Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ehh nisam bio pre dve-tri godine ovde
najzesce je bilo kada se sa onim likom na pdf Lov i Ribolov raspravljao ko je pismeniji i ko ce da napise slozeniji i pismeniji tekst :D
On nama ga prica o Gramatici. Obe moje zene (i prva i ova druga)
su profesorke knjizevnosti. Cak sam i njih morao ponekad da ispravljam. (naravno da sam ja uvek u pravu ali necu sada to da isterujem) ;)
Kada se ukaze prilika ima svadju da vam prenesem ovde u kafanu! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

On nama ga prica o Gramatici. Obe moje zene (i prva i ova druga)
su profesorke knjizevnosti. Cak sam i njih morao ponekad da ispravljam. (naravno da sam ja uvek u pravu ali necu sada to da isterujem) ;)
Kada se ukaze prilika ima svadju da vam prenesem ovde u kafanu! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

xexe pa to i pricam kad ti ispravljas profesorke knjizevnosti onda ti niko nije ravan po pitanju gramatike....mene si bar 20 puta ispravio al ako si najpre ono CIGLAN i ostale greske u slovima....
A kako se bese zove onaj lik sa kojim si se nadmudrivao,mislim da je Milan NS, i osnovao je temu Kafana kod starog hrasta koju smo razorili 2 puta ,nazalost platili smo veliku cenu,tacnije ja sam platio :( ,al ajd sad zivot tece dalje,novi nick je tu....

xexe pa to i pricam kad ti ispravljas profesorke knjizevnosti onda ti niko nije ravan po pitanju gramatike....mene si bar 20 puta ispravio al ako si najpre ono CIGLAN i ostale greske u slovima....
A kako se bese zove onaj lik sa kojim si se nadmudrivao,mislim da je Milan NS, i osnovao je temu Kafana kod starog hrasta koju smo razorili 2 puta ,nazalost platili smo veliku cenu,tacnije ja sam platio :( ,al ajd sad zivot tece dalje,novi nick je tu....
Da Milan_ns. A nije stvar samo reci nesto pravilno. Umetnost je kada protivnika ubedis cinjenicama da nije u pravu pa ne zna ni sam kud' ce a ja ne smem da upotrebim smajlika da me ne provale! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ne umemo! Ti i Mr Freak cete da nas ucite. Imate iskustva! :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ti bese ovaj prvi? :sad2:.:ok:
126902-original-3m57l.jpg

Oho vidim i nasa draga drugarica je svratila ovde ;)
Pozdrav Val :)
Naravno poz i za sve ostale,Ilke neka ih neka slave moraju i oni da imaju koji minut slave da osete kako je to kad si sampion,bilo bi dosadno da smo mi stalno :) Samo jos da osete kako je biti Sampion Evrope i Sveta (ali ne znam koje godine )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back