj je rekao da je već sve gotovo, vikend je, komisije nema do ponedjeljka (a ni tad možda) i da je kasno.
Koliko je to dobro/loše vrijeme će pokazati.
Čini mi se da je njoj nekako lakše. Valjda pao s leđa taj teret odluke, što li ?

:)

Nažalost grešiš, Agatha. Na stotine hiljada turaka je u nedavnom ratu jurišalo na Srbe sa ubitačnm nagonom dobermama.
Toliko fanatizovani, da su bukvalno trčali na cevi naših PKT 84-ki. I željni krvi i ubijanja. Sada, to su mnogo matoriji ljudi oni malobrojni koji su nekako preživeli pravedan bes branilaca) , sa sopstvenim porodicama i smatraju sebe "velikim oslobodiocima" i moralno ispravnim, časnim ljudima. Ni trunke kajanja, stida ni srama. Još mi na forumu ZS jedan takav, kada sam mu kritikovao (jako loše napisan) uradak nacionalistički obojen, ebao mi je sve žensko i decu :)

Postovi stoje, sve sa pretnjom ceđenja mozga kroz nos (tamošnji admin nema urednike, u istoriji foruma bilo svega tri bana i retko kada opominje) a sam se smatra denacionalizovanim, nekim kao umetnikom i, ako je sebe predstavio "moralno ispravnim likom"

Mislim, takvi su spremni da ubiju, smatrajući to sasvim ispravnim činom.

Ljudi su zli, pokvareni, najveće štetočine na planeti i najmanje valjalju sami sebi i to je do bola ebena sušta istina :)

Čitao Hemingveja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back