Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Plijenis karizmom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da malo ko voli svoju profesiju, posebno danas u Srbiji, radi se sta se mora i to je toKako se vi osećate spram svojih profesija? Sadašnjih, budućih?
Meni je moja neopisivo dosadna![]()
sto ti je problem kad ne radis u njoj?Ma meni je posao ok od kad ne radim u struci, struka mi je problem.
Pa ne znam, ipak mi je to profesija, imam neke emocije...Znaš, kao bivši/bivša, nekako se osećaš odgovornim za njih i stalo ti je, na aseksualan načinsto ti je problem kad ne radis u njoj?![]()
sve sto je korisno, donosi sigurnu lovu je u nekoj meri dosadno, jbg ne mozes to da promenis, ja da sam studirao sta sam voleo upisao bih istoriju al bih stvorio jos guzve na birou za nezaposlenePa ne znam, ipak mi je to profesija, imam neke emocije...Znaš, kao bivši/bivša, nekako se osećaš odgovornim za njih i stalo ti je, na aseksualan načinali smaraju, da.
pa kad vidis u kom stanju nam je SPC nije mnogo iznenadjujuce sto se svi ogradjuju od njih...Занимљива је ствар код српског народа да, ако на било који начин одаш утисак да си се мало приближио цркви и Богу, сви те одмах етикетирају, у фазону, овај пролуп'о. Хахахха
И сада сам нашао нову забаву када се нађем у либералним круговима. Предимензионирам сопствени однос ка религији да бих проникао у темеље на којима стоји одијум ка православљу.