Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ја сам тајно прижељкивао неку зомби апокалипсу
као у валкинг дед
али кад мало боље размислим
неби ваљало
највероватније би ја ту био неки "шаун"
завео би нечију жену
и било би ми лепо неко време
а после сви знамо шта се десило

Читајући свете оце у комбинацији са Пекићем, Достојевским, Шпенглером и Геноном и још понеким традиционалистима, баш овако сам је и замишљао.

Ово је прва фаза.

Гледам неке интервјуе из САД и схватам зашто сам интуитивно одбацивао Холивуд чим сам развио минималну дозу самосвести.

Сатанизам, педофилија и други облици дегенерације човечанства тамо су се етаблирали као водећа вредност и јавна тајна.

За повратити.

Гледам неке интервјуе из САД и схватам зашто сам интуитивно одбацивао Холивуд чим сам развио минималну дозу самосвести.

Сатанизам, педофилија и други облици дегенерације човечанства тамо су се етаблирали као водећа вредност и јавна тајна.

За повратити.

Холивуд је у највећем броју случаја привлачан незрелим, неформираним личностима којима баш та продукција, да се изразим њиховим језиком, треба да пружи фајнал тач обраде. :mrgreen: Сад ме подсети коментар изнад и алудирање на туђе наводно лоше процене и наводно параноичне тврдње које су изгледа за смејање и ироничне коментаре, на један домаћи филм, не бих знала назив, то морам да потражим, али ради се о жртви злостављања која очигледно пати од Штокхолмског синдрома и због те чињенице није у стању да осуди сопственог џелата, када се за то на суђењу укаже прилика. Жртва остаје без способности да сабере мисао, камо ли да пусти глас. Потражићу назив филма, па поставити.

Сестре, 2011

https://www.imdb.com/title/tt1797491/

If-k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTlRJN01EQV8vZTJmMTdlNDBjZjI3MDQzMzg3OGJhMTk2ZTJiMjFhMzIuanBnkZMCzQSwAIEAAQ

Niko ne spori da je holivud odvratno mesto. Ali nije jedino. Ceo šoubiz je takav. Metropoliten opera je imala svoj udeo, npr. A ne samo ni šoubiz već i druge organizacije koje ne snimaju filmove (osim za lične potrebe). Zbog pedofilskih afera katolička crkva ima dvojicu poglavara. Sa onim pravoslavnim episkopima ne znam ni šta se dogodilo.
A ne znam ni što sve ovo pišem.
Ustvari znam. Volela sam nekad davno da pišem sa nekim drugačijim Velebitom i taj momak mi nedostaje.

Ради се о томе да туђе подвале проваличиш кроз своје поруке, а самим тим их чиниш својим, као овај пример где се покушава направити паралела између католика ПЕДОФИЛА и православног епископа "са којом не знаш ни шта је било". На толики пад и ваљање у увеженим бљувотинама зарад оправдања самог врха зла, не знам како би требало реаговати, а да се не окарактерише као вулгарност.

Ništa ja ne opravdavam, ali pravde nema. Nema za decu koju siluju popovi SPC. Nema za decu ubijenu u ratovima. Nema za moje komšije ubijene u Štrpcima. Nema pravde. Teorije zavere neće pomoći.
Ali za tebe, Aneta, me bolu dupe jer niti znam ko si, niti me zanima u kakvom ludilu živiš. Osim ako si ti Velebit. Onda me zanima.

A ne znam ni što sve ovo pišem.
Ustvari znam. Volela sam nekad davno da pišem sa nekim drugačijim Velebitom i taj momak mi nedostaje.

Ali za tebe, Aneta, me bolu dupe jer niti znam ko si, niti me zanima u kakvom ludilu živiš. Osim ako si ti Velebit. Onda me zanima.

:lol:

Прозвала си неког ко ти недостаје да живи у лудилу. Случајно или? :mrgreen: Хајде, сабери се и те емотивне манипулације којима се користиш као мало дете покушај да искључиш, смешно је.

Samo me zanima šta se desilo Velebitu, da li je dobro, da li je srećan, to je sve. Ako jeste, onda nek nastavi tako.
A ja ljudima koji su mi dragi nikad nisam bila neprijatelj. Da se raspravljamo i razmenjujemo mišljenja, zezamo, potpckujemo i kritikujemo - to nije neprijateljstvo, to je bliskost.

Samo me zanima šta se desilo Velebitu, da li je dobro, da li je srećan, to je sve. Ako jeste, onda nek nastavi tako.
A ja ljudima koji su mi dragi nikad nisam bila neprijatelj. Da se raspravljamo i razmenjujemo mišljenja, zezamo, potpckujemo i kritikujemo - to nije neprijateljstvo, to je bliskost.

Блискост је ипак нешто здравије од тога што си навела. Заиста те не разумем, час ти недостаје, час је луд, час сте блиски, час не знаш шта му се десило, и још се препуцаваш преко мог профила. Размисли мало да ли је то у реду.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back