Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigle me godine Brzi, a onog mog ič nisu, lakše je to namiriti kad je čovek odmoran..
Nego da malo prokomentarišem ''Prometeja''. Ko voli dobar SF - toplo preporučujem, Ridli Skot je provereni majstor a scenografiju i dizajn je radio moj miljenik Giger. Priča ima paralelu sa ovom novom pomamom oko reptila vanzemaljaca (koja već počinje da mi ide na živce) ali je vrlo diskretna.

Poslednja izmena:
Stigle me godine Brzi, a onog mog ič nisu, lakše je to namiriti kad je čovek odmoran..
Nego da malo prokomentarišem ''Prometeja''. Ko voli dobar SF - toplo preporučujem, Ridli Skot je provereni majstor a scenografiju i dizajn je radio moj miljenik Giger. Priča ima paralela sa ovom novom pomamom oko reptila vanzemaljaca (koja već počinje da mi ide na živce) ali je vrlo diskretna.

Ja volim SF i nisam gledala "Promoteja"
znaci mogla bih da pogledam:cool:

Jako je lepo snimljen, priča ko što rekoh nije naročito originalna, ali u ovoj današnjoj hiperprodukciji zaista je teško smisliti nešto potpuno novo.
Ovo je prvi kadar
http://2.***************/-HUxvpzx9xfk/T-Nqcq2__vI/AAAAAAAAEaA/GaipWygpIqo/s1600/sacrificial_engineer_prometheus1.jpeg

600_prometheus-prom-007_rgb1.jpg

A ovo Gigerova skica:
Alien-_Space_Jockey_Prometheus_Trailer_Locandina_Ridley_Scott.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back