gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Pa gde si ti Generale? Jel stvarno to sto Ilke kaze? 
E super ti je potpis

E super ti je potpis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pozz ljudi, ja svratila na kratko pa rekoh da vam se javim. Cisto da znate da vas posmatram![]()

Pozz ljudi, ja svratila na kratko pa rekoh da vam se javim. Cisto da znate da vas posmatram![]()

Hvaaalaaaa[/SIZE
A za ovo drugo ,aman bre zezao sam se niste stvarno pijandure ,mala sala....![]()
.

I ja mu to kazem.Pa gde si ti Generale? Jel stvarno to sto Ilke kaze?
E super ti je potpis![]()

I ja mu to kazem.
Potpis mu je prva ;liga.![]()

Sem poslednje recenice na koju MR.Freak daje akcenat!!!

Pa gde si ti Generale? Jel stvarno to sto Ilke kaze?
E super ti je potpis![]()

naravno .....do jaaaja Ma neee bre ,niste salio sam se maloIlke jeli nas to general zeza...U SVAKOJ SALI IMA POLA ISTINE....
Pa sta smo sada...pjandure ili ne![]()
![]()
![]()
I ja mu to kazem.
Potpis mu je prva ;liga.![]()
Faaala Jeko.... Chelsea do Groba ,ali na prvom mestu PAAARTIZAAAAN

Sem poslednje recenice na koju MR.Freak daje akcenat!!! Ma sve je supeeer
![]()
Ok gazda ...opustenoo Fudbal nam je u venamaPoz ljudi,jel smo rekli da necemo o fudbalu ovde![]()
General [EMAIL="Dus@n;9209037:Chelsea"]Dus@n;9209037]Chelsea[/EMAIL] do Groba ,ali na prvom mestu PAAARTIZAAAAN

Sem poslednje recenice na koju MR.Freak daje akcenat!!!
![]()

Poz ljudi,jel smo rekli da necemo o fudbalu ovde![]()

A sto ponekad ne navratis i na fudbal? Evo da ti nesto prekopiram:Pozz ljudi, ja svratila na kratko pa rekoh da vam se javim. Cisto da znate da vas posmatram![]()
Moze li se znati o kojoj je seriji rjec???

Naravno da ne
Pricamo o seriji 24 i Jack Baueru
![]()

Tako ti je to kod nas na fudbalskoj tribini. Upadnu panduri i redom skidaju neduzne.Sad banovali Generala![]()
A bio je tesko isprovociran! 

Nije. Pocinje 28. marta. Ako hoces da tipujes pitaj prvo mene za savet. Pomogne u 80% slucajeva. (Ne trefim samo namestaljke)Uskoro cu ja kad krene sezona
Nego Ilke, jel poceo prolecni deo kod vas, mislim za tvoju ligu. Prva liga ide, ja redovno padam na Cehe![]()

Tako ti je to kod nas na fudbalskoj tribini. Upadnu panduri i redom skidaju neduzne.A bio je tesko isprovociran!
![]()
???