Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pucisti :)
Evo vam osvezenje ;)
lav-pivo.jpg

Generale znam da preferiras Jelen, ali sad budi lav :)
Ilke tebi evo ova Bond verzija, kazu da je dobra za misije, puceve, drzavne udare...
Coke007OGB_1.jpg

Pucisti :)
Evo vam osvezenje ;)
lav-pivo.jpg

Generale znam da preferiras Jelen, ali sad budi lav :)
Ilke tebi evo ova Bond verzija, kazu da je dobra za misije, puceve, drzavne udare...
Coke007OGB_1.jpg
ТО ЦАРЕЕЕЕ
НЕМА ВЕЗЕ,ЈА НЕ ПРАВИМ ПИТАЊЕ :D:hahaha:
Evo i mene...Gde vas dvojicu necu sve naci....

Одкуд ти овде.......:D
mora da te je neka muka naterala da svratis u kafanu i da pijancis sa nama :mrgreen:

Mi smo za vas visa rasa! Pripadamo rasi svetskih sampiona!:hahaha: :hahaha: :hahaha:

________

Djole, ovde se ne prica o fudbalu. Imamo i dame koje ta sportska aktivnost ne interesuje. Inace, budi miran i tebe cu veceras banovati. U pocetku na pola sata a posle cemo videti. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Mi smo za vas visa rasa! Pripadamo rasi svetskih sampiona!:hahaha: :hahaha: :hahaha:

________

Djole, ovde se ne prica o fudbalu. Imamo i dame koje ta sportska aktivnost ne interesuje. Inace, budi miran i tebe cu veceras banovati. U pocetku na pola sata a posle cemo videti. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ajde bre tisina....idi gledaj Bari:rotf:
"svetski sampioni" pred katanac :D NEMATE NI ZA LEBA

A sto se banovanja tice mozes da me banujes i odma al gde ces posle? :D
Opkladu sam dobio a ti jos nisi poceo sa isporukom:evil:

Evo i mene...Gde vas dvojicu necu sve naci....

Evo sad ce konobarica da donese pice, za brata grobara :)
beer-girl_9692.jpg

a ako zelis mozes direktno s tocilice :D
BeerGirl-1.jpg

ganci su i ovde stranci:mrgreen:

:hahaha: da se vrate u Indiju :)

________

Nastavite da zivite u proslosti :)

Mene banovali na CS. Admin neki debil, tri puta sam ga ubio i banovao me. Posle i mog drugara jer mu spomenuo celu familiju :D

Evo sad ce konobarica da donese pice, za brata grobara :)
beer-girl_9692.jpg

a ako zelis mozes direktno s tocilice :D
BeerGirl-1.jpg

:hahaha: da se vrate u Indiju :)

Nastavite da zivite u proslosti :)

Mene banovali na CS. Admin neki debil, tri puta sam ga ubio i banovao me. Posle i mog drugara jer mu spomenuo celu familiju :D
Bolje se pridruzi nasoj tajnoj protestnoj grupi. Neces biti banovan. A i ako te banuju ja imam sifre za odbanjivanje.:hahaha:

Generale, rekao sam ti na PP sta mogu. A da sam se sam banovao i da sam zatvorio kafanu jesam. Cadjavi Gamer. Tragovi jos postoje. Idi od pocetka da je citas pa ces videti. I sifru sam javno dao. A i zatvorio sam Partizanovu temu!!! Zar se toga ne secas? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back