- Poruka
- 23.504
Kokiska? 
Mislis kokoska?

Ili Coca Cola Zero!
A moze oba!

Mislis kokoska?

Ili Coca Cola Zero!

A moze oba!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
exexxe pa mi smo cec dve sezone prvaci....mislimOho vidim i nasa draga drugarica je svratila ovde
Pozdrav Val
Naravno poz i za sve ostale,Ilke neka ih neka slave moraju i oni da imaju koji minut slave da osete kako je to kad si sampion,bilo bi dosadno da smo mi stalnoSamo jos da osete kako je biti Sampion Evrope i Sveta (ali ne znam koje godine )
Nasmejala si me samo tako
Zato si ti General![]()
Koka kola zero za mog prijatelja,koji me ne razume bas uvek i nije na mojoj strani
Za Partizan znamo. A Zvezda je vec bila, videla kako to izgleda i vise ne mora. To ti je kao kada se popenjes na Mont Everest. Jedanputa dosta!exexxe pa mi smo cec dve sezone prvaci....mislim
stizeeemo vas polaaako ali sigurno
a sto se tice prvaka evrope i sveta to partizan nikada nece doziveti A NI ZVEZDA![]()
![]()
I tebi pozdrav iz kafane!Evo snadjoh se na kratko za racunar.
Samo da vas sve pozdravim.
Pozdrav iz Banja Luke.
Za Partizan znamo. A Zvezda je vec bila, videla kako to izgleda i vise ne mora. To ti je kao kada se popenjes na Mont Everest. Jedanputa dosta!![]()
Sta lupas?
ALO
Tad je bila SFRJ
vas tim su cinili :
4 srbina
3 hrvata
2 bosanca
2 slovenca
TAD SU MNOGI KLUBOVI BOJKOTOVALI TO TAKMICENJE
Evo snadjoh se na kratko za racunar.
Samo da vas sve pozdravim.
Pozdrav iz Banja Luke.
ALO
Tad je bila SFRJ
vas tim su cinili :
4 srbina
3 hrvata
2 bosanca
2 slovenca
TAD SU MNOGI KLUBOVI BOJKOTOVALI TO TAKMICENJE
Tacno. Vise volimo to u KES-u!Pozdrav i tebi
Imali su i jednog iz Rumunije![]()
KES i LS su dva razlicita pojma, i ne treba to poistovecivati.
Sta lupas?
Nije Jugoslavija bila prvak sveta nego Crvena Zvezda. I juce i danas i sutra
A znas li ti sastav ekipe? Ae lebati, sta ti znaci 2 bosanca?![]()
![]()
![]()
Danas nam gostuje cuvena baletska grupa "Sargarepe"Nemoj slucajno neko da pobegne iz Puba. Tocimo sok od ovog povrca i nema pusenja niti pljuvanja po patosu!
![]()
xeexex znam neke
e pa za bosance nisam siguran
ali ozbiljno ti kazem gledao sam skoro na RTS 1 ,scanja iz 91" i prikazali su sastav tima ,uglavnom bilo je UKUPNO 4 SRBINA...
I freak je lepo reko KES i LS su dva razlicita pojma......al ajd sad....hvalicete se vi za zivota kako ste osvojili LS
Partizan je bio na vrhu evrope i to 91" u Instambulu,toga se ne secas Ilicu![]()
Nece jer nije polozio Gramatiku.Mr. Freak, što nema tebe i tvojih interesantnih upadica na fejsbuku?
Mr. Freak, što nema tebe i tvojih interesantnih upadica na fejsbuku?
Nece jer nije polozio Gramatiku.![]()
Ma nije valjda? Pa bih ja onda ovde dolazio?Pozzz za gazdaricu
cuo sam da je okorela grobarka![]()
![]()
![]()
Ma ona ima da bije Generala!Ilke samo joj reci da ga ne tuce MNOGO.
Ma nece,ovakve sa slike nemaju snage da mene udareMa nije valjda? Pa bih ja onda ovde dolazio?Sad ce ona da ti da dangu!
![]()
Ma ona ima da bije Generala!![]()
![]()
Taj je Grobar!
![]()
![]()
![]()
Da uzmes lopatu pa na Groblje!Ma nece,ovakve sa slike nemaju snage da mene udare
Pa sta ako sam grobar,sta da vam radim..........nema vas nigde![]()