Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сестре, 2011

https://www.imdb.com/title/tt1797491/
If-k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTlRJN01EQV8vZTJmMTdlNDBjZjI3MDQzMzg3OGJhMTk2ZTJiMjFhMzIuanBnkZMCzQSwAIEAAQ

dobar film

Stalno bezuspešno pokušavam da se dokopam filma M.Butterfly, evo već nekoliko godina pokušavam i apsolutno nijednom da nađem titl (eng, nije bitno) al da može da se uhvati. Apsolutno se ne da korigovati, upm... A osećam da je film lutkica

Pa ne znam, ipak mi je to profesija, imam neke emocije...Znaš, kao bivši/bivša, nekako se osećaš odgovornim za njih i stalo ti je, na aseksualan način :D ali smaraju, da.
sve sto je korisno, donosi sigurnu lovu je u nekoj meri dosadno, jbg ne mozes to da promenis, ja da sam studirao sta sam voleo upisao bih istoriju al bih stvorio jos guzve na birou za nezaposlene

О мојој професији и мом односу ка њој све је до танчина описао Кафка у Процесу, Преображају и Јазбини.

Просто, краси ме ,,рђава прилагођеност" када је посао у питању 😁

С друге стране, сва моја искрена стремљења немају тржишни еквивалент тако да *******, ћути и чукај у ворду и екселу.

Učlanila se ja u neku antikvarnu grupu na fb, tj grupu za preprodaju antikviteta. A došla sam do toga tako što na raznim časovničarskim grupama pokušavam da uvaljam neku Festinu.
Elem, saznam kod ovih antikvara da važeće novčanice u opticaju mogu imati nekakvu numizmatičku ili kakvu god vrednost, ako imaju oznake ZA, UNC ili radar (serijski) broj - valjda se čita isto sa obe strane.
I onda nisam znala šta da radim sa tom informacijom, i tako.... eto je ovde :D

Занимљива је ствар код српског народа да, ако на било који начин одаш утисак да си се мало приближио цркви и Богу, сви те одмах етикетирају, у фазону, овај пролуп'о. Хахахха

И сада сам нашао нову забаву када се нађем у либералним круговима. Предимензионирам сопствени однос ка религији да бих проникао у темеље на којима стоји одијум ка православљу.

Занимљива је ствар код српског народа да, ако на било који начин одаш утисак да си се мало приближио цркви и Богу, сви те одмах етикетирају, у фазону, овај пролуп'о. Хахахха

И сада сам нашао нову забаву када се нађем у либералним круговима. Предимензионирам сопствени однос ка религији да бих проникао у темеље на којима стоји одијум ка православљу.
pa kad vidis u kom stanju nam je SPC nije mnogo iznenadjujuce sto se svi ogradjuju od njih... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back