Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IZGUGLAJ........................
baba-vanga.jpeg
Zdravo svima! Ne moram da Googlam, slika koju si stavio predstvalja bugarsku slepu proročicu Vangu, njoj nije trebao internet.

Poslednja izmena:
Kad smo kod fazona sa pijace, na Kalenićki sam videla na tezgi sa krastavcima velikog gumenog Godzilu kome su stavili krastavac u usta.A na Palilulskom pijacu iznad tezge sa krompirima, čovek je okačio pravu sliku - tempera na drvetu (verovatno rad njegove ćerke ili unuke) gde piše - ''Kod Raša krompiraša'' a ispod njiva na kojoj sedi zgodna sisata devojka u miniću i brusu i kopa krompir. Beše to davno kad na mobilnom još nisam imala fotoaparat pa na žalost nisam mogla da ovekovečim. Ume naš narod da bude duhovit.

Kad smo kod fazona sa pijace, na Kalenićki sam videla na tezgi sa krastavcima velikog gumenog Godzilu kome su stavili krastavac u usta.A na Palilulskom pijacu iznad tezge sa krompirima, čovek je okačio pravu sliku - tempera na drvetu (verovatno rad njegove ćerke ili unuke) gde piše - ''Kod Raša krompiraša'' a ispod njiva na kojoj sedi zgodna sisata devojka u miniću i brusu i kopa krompir. Beše to davno kad na mobilnom još nisam imala fotoaparat pa na žalost nisam mogla da ovekovečim. Ume naš narod da bude duhovit.
:zcepanje:...prvi smo po duhovitosti,potpisujem...

Čuj naradila se u 14:42
Deset do tri.

Je li tamo još uvek svi tako rade?

Imam još oko po sata da nešto završim pa idem kući na ručak

PS mi smo provereno u istoj časovnoj zoni.

Pa kad ti ne znaš kako se kod nas radi.

Nagrneš i spičkaš sve do jedanaest, pola dvanaest.

Posle si miran.

U našoj časovnoj zoni je sad vreme za drugu popodnevnu užinu.

Pa kad ti ne znaš kako se kod nas radi.

Nagrneš i spičkaš sve do jedanaest, pola dvanaest.

Posle si miran.

U našoj časovnoj zoni je sad vreme za drugu popodnevnu užinu.

Ne sećam se kad sam ti poslednji put dao repku i zašto ovo ne ide, ali za ovo evo tri
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku buudala.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku buudala.

Bu ti je odgovorio :)

Veliki Buu je govorio
:worth:

Bila su to vremena kada još bejah mlađan sistem inženjer
Od šest do dva
Osam sati u koje se računa i sat pauze tokom kog je još i ekstra plaćen "topli obrok"
Niko i ništa ne nadzire kad dolažiš a kad odlaziš na posao.

Jedini problem je bio što u šest nula nula veliki firminski računar mora da trči punom snagom jer knjigovodstvo počinje u šest (počinje moj q ali nema veze)
Mislili šefovi da je to dovoljan razlog da se nacrtam u pola 6 jer neko mora da pritisne prekidač i tako kresne ljutog LRX-a, jer ako me nema vrištaće knjigovodstvo da nemaju "Lodžina"
Bio sam tada jedini u firmi koji je znao šta je to modem i kako se programira.
daljinsko startovanje sistema i to na sat.
Ustajao sam oko devet a dolazio sam na posao oko pola deset, išao kući oko pola dva, a provalili su me kad je komp sartovao u pola 6 i kad sam bio na godišnjem, a zamenik se zakartao.
To su bila vremena.

Veliki Buu je govorio
:worth:

Bila su to vremena kada još bejah mlađan sistem inženjer
Od šest do dva
Osam sati u koje se računa i sat pauze tokom kog je još i ekstra plaćen "topli obrok"
Niko i ništa ne nadzire kad dolažiš a kad odlaziš na posao.

Jedini problem je bio što u šest nula nula veliki firminski računar mora da trči punom snagom jer knjigovodstvo počinje u šest (počinje moj q ali nema veze)
Mislili šefovi da je to dovoljan razlog da se nacrtam u pola 6 jer neko mora da pritisne prekidač i tako kresne ljutog LRX-a, jer ako me nema vrištaće knjigovodstvo da nemaju "Lodžina"
Bio sam tada jedini u firmi koji je znao šta je to modem i kako se programira.
daljinsko startovanje sistema i to na sat.
Ustajao sam oko devet a dolazio sam na posao oko pola deset, išao kući oko pola dva, a provalili su me kad je komp sartovao u pola 6 i kad sam bio na godišnjem, a zamenik se zakartao.
To su bila vremena.
E blago vama,ja ta lepa vremena nisam iskusila...
pocela sam da radim 2000.
Sve se tada izmenjalo,secam se mojih starijih kolega
kako su zalili za tim"srecnim-lepim vremenima"
Regres,akontacija,topli obrok,prevoz,drugi deo plate,pa opet regres za letnji odmor,
kao i za zimski,dolazak na posao u 9 ili kako ti se cefne a odlazak u jedan ili kako
ti je volja....
Slusajuci njih i meni bese tesko,ali zato sto to nisam iskusila...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back