Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_1.jpg

Пре неки дан ми се другар пожалио да га више не ложи ни алкохол, ни коцка, ни жене, ни политика. И то прича депресивним тоном, не схватајући да је доспео до прве фазе преласка у виши ред постојања.

То се зове одрастање, не бих баш назвала виши ред постојања, звучи претерано у сваком смислу... и снисходљиво морам признати, иако верујем да није намерно. Депресиван тон на самом почетку буђења јесте прихватљив у некој мањој мери, док човек још лута, али не ваља уколико се то задржи. Нема горег стања по људску душу од депресије, не треба је величати и тиме збуњивати већ збуњеног човека.

Сотире, сад видим да сте увели и некакво таговање на тамо некој теми око секса и шта ти ја знам. *******, све је промењено, нема ни репутација.

Распо се форум, а ионако је био за ону ствар хаха

А кад видим ове звездице, припадне ми мука. Какво лицемерје и будалаштина.

Па и Јесењин је волео да звизне псовку. И ин би овде био цензурисан.

Елем, најсимболичнија црта дна малограђанске другосрбијанштине је што себи даје за право, да, пази сад, суди о оправданости тога што се Кустурица крстио и вратио вјери прађедовској.

Хаха,врх

Елем, најсимболичнија црта дна малограђанске другосрбијанштине је што себи даје за право, да, пази сад, суди о оправданости тога што се Кустурица крстио и вратио вјери прађедовској.

Хаха,врх
Ko mu sudi zbog toga? Njegovo pravo, sloboda veroispovesti.
Gde ti nalaziš takve drugosrbijance koji napadaju Kusturicu zbog promene religije a ne zbog gomile drugih stvari zbog kojih se on treba napadati?
Menjaj drugosrbijance, ti tvoji su mnogo glupi.

„Kada pravim film ne mislim na gledaoce ali ih uvažavam. Najbolji kontakt sa gledaocem ostvaruje se onda kada mu se obraćaš na svom jeziku u nadi da će razumeti tvoju iskrenost. Drugi način opštenja sa gledaocem ne postoji. Ne vredi se dodvoravati gledaocu, praviti se pametniji ili čak gluplji. Gledalac počinje da ti veruje i da se interesuje tek kad oseti iskrenost.“

Тарковски

„Kada pravim film ne mislim na gledaoce ali ih uvažavam. Najbolji kontakt sa gledaocem ostvaruje se onda kada mu se obraćaš na svom jeziku u nadi da će razumeti tvoju iskrenost. Drugi način opštenja sa gledaocem ne postoji. Ne vredi se dodvoravati gledaocu, praviti se pametniji ili čak gluplji. Gledalac počinje da ti veruje i da se interesuje tek kad oseti iskrenost.“

Тарковски
podseti me malo na ovo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back