General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
pozz svima....
Ko o cemu,Ilic o gramatici
Ko o cemu,Ilic o gramatici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto te nema onda na temi Chelsea?Jeka je tamo redovna i vodi glavnu rec. Jesi li videla poruku sto ti je poslao Pless.?

pozz svima....
Ko o cemu,Ilic o gramatici![]()
Nego šta, nego o gramatici
Znaš li da ja već dve tri godine pamtim neke njegove rečenice vezane za gramatiku, čak sam se i sama ispravila i počela da ispravljam ljude oko sebe...![]()
Jel onu:"ljudi je mnogo a puna je casa"?Nego šta, nego o gramatici
Znaš li da ja već dve tri godine pamtim neke njegove rečenice vezane za gramatiku, čak sam se i sama ispravila i počela da ispravljam ljude oko sebe...![]()

upravo to On nama ga prica o Gramatici. Obe moje zene (i prva i ova druga)Ehh nisam bio pre dve-tri godine ovde
najzesce je bilo kada se sa onim likom na pdf Lov i Ribolov raspravljao ko je pismeniji i ko ce da napise slozeniji i pismeniji tekst![]()

Ti znas da se ja secam mnooogih stvari od pre dve tri godine. I spremanje tvoga bekstva na Marakanu.Ma kako si znaoupravo to
![]()
On nama ga prica o Gramatici. Obe moje zene (i prva i ova druga)
su profesorke knjizevnosti. Cak sam i njih morao ponekad da ispravljam. (naravno da sam ja uvek u pravu ali necu sada to da isterujem)
Kada se ukaze prilika ima svadju da vam prenesem ovde u kafanu!![]()
![]()
![]()
,al ajd sad zivot tece dalje,novi nick je tu....Da Milan_ns. A nije stvar samo reci nesto pravilno. Umetnost je kada protivnika ubedis cinjenicama da nije u pravu pa ne zna ni sam kud' ce a ja ne smem da upotrebim smajlika da me ne provale!xexe pa to i pricam kad ti ispravljas profesorke knjizevnosti onda ti niko nije ravan po pitanju gramatike....mene si bar 20 puta ispravio al ako si najpre ono CIGLAN i ostale greske u slovima....
A kako se bese zove onaj lik sa kojim si se nadmudrivao,mislim da je Milan NS, i osnovao je temu Kafana kod starog hrasta koju smo razorili 2 puta ,nazalost platili smo veliku cenu,tacnije ja sam platio,al ajd sad zivot tece dalje,novi nick je tu....

Ti znas da se ja secam mnooogih stvari od pre dve tri godine. I spremanje tvoga bekstva na Marakanu.![]()

Ako si mislio na mladjeg Ilketa on je juce sahranio Zasmuke!Titulaaa tituulaa slaavicee se titulaaa PARTIZANJE SAAMPIOON PEVA CELAA SRBIJAAA
Pice za sve u kafani a narocito za Grobara Freak i Grobara Ilketa
naravno i za gazdaricu![]()

Ona u zastitu kod mene i Taba. A gde ces ti onda?Moze ona,a gde ce posle?![]()

.
Ovaj, da... Hm...
Samo vi slavite sad, pošto se plašim da vam ne bude poslednji put![]()
Nasmejala si me samo tako 
Ja nikad ne bezim cak i kad je neprijatelj visestruko nadmocniji![]()

Samo jos da osete kako je biti Sampion Evrope i Sveta (ali ne znam koje godine )
:

(moram nisam dugo
)