Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf dobro je. Jos nisu stigli da ja spreme!

125597-original-d2lnj.jpg

Skidajte joj patike na brzinu i odmah u pec. Dok ovi iz one kafane ne dodju da je traze!

Ja cu samo malo da copnem...voda mi ide na usta...traim ovo prase po kafanama ali sam ZNAO da je ovde.

Ne bi da sada ispadnem neiskusan.
Popio sam mnogo piva ali za ovo ne znam...mora da je neko CESKO dok ga ILKE proziva :) :p.
Ilke pricaj???!!!
Da, najbolje cesko pivo i mozda najbolje evropsko pivo (to znaci i svetsko). Prodaje se i u Americi i to vrlo skupo.
Mada moram da kazem da u ceskoj postoje jos dva svetska piva. Jedno je Budvar (Budweiser) sa kojim su bili u svetskom sudskom sporu jer je Budweiser decenijama koristio naziv slican Budvaru.

To nisam znao...dakle generl se opostenio na mojoj turi...HVALA GENERALE :P ;).
Ajde onda da nesto i ja okrenem :)...
my.php
[/URL][/IMG]
Ovo je rekorder po mamurlucima...ako hoces da se kaznis samo se namazi od ovog piva i na kraju presjeci sa bilo kojim drugim PIVOM i sutra ima da te NEMA :rotf::rotf::rotf:

Iz inata ili nekog drugog razloga?
Ja isto necu da pijem strana piva dok bas ne moram...posto u dosta nasih diskoteka u CH imamo domaca piva ali je cjena ista kao i Heineken,Miler,Tuborg ili Carlsberg.Dakle popijes nase pivo po istoj cjeni a ne mogu se ni porediti po kvalitetu,ali ja nebi narucio nesto drugo dok ne kazu da je NESTALO.

Ma nema veze ko se hrani ,ja znam da su osnovni sastojci piva pre svega voda,onda hmelj ,jecam itd.....a za ovo nisam cuo sto si mi sad napisao...

Bas mi je drago sto sam 2.000 post ostavio na pravo mesto!
To je informacija koju zna mali broj ljudi mimo Apatina. S obzirom da sam Gimnaziju zavrsio u Apatinu i da sam tamo ziveo u dva navrata informaciju znam pouzdano. U pivari je radilo i par mojih skolskih drugova sve dok nije preuzeo pivaru novi vlasnik.

Bravo Generale!!! Ostavio si ga u kafani.:klap:
Inace Jelen se pravi od kukuruznog slada a ne od hmelja. A svi dobro znamo ko se hrani kukuruzom! Imali smo to sinaoc za veceru ovde.:hahaha: :hahaha: :hahaha: I to je dosla u grobarskim patikama!:rotf: :rotf: :rotf:

Ilke jeli to ona sto je bjezala od kafane do kafane:hahaha::hahaha::hahaha:...znaci radi patika tako dobro trci u kontra smjeru :rotf::rotf::rotf:

Generale cestitam na 2000titom postu ;).
I meni ce jos mali 1000 i ja cu ga ostaviti ovde...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back