Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne bismo, ali da li smo mi taj narod koji je spc sačuvala? stalno se to pitam. šta ja imam slično sa onima pre turaka? uostalom, ja sam crnogorka poreklom hahhahahha
svejedno, ne delim čak ni jezik sa tim ljudima koje je spc sačuvala

Још нисам схватио разлику између Црногораца и Срба, ни језичку, ни верску, ни националну. Кад схватим и установим онда ћу покушати да дешифрујем.

Има добра епозода са Машаном Лекићем о једној јајари из ЦГ што је био четник па прешао у комуњаре и стрељао своје дојучерашње саборце.

Постао титин генерал и заслужни грађанин у БГ али га је стигла крвна освета после 40 година. Осветио се рођо.

Има добра епозода са Машаном Лекићем о једној јајари из ЦГ што је био четник па прешао у комуњаре и стрељао своје дојучерашње саборце.

Постао титин генерал и заслужни грађанин у БГ али га је стигла крвна освета после 40 година. Осветио се рођо.
moj ostao seljak, ništa nije sačuvao sem golog života

Ја се залажем за Нови средњи век у коме би црква имала много значајнију улогу. Ту интерпретацију Новог средеег века сам преузео од Дугина. Много ми се свидео тај део његове Четврте политичке теорије.

Христ, његова армија и црква на једној, трансхуманизам, чипови, Леви, Сорош и остали њихови експоненти на другој, па ком обојци ком опанци.

Ја се залажем за Нови средњи век у коме би црква имала много значајнију улогу. Ту интерпретацију Новог средеег века сам преузео од Дугина. Много ми се свидео тај део његове Четврте политичке теорије.

Христ, његова армија и црква на једној, трансхуманизам, чипови, Леви, Сорош и остали њихови експоненти на другој, па ком обојци ком опанци.
ne razumem se dovoljno u problematiku ali ovo mi zvuci kao neki scenario iz glave Trazim_curu_zabrak

Rešavam neki kviz i evo rezultata :D
20200821_114602.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back