Kafanske priče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde i sada prekidate svako prepucavanje. Svaka naredna poruka koja ide direktno na nekoga biće sankcionisana. Ako imate nešto reći jedni drugima, postoji i PP pa izvolite i obračunajte se tim putem.

Ustvari, imam još bolju ideju. Nađite se negdje u stvarnom životu, u pravoj kafani, pa uz hladno pivo raspravite svoje nesuglasice.

A rizik od krvoprolitja?
Zasad su padale samo kletve na moj rachun a ja shaljem srca i prijateljske pomirljive poruke.
Shta da radim kad se skribomani sami prepoznaju?:hahaha:
U pravoj kafani bi verovatno poginuli svi ,koliko nas ima :per:

Ti bi moderatoru kao iskusan chova u godinama trebao to da znash.:bye:
Tako da te ideje ipak sachuvash za vash -torpedo klub.

Evo za kraj i pivo od buudale za celu kafanu:pivce:

Ja postavljam meze, koktele i torte , iako sam dobijao strasne uvrede na moj racun, i na racun mojih bosanaca.....

Ipak, evo jos malo kolacica za moje Rendzere.. :)

praline_chocolate_cake.jpg

Sta "joj"? Nesto ti smesno ovde? I koja je tema u ovoj kafani uopste da ne bih slucajno skrenuo sa teme.
Tema je "Sta je u onim casama". Ja sam izneo svoje misljenje. Ne jojuj nego iznesi i ti svoje.

A to ocekujem i od Axi kada sam je pitao i kada smo razvili temu?

Zahteve primam u obliku molbi, iskljucivo. Tako da to tvoje ne pije vode.
A smesno mi je to sto ti je Alexanna izricito zabranila da je tako zoves, a ti nastavljas :)

A Master je rekao svoje, tako da ti ne gine kazneni bod... :hahaha::hahaha::hahaha:

Ja postavljam meze, koktele i torte , iako sam dobijao strasne uvrede na moj racun, i na racun mojih bosanaca.....

Ipak, evo jos malo kolacica za moje Rendzere.. :)

praline_chocolate_cake.jpg

Jel ovo treba da bude smesno? Sta je poenta ovog tvog posta . Hoces reci da je neko ovde gladan i siromasan pa mu je potrebno da mu ti dajes slike torti o kojima ce on onda ovde da kaze...JUUU.. kako je dobro?
Nismo u ratu niti u gladnoj godini, Svako moze da kupi tortu na svakom uglu ako mu je do toga . Ne razumem? :dontunderstand: Pojasni?

Nemcoi, ne se sekirati.
Ja sam rekao "za moje Rendzere", tako da svi vi koji ste mi se nasekirali za sastojke i smisao toga, budite bez brige.
Ako ste gladni, drpite malo, nije problem.

Kafana i jeste z ato, a ne za filozofiranje, politiku ili sport. :):)

Zahteve primam u obliku molbi, iskljucivo. Tako da to tvoje ne pije vode.
A smesno mi je to sto ti je Alexanna izricito zabranila da je tako zoves, a ti nastavljas :)
A Master je rekao svoje, tako da ti ne gine kazneni bod... :hahaha::hahaha::hahaha:

Skracivanje imena nije uvredljivo. Marko postaje Maki, Kostadin ...Kole. Saladin..Sale. itd.itd oziman ..ozi

Ako se to nekom ne svidja moze da apeluje i trazi da mu se obracamo punim imenom ali ne moze da zahteva i poziva se na pravilnik.. pogotovu to ne moze da trazi selektivno. ili oni koji joj se svidjaju mogu, a oni koji joj "zaudaraju" ne mogu.

Tako da tvoje hahaha... tri tacke.

Evo za moje Rendzerke da imaju pred spavanje .. :)

Ostali, prstice k sebi... :)
1803152574-pralinen_475px.9.jpg

U kafani ima i toga.. :)

Kao prvo. Secer je jedan od tri belih smrti. Znas ono :

Belo brasno
Beli secer
Bela so

Tako da mi ponudis to u relanosti...uhh kako je to svima nama nedostizno.. ne bih ni pipnuo. Tako da nemoj svoje "ideale zadovljstva" da projekutjes na sve ovde. Smisli drugaciji "HUMOR"..? Jer ne znam sta cu vise od smeha.

Da ne bude sve slatkisi....

Rendzerima treba i prave hrane za borbu protiv Sivih, Drakona i Wally Gatora... :):)

recepti106.jpg

Ozimene, ti mislis da se vrti sve oko tebe?

Citaj pazljivije, OVO JE ZA MOJE RENDZERE.

Tebe tu nema... i ne provociraj me vise, prijavicu te.. :):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back