General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Joooo. ja tek sad vidim da si dao Borisu Plzenjsko pivo. A jos i stolicu dobrog vojnika Svejka!![]()
![]()
Bravo Generale. Ti stvarno znas sta je dobro pivo!
![]()
![]()
![]()
axaxaxax jeste najbolje ,svi pricaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joooo. ja tek sad vidim da si dao Borisu Plzenjsko pivo. A jos i stolicu dobrog vojnika Svejka!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uf dobro je. Jos nisu stigli da ja spreme!
![]()
Skidajte joj patike na brzinu i odmah u pec. Dok ovi iz one kafane ne dodju da je traze!
![]()
![]()
![]()
![]()
Da, najbolje cesko pivo i mozda najbolje evropsko pivo (to znaci i svetsko). Prodaje se i u Americi i to vrlo skupo.Ne bi da sada ispadnem neiskusan.
Popio sam mnogo piva ali za ovo ne znam...mora da je neko CESKO dok ga ILKE proziva![]()
.
Ilke pricaj???!!!
E samo kad bi znao od cijeg slada se pravi Jelen pivo. Ne bi ga nikad probao!!!Ja sam navikao na Jelenka i to ti je,nebih mogao da pijem drugo pivo ako nema Jelen,a i LAV je sasvim ok
E samo kad bi znao od cijeg slada se pravi Jelen pivo. Ne bi ga nikad probao!!!![]()
![]()
![]()
Bravo Generale!!! Ostavio si ga u kafani.MOJ 2.000 post uraaaaaa
kazi Ilicu ,od cega???Zanima me![]()
To je informacija koju zna mali broj ljudi mimo Apatina. S obzirom da sam Gimnaziju zavrsio u Apatinu i da sam tamo ziveo u dva navrata informaciju znam pouzdano. U pivari je radilo i par mojih skolskih drugova sve dok nije preuzeo pivaru novi vlasnik.Ma nema veze ko se hrani ,ja znam da su osnovni sastojci piva pre svega voda,onda hmelj ,jecam itd.....a za ovo nisam cuo sto si mi sad napisao...
Bas mi je drago sto sam 2.000 post ostavio na pravo mesto!
Bravo Generale!!! Ostavio si ga u kafani.
Inace Jelen se pravi od kukuruznog slada a ne od hmelja. A svi dobro znamo ko se hrani kukuruzom! Imali smo to sinaoc za veceru ovde.![]()
![]()
I to je dosla u grobarskim patikama!
![]()
![]()
![]()
Daaaa................Ilke jeli to ona sto je bjezala od kafane do kafane...znaci radi patika tako dobro trci u kontra smjeru
Generale cestitam na 2000titom postu.
I meni ce jos mali 1000 i ja cu ga ostaviti ovde...
Daaaa................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ilke jeli to ona sto je bjezala od kafane do kafane...znaci radi patika tako dobro trci u kontra smjeru
Generale cestitam na 2000titom postu.
I meni ce jos mali 1000 i ja cu ga ostaviti ovde...
Bravo Mr Freak. To je savrsena ideja. Trebao si da budes na ladji mornar. Steta sto je nisi pronasao na vreme. Ja cu ladju morati da potopim.Ilke 1313-ti ostavi tamo![]()
E, Generale! Duga je tom prica. Jos od 2005-e godine. 100 000 postova, zatvaranje teme i otvaranje nove...ma ne mogu da ti pricam. Mnogo je dugacko...........Hvala.......
kakava bre ladja????