General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
To Ilke majstore.Od tebe je za ocekivati ovako nesto a ne kao general...pa ni da pivo plati od izlaska na slobodu![]()
Evo sad cu da vam doneseem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To Ilke majstore.Od tebe je za ocekivati ovako nesto a ne kao general...pa ni da pivo plati od izlaska na slobodu![]()
Generale, ja ne jedem decu!![]()
![]()
Pijem Colu Zero!!!
I ja sam navijao za nju, ali sam znao da ce tesko odbraniti titulu. Na b92 sam i reko, da ce izgubiti kad naleti na neku kvalitetniju teniserku![]()
Nego kako da ne gledas komsiku![]()
J.bi ga nisam stigao.Imao sam juce neku posjetu kuci pa nisam mogao da je gledam.Nemas pojma koliko mi je krivo sto je nisam gledao.Kakav je bio mec?
Ma nisam ni ja gledao, brat mi doso iz vojske pa sam bio kod njega. Nisam gledao ni muskarce, sreca, iznervirao bih se samo tako.
A ne volim ja rakiju, viski i sl. ujutro me davi gorusica. Drzim se starog dobrog belog ili piva![]()
Miami, pocinje valjda u sredu, a sto se tice Noleta dovoljno ce biti da ti kazem da navijam za Fedexa![]()
Joooo. ja tek sad vidim da si dao Borisu Plzenjsko pivo. A jos i stolicu dobrog vojnika Svejka!General [email:Dus@n;9251844]![]()
Ilke ovaj mali mora da je tvoj
![]()
Evo za Borisa!
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, greskom sam otisao u drugu kafanu. Jos sam tamo i odneo veceru. Idem da je otmem i donesem ovamo!jos 30 minuta do Ilketovog dolaska, jel sve spremno![]()