Kafanske priče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Parki tripuje da sam ja Neopredeljena...hahahahahha....i naravno, boji se imenovati....
Sam si se prepoznao. Ja nista nisam rekao, vidis sad si se ti utripovao da se ja tripujem. Znaci ti trazis zaveru :)

Ok posto si sam priznao da si ti Opredeljena, najbolje da pitamo Makija da li si ti Opredeljena, jer gde su dva nicka tu je i treci :)

Mozda sam ja -ti. Mozda ti zivis u matriksu, a ja sam u realu -ti.

A mozda i pitamo administraciju da uradi uporedne IP adrese, jer me jedan clan optuzuje za posedovanje visestrukih nikova, i optuzuje moderatora Mastera da daje okolo svoj pass u cilju zloupotrebe.

Doticni nik koji ne argumentovano iznosi optuzbe i lazi, i pre je svojim ucescem i otvaranjem tema dovodio do pogorsanja medjuljudskih odnosa na forumu, na sta vam je ukazano.

Da im siljnem ovo, a Parkeru?

Ma Alex je ona koja pravi pometnju u raspravama.
Pogledaj kako mi je samo ispamovala temu o kolajderu.

Axi. :) Manje gledanja smeća od serija po televizijama a vise knjiga. ;)

A da li je Sal neopredeljna ? :think:
Sasvim je moguce.

Dobro veche, meni pivo a ribama daj sok il shta otje.

Raskukurikali se vidim torpeljerchitji ponovo . Nema me par dana a sve se zaboravlja?

Neko ochigledno chita privatne poruke.
Ko?
To nek otkriju oni kojima je to posao a obaveshteni su .

Nego ima kukuruza ko blata da bude a to znachi i mnogo jeftinih prasitja .

A to dalje znachi iju iju iju daj da ljubim priju.
Puno zabava sa zhivom muzikom i puno bakshisha za nas cigane

A kad prodje i setva ondak ima opet da vam se vratim, svo slobodno vreme da se zabavljam, ko ovo letos dok sam bolovo:mrgreen:
Vec se radujem unapred.:hahaha:
Nareckam shunke i bele kobasice i sednem ujutro za kompjuter pa se zabavljam do dva tri sata notju.:klap:
Bitje i domaceg vina belog i to mlogo.
Nego...
Vrutje nesto ovo pivo ,mali daj drugo ,...ladnije :mrgreen::mrgreen:
Dotle tje verovatno i moderacije biti na ovom pdf u, pa ce morati malko i da se popripazi ko i sta i gde pishe .
Cinkaricemo se ko oni na politici a laci i nesha ima da nas primete garant.

Ozi,veruj mi da sam nacitana sasvim dovoljno (u stvari kad bolje razmislim nikada nije dovoljno) a sto se tice mog spamovanja..pa trebalo bi da kazes hvala sto nisam preduzela nesto gore (za tebe). Ps. Sta je ispod kacige? Slama?

Ozi,veruj mi da sam nacitana sasvim dovoljno (u stvari kad bolje razmislim nikada nije dovoljno) a sto se tice mog spamovanja..pa trebalo bi da kazes hvala sto nisam preduzela nesto gore (za tebe). Ps. Sta je ispod kacige? Slama?

Pa da. Covek sa tobom ne moze ni da se nasali a da nesto ne preduzmes. I u diktaturama je aluzuija prema tiranima kraljevima prolazila nekazenjeno (procitaj Gospodju ministarku kad vec citas) a ovde bi nekog trebalo da izbace sa foruma zbog metafore.
I ponizavajuce je da uopste pretis nekom time. I ruzno je to vase stalno prijavljivanje.

Nije ruzno prijavljivanje, jer pravilnik vazi i za "velikog" roboface-a.
Ruzan je uzrok prijave, a to je tvoje vredjanje i nipodastavanje.

Pogledaj sta ti je Alex napisala u Kolajderu....i to je susta istina. A istina boli, zar ne?

Alex, ne znam zasto ga uopste zalis.
Obrati se znas kome, prijavi i zavrsi.

Da se mozemo neometano druziti i zabavljati ovde.

Nije ruzno prijavljivanje, jer pravilnik vazi i za "velikog" roboface-a.
Ruzan je uzrok prijave, a to je tvoje vredjanje i nipodastavanje.
Pogledaj sta ti je Alex napisala u Kolajderu....i to je susta istina. A istina boli, zar ne?
Alex, ne znam zasto ga uopste zalis.
Obrati se znas kome, prijavi i zavrsi.
Da se mozemo neometano druziti i zabavljati ovde.

Pa neka prijavi i tvoje cmakanje, ljubomoru na tebe koju joj nameces(zbog cega bi bila ljubomorna na tebe udata zena sa muzem i decom...seksizam!!!) i prijavi one tvoje bone....koje trpas svim zenama ovde. Izvoli prijavi Alexana Sala da se lisimo njegovih WC solja i infantilnih rendzera koje ovde gledamo kao odrasli ljudi a njih ne gledaju ni mala deca vise.
Za..... mene zbog prijavljavanja ako nekog isteraju zbog metafore onda ja denfitnvno nisam za takav forum..ali licemerje ne mogu da precutim.

Alex, jesi ti udata? hahahahahahha....nisam znao, jbte.

Ozi, malo smo prsli, a?

Zaboravio si ko se ovde uvaljuje i Milici i Alex, "mezimce", pa dobi shut kartu ...hahahahahah.

Opet jedna od tvojih "projekcija?"

Joj kad Alex vidi ovo.

Hahahahahhahahahahha

PS
Zene meni trpaju bone, ne ja njima...sta cu kad me vole...hahahahahahahah.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back